Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nahát mien hihetetlen problémáid vannakCooltiszo írta:Egyáltalán nem vitaképpen szántam, főleg most nem hogy full happy vagyok mert csak 1 négyesem lesz, pedig 2re számítottam, így most SENKI SE VESZEKEDJEN:DEnrique írta:Igen, 3. vagy.Cooltiszo írta:Télleg? Sztetek én rég óta itt vagyok? Kíváncsi vagyok!:)
Na de hagyjuk ezt sztem, nem érdemes erről vitázni.
Aham. Én emléxem, áprilisban már az volt a kezdőlapom!!Cooltiszo írta:Sztem nehéz megítélni hogy vki divatdrukker-e az alapján hogy mióta van a fórumon, és mennyi a hozzászólása, én inkább csak olvasom a véleméyneket, de viszont azt sokat.Charlie írta:Ha vki a hozzászólásaidra néz azt hiszi nem,de te is az elsők között regisztráltál!Cooltiszo írta:Télleg? Sztetek én rég óta itt vagyok? Kíváncsi vagyok!:)
C.
Egyébként az eredeti oldal mikor alakult pontosan, ( 2003 március 1., ha jól emlékszem?)
Egyáltalán nem vitaképpen szántam, főleg most nem hogy full happy vagyok mert csak 1 négyesem lesz, pedig 2re számítottam, így most SENKI SE VESZEKEDJEN:DEnrique írta:Igen, 3. vagy.Cooltiszo írta:Télleg? Sztetek én rég óta itt vagyok? Kíváncsi vagyok!:)
Na de hagyjuk ezt sztem, nem érdemes erről vitázni.
Nagyon szépen köszönöm.Enrique írta:Na.. nehogy ezen összevesszetek!![]()
Tökéletesen egyetértek.Zsolti írta:Többet is ismerek.Csak én azt nem bírom,hogy valaki leugatja a másikat,hogy divatdrukker,a másik meg,replikázik,hogy te vagy az.Meg azt sem bírom,hogy valaki veri a mellét és hangoztatja,hogy én vagyok a legnagyobb drukker.Meg a mezvétel....nekem is van,de nem vágok föl vele.
Sztem nehéz megítélni hogy vki divatdrukker-e az alapján hogy mióta van a fórumon, és mennyi a hozzászólása, én inkább csak olvasom a véleméyneket, de viszont azt sokat.Charlie írta:Ha vki a hozzászólásaidra néz azt hiszi nem,de te is az elsők között regisztráltál!Cooltiszo írta:Télleg? Sztetek én rég óta itt vagyok? Kíváncsi vagyok!:)
C.
Tökéletesen egyetértek.Zsolti írta:Többet is ismerek.Csak én azt nem bírom,hogy valaki leugatja a másikat,hogy divatdrukker,a másik meg,replikázik,hogy te vagy az.Meg azt sem bírom,hogy valaki veri a mellét és hangoztatja,hogy én vagyok a legnagyobb drukker.Meg a mezvétel....nekem is van,de nem vágok föl vele.
Tényleg, tegnap láttalak először a fórumon...Charlie írta:Neeeeeeeeem,én nem vagyok itt régótaEszter21 írta:Te is a "régebbi tagok" közé tartozol. Így jobb?Charlie írta: Kösssz Eszter!
C.![]()
C.
Kösssz Eszter!Eszter21 írta:Pl. Enrique régebbi tag...Rapika írta:Eszter21 írta: Ha sikeres egy csapat nőni szokott a drukkerek száma. Én őszintén szólva a régebbi tagok hozzászólásait szívesebben olvasom...
Kiket értessz régebbi tagok alatt?
Többet is ismerek.Csak én azt nem bírom,hogy valaki leugatja a másikat,hogy divatdrukker,a másik meg,replikázik,hogy te vagy az.Meg azt sem bírom,hogy valaki veri a mellét és hangoztatja,hogy én vagyok a legnagyobb drukker.Meg a mezvétel....nekem is van,de nem vágok föl vele.Enrique írta:Sztem nincs is szándékában senkinek sem!Zsolti írta:Valamilyen szinten mindenki divatdrukker...Ezen hülyeség is vitatkozni.
1ébként meg lehet h van aki akkora Barca drukker már soksok éve, csak nem tud, vagy csak keveset tud a nethez férni.
Van ilyen réteg,sőt sok ilyen drukker van!Zsolti írta:Valamilyen szinten mindenki divatdrukker...Ezen hülyeség is vitatkozni.
Pl. Enrique régebbi tag...Rapika írta:Eszter21 írta:Ha sikeres egy csapat nőni szokott a drukkerek száma. Én őszintén szólva a régebbi tagok hozzászólásait szívesebben olvasom...Enrique írta: Újak.. Aki szereti a Barcát annak tudnia kell erről a lapról...
Csak vhogy egyre több "drukkere" van a csapatnak...
Kiket értessz régebbi tagok alatt?
Sztem nincs is szándékában senkinek sem!Zsolti írta:Valamilyen szinten mindenki divatdrukker...Ezen hülyeség is vitatkozni.
Eszter21 írta:Ha sikeres egy csapat nőni szokott a drukkerek száma. Én őszintén szólva a régebbi tagok hozzászólásait szívesebben olvasom...Enrique írta:Újak.. Aki szereti a Barcát annak tudnia kell erről a lapról...redlions írta:Erről már volt szó. A Miért pont a Barca??, ez a topic az újak miatt vannak nyitva.
Ha sikeres egy csapat nőni szokott a drukkerek száma. Én őszintén szólva a régebbi tagok hozzászólásait szívesebben olvasom...Enrique írta:Újak.. Aki szereti a Barcát annak tudnia kell erről a lapról...redlions írta:Erről már volt szó. A Miért pont a Barca??, ez a topic az újak miatt vannak nyitva.
Újak.. Aki szereti a Barcát annak tudnia kell erről a lapról...redlions írta:Erről már volt szó. A Miért pont a Barca??, ez a topic az újak miatt vannak nyitva.