Barca Igazolások 2010-2011
Igen, egyetértek. Engem is nagyon meglepett ez az Özil-es dolog. Itt valami nagyon nincs rendben. Remélem, hogy a fele sem igaz ennek a hírnek.zsoltfree írta:Nagyon remélem hogy e legfrissebb Öziles cikk nem teljesen igaz. Ennyire egy klubbot nem lehet leégetni. Ő hogy csinálja, elmegy tárgyalni, aztán a végén megkérdezi Pepet hogy amúgy kell ő nekünk? Nem Sandro, nem kell. A németek szerintem még most is néznek hogy ez most kandikamera volt vagy mi? Ha Sandro ennyire képes akkor gyorsan húzzon el mert még gyakorlatilag semmit nem csinált... Ennyit rég tököltek az átigazolásokkal.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem valahol érthető Pep döntése. Ha belegondolunk, akkor ebben a csapatban jelenleg 3 poszt van, ahova lehet(ne) igazolni: a középhátvéd, védekező középpályás és a támadó középpályás posztja. Az is tény, hogy a Xavi - Ini páros munkáját senki nem tudja pótolni a világon (még Cesc sem), tehát olyan színvonalú középpályát nem lehet összetenni bármelyik játékos hiányában sem. Tavaly ugye Keita játszotta Ini helyettesét, küzdött, hajtott, de messze volt Ini szintjétől. Most jött egy olyan Adriano, aki képes középpályán is játszani, valamint tavaly egy-két alkalommal Maxwell is felhúzódott középre, valamint van 2 roppant tehetséges fiatal is. Igaz hogy mindannyian "félmegoldásnak" tűnnek, de egy kisebb bajnoki meccsre lehet pihentetni Xavit vagy Init és játszhat helyettük bárki ezek közül. Viszont védekező típusú játékos nincs Busin kívűl. Valószínűleg Keita nem megfelelő, Dos Santost meg kipróbálta, de lehet nem tartja oda valónak, inkább a támadó középpályás cseréjeként számítana rá. Korábban írták, hogy Piqué is be tudná játszani ezt a posztot, csak hát hátul sem vagyunk eleresztve, szóval ő csak védekezzen. Az is igaz, hogy gyengébb csapatok nélkül klasszikus védekeő középpáylás nélkül is kiállhatnánk, de a meccsek többségében játszana szűrő, és egyedül kevés oda Busi, hiszen bármi megtörténhet (sárga lapok, piros lap, sérülés). Ráadásul benne is van egy kevés kreativitás, tehát tolódhat ő is feljebb és akkor egyszerre lehetne a pályán Masccal. Bár ez csak az én meglátásom, de ha azt nézzük tavaly sem volt minőségi cseréje a két szervező játékosunknak, mégis bajnokságot nyertünk. Udén több olyan játékos van, aki képes ott játszani, úgyhogy lehet tényleg felesleges Özil és inkább jöjjön egy jó szűrő! De a döntés helyességét majd szűk egy év múlva lehet értékelni, addig felesleges ezen vitázni!
-
- Capitá del Barça
Nagyon remélem hogy e legfrissebb Öziles cikk nem teljesen igaz. Ennyire egy klubbot nem lehet leégetni. Ő hogy csinálja, elmegy tárgyalni, aztán a végén megkérdezi Pepet hogy amúgy kell ő nekünk? Nem Sandro, nem kell. A németek szerintem még most is néznek hogy ez most kandikamera volt vagy mi? Ha Sandro ennyire képes akkor gyorsan húzzon el mert még gyakorlatilag semmit nem csinált... Ennyit rég tököltek az átigazolásokkal.
Hát komolyan mondom,én nagyon nem értem Pep-et!!!Miért igazolunk Kvk-t?Az tuti,hogy Busquets lesz a kezdőember,Keitanak ott mgy igazán,mert az az igazi posztja,a frelkészülés alatt Jonathan-t is ott játszatta,akkor minek Kvk?Esetleg 2-vel akarna játszani idén?De akkor me milyen felállásba tolnánk,4-2-3-1?Vagy mit akar Guardiola?Nagyon várom már az új szezont,kiváncsi vagyok mifog kisülni ebböl!Egyébként a hiányposzt szerintem a középpálya kreatív része volt,erre veszünk egy Kvk-t?nekem ez már magas,de remélem majd Guardiola megmagyarázza h mit miért!

Ha jön Mascherano akkor vmi ilyet tudok elképzelni:
Busi/Mascherano
Xavi(JdS) Ini(Keita)
Ez is jó lenne,de csak akkor,ha vagy Xavi vagy Ini-ből legalább az egyik a pályán van.Mert SZERINTEM a Jonathan,Keita középpályássor nem lenne elég mondjuk egy Depor ellen.
Busi/Mascherano
Xavi(JdS) Ini(Keita)
Ez is jó lenne,de csak akkor,ha vagy Xavi vagy Ini-ből legalább az egyik a pályán van.Mert SZERINTEM a Jonathan,Keita középpályássor nem lenne elég mondjuk egy Depor ellen.

Visca el Barca!
- barca2010
- Jugador d'estrella
Álljunk meg egy szóra!
Pep 2 év alatt nyert 7 trófeát, ami azt jelenti, hogy valamit konyít a dologhoz!
Nem mondom, hogy tévedhetetlen, de csak egy pár név akiket Ő hozott és most már alapemberek, nemcsak a Barcában hanem a válogatottban is! Busquetset mindenki bántja, de azért az nem véletlen, hogy Del Bosque mesternél is kezdő volt végig! Pedrora is mondtuk, köztük én is, hogy jó jó, de még nem az igazi, hát tessék a VB n inkább Ő volt kezdő a végén, nem pedig a nagy nevek! Piqué nem kellett Ferginek, most meg a világ legjobb középhátvédje! Ezzel csak annyit akartam, hogy szerintem nagyon is tudja, hogy miért inkább Masce, mint Özil. Ha két szűrős taktikára kell váltani, akkor ki lenne a másik? Ügyes a kis Dos Santos de ezen a poszton nagyon fontos a rutin és a tapasztalat!
Pep 2 év alatt nyert 7 trófeát, ami azt jelenti, hogy valamit konyít a dologhoz!
Nem mondom, hogy tévedhetetlen, de csak egy pár név akiket Ő hozott és most már alapemberek, nemcsak a Barcában hanem a válogatottban is! Busquetset mindenki bántja, de azért az nem véletlen, hogy Del Bosque mesternél is kezdő volt végig! Pedrora is mondtuk, köztük én is, hogy jó jó, de még nem az igazi, hát tessék a VB n inkább Ő volt kezdő a végén, nem pedig a nagy nevek! Piqué nem kellett Ferginek, most meg a világ legjobb középhátvédje! Ezzel csak annyit akartam, hogy szerintem nagyon is tudja, hogy miért inkább Masce, mint Özil. Ha két szűrős taktikára kell váltani, akkor ki lenne a másik? Ügyes a kis Dos Santos de ezen a poszton nagyon fontos a rutin és a tapasztalat!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- neobarca
- Director del Fútbol
Azért látszik, hogy anyagi problémák vannak. Nem igazolun eszeveszettül mint az elmúlt 1-2 évben.
Én örülök Masceranonak. Szerintem jó lesz nálunk. Viszont ha nem is Özil de még egy középpályás azért kéne, és teljes lenne a keret. Jók a fiatalok, de egy ilyen hosszú szezonnak nekivágni nagyon rizikós velük...
Én örülök Masceranonak. Szerintem jó lesz nálunk. Viszont ha nem is Özil de még egy középpályás azért kéne, és teljes lenne a keret. Jók a fiatalok, de egy ilyen hosszú szezonnak nekivágni nagyon rizikós velük...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
tény, hogy Ozilnek én örultem volna de, Mascheranonak is egyaránt tudok örülni, .. ő neki az a dolga hogy szűrjön, és ezt a feladatot nagyon jól ellátja...

- Hunter91
- Capitá del Barça
Özil kiszorította volna a fiatalokat,szerintem így mindenkinek jó.messideco írta:Na ez kelet reggelre. Nem jön Özil, pedig nagyon vártam már, hogy létrejöjjön a transzfer.
Legalább Mascherano érkezik, aminek örülök.
- noname
- Llegenda del Barça
Az ostobaság teljes erőbedobással tombol amint látom!
Értsem jól. Volt anno egy Davids nevű játékos, aki egy az egyben ugyanazt a stílust képviselte mint Mascherano. Ugyanaz az agresszív pitbull, aki ha kellett technikás volt, de axért gyűjtötte szépen a sárgákat is.
Sokan évekig sikárnkoztak egy ugyanolyan játékosért, most pedig hirtelen Mascherano, aki UGYANOLYAN STÍLUSÚ JÁTÉKOS közellenség?
MIÉRT?
Azért mert a nagy közönségkedvenc Toure elment. Ilyen alapon Henry is egy rohadék volt, mert a nagy Ronaldinho helyén mert játszani, vagy Iniesta is mehet a fenébe mert van pofája Deco helyett játszani.
Mostanában Alves az egyik nagy közönségkedvenc. Neki ugyanúgy elborul az agya, nem is ritkán, néha félórát színészkedik, stb, mégis mindenki imádja.
Masche pedig néhány keményebb becsúszásért máris falábú vadparaszt. Jah persze. Bzitos azért a válogatottja kapitánya, a világ egyik legtechnikásabb válogatottjáé. Meg azért az egyik legfontosabb láncszeme az Arsenal után a legtechnikásabb focit játszó angol együttesben.
Vegyétek észre magatokat!
Toure elment és kész.
Masche attól miért rossz h jön?
UI: megmondtam h Özilnek is örülnék, de Mascheranonak sokkal jobban. Özil erősítés, de nem akkora mint az ergentin. Azzla meg ne gyertek h Keita is tud vkpt játszni, miközben évek óta nem játszott. Keita feladata engen Gudjohnsenére emlékeztet a kpn, aki hajtott, dolgozott sokat, adott esetben lehetett játszatni, h pihen vki, vagy sérült, de sose volt az igazi. Keitára én nem bíznám rá a vkp feladatot.

Értsem jól. Volt anno egy Davids nevű játékos, aki egy az egyben ugyanazt a stílust képviselte mint Mascherano. Ugyanaz az agresszív pitbull, aki ha kellett technikás volt, de axért gyűjtötte szépen a sárgákat is.
Sokan évekig sikárnkoztak egy ugyanolyan játékosért, most pedig hirtelen Mascherano, aki UGYANOLYAN STÍLUSÚ JÁTÉKOS közellenség?
MIÉRT?
Azért mert a nagy közönségkedvenc Toure elment. Ilyen alapon Henry is egy rohadék volt, mert a nagy Ronaldinho helyén mert játszani, vagy Iniesta is mehet a fenébe mert van pofája Deco helyett játszani.
Mostanában Alves az egyik nagy közönségkedvenc. Neki ugyanúgy elborul az agya, nem is ritkán, néha félórát színészkedik, stb, mégis mindenki imádja.
Masche pedig néhány keményebb becsúszásért máris falábú vadparaszt. Jah persze. Bzitos azért a válogatottja kapitánya, a világ egyik legtechnikásabb válogatottjáé. Meg azért az egyik legfontosabb láncszeme az Arsenal után a legtechnikásabb focit játszó angol együttesben.
Vegyétek észre magatokat!
Toure elment és kész.
Masche attól miért rossz h jön?
UI: megmondtam h Özilnek is örülnék, de Mascheranonak sokkal jobban. Özil erősítés, de nem akkora mint az ergentin. Azzla meg ne gyertek h Keita is tud vkpt játszni, miközben évek óta nem játszott. Keita feladata engen Gudjohnsenére emlékeztet a kpn, aki hajtott, dolgozott sokat, adott esetben lehetett játszatni, h pihen vki, vagy sérült, de sose volt az igazi. Keitára én nem bíznám rá a vkp feladatot.
A Fifa egy szégyen
Számomra érthetetlen Pep döntése, mivel a nagy meccseken pont Iniesta hiányával küzdünk. Ezt úgy lehetett volna orvosolni, hogy jön egy csereirányító- Özil pont megfelelt volna. Ehelyett elhoznánk Mascheranot, aki a harmadik szűrőnk lenne már, ráadásul utálom.
Szerintem szinte biztos, hogy jön, ebben az esetben talán Xavi és Iniesta hiányában Busquets-t, illetve JDS,-t lehetne játszatni mellette. Ettől függetlenül a legkevésbé sem örülök.
Szerintem szinte biztos, hogy jön, ebben az esetben talán Xavi és Iniesta hiányában Busquets-t, illetve JDS,-t lehetne játszatni mellette. Ettől függetlenül a legkevésbé sem örülök.
De ha azt mondom, hogy Hleb 17 milla volt es ezt meg hozzacsapom a 15-hoz, majd azt mondom, hogy 32-ert jon Mascherano Toure helyett, akkor maris rosszul cseng.Attika 25 írta:Ugyanakkor viszont Mascherano érkezhet,15 milla+Hleb körüli árat emlegetnek,ami így nem is hangzik rosszul

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Özilt nem akarja, Mascheranot meg igen?
Most tényleg ennyire nem látja hogy mi a hiányposzt? Nem értem,ennyire fenn akarja tartani a helyet Cescnek?
Inkább jött volna Senna,mint az argentín.
Most tényleg ennyire nem látja hogy mi a hiányposzt? Nem értem,ennyire fenn akarja tartani a helyet Cescnek?
Inkább jött volna Senna,mint az argentín.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Úgy néz ki Özil nem fog jönni,mert nem kell Pep-nek,így hiába egyezett meg mindenben Rosell a Brémával.
Ugyanakkor viszont Mascherano érkezhet,15 milla+Hleb körüli árat emlegetnek,ami így nem is hangzik rosszul,s esély is van rá,mert az argentin kijelentette,hogy mindenképp távozni akar a Pool-tól és egy másik országban akarja folytatni a pályafutását.
Ettől függetlenül én tartok tőle,hogy ezzel ismét "öngólt" fogunk rúgni.Először is azért,mert a Busquets-Mascherano párosból valaki lényegesen kevesebbet fog játszani,s nem tudom hogy viseli majd. A másik dolog meg,hogy ismét olyan posztra igazolunk ahova nem lenne feltétlenül mu.szály,s olyan posztra meg nem igazolunk ahova nagyon kellett volna.
Így elsőre bennem ilyen érzések kavarognak,de remélem nem lesz igazam,s ha jön az argentin akkor Pep megoldja,hogy ő is és Busi is elégedett legyen a helyzetével,valamint az irányitó poszton se legyenek gondok.
Ugyanakkor viszont Mascherano érkezhet,15 milla+Hleb körüli árat emlegetnek,ami így nem is hangzik rosszul,s esély is van rá,mert az argentin kijelentette,hogy mindenképp távozni akar a Pool-tól és egy másik országban akarja folytatni a pályafutását.
Ettől függetlenül én tartok tőle,hogy ezzel ismét "öngólt" fogunk rúgni.Először is azért,mert a Busquets-Mascherano párosból valaki lényegesen kevesebbet fog játszani,s nem tudom hogy viseli majd. A másik dolog meg,hogy ismét olyan posztra igazolunk ahova nem lenne feltétlenül mu.szály,s olyan posztra meg nem igazolunk ahova nagyon kellett volna.
Így elsőre bennem ilyen érzések kavarognak,de remélem nem lesz igazam,s ha jön az argentin akkor Pep megoldja,hogy ő is és Busi is elégedett legyen a helyzetével,valamint az irányitó poszton se legyenek gondok.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ne keverjétek össze a két dolgot.. teljesen más a két ügy, azért Cesc barca nevelés míg masche nem illetve azért maschenak nem a 'második' apja wenger, szóval nagyon nagy különbségek vannak. Szerintem le kellene már szállni erről a cesc témáról jövőre ugyis jön addig meg nem baszogassuk már(nem mintha olvasná ezeket..sjd írta:"Mascherano nyilvánosan kijelentette, hogy távozni kíván"
Te is hallottad, Cesc?

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
20 alatti áron (plusz mehetnek az átadólistán lévő játékosok, jelen esetben Hleb) megéri Mascherano. Nem vagyok oda a paliért, de azért ő adhat stabilitást a középpályának. Viszont úgy érzem, ha ő jönne, akkor más középpályás nem fog jönni. Keményebb meccseken fel lehet állni a Masch-Busi-Xavi kp-val (Iniesta feltolva). A 4 ember plusz a fiatalok kevesek, vele plusz a fiatalokkal már legalább lesz valami mélysége a kp-nak.
Masche amúgy hasonló mint Alves, akinek a csapatában focizik azok szeretik, mert jó játékos, hajt mint az állat, viszont a többi csapat szurkolói nem igazán vannak oda értük.
Masche amúgy hasonló mint Alves, akinek a csapatában focizik azok szeretik, mert jó játékos, hajt mint az állat, viszont a többi csapat szurkolói nem igazán vannak oda értük.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mascheranoval kapcsolatban ami érdekes lehet. a poolban, azért neki valamennyire szervezni is kellett a játékot (jó, persze nem "xavis" értelemben...), hiszen a középpálya közepén szinte csak ő volt, meg gerrard és néha azért át kellett vállalni az angoltól valami szerepet. itt azonban csak a védekezés lenne a feladata. nem fogok kiaakadni ha idejön (nem mintha számítana hogy kiakadok-e vagy sem
), de ha választani lehetne, köszönöm szépen de nem kérném 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Na ne, csak ide ne.. bárkit csak őt ne.. Azt hiszem, jó ideig fogom keresni Tourét még meccsek közben.. Mascherano? Atya világ..sjd írta:"Mascherano nyilvánosan kijelentette, hogy távozni kíván
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Szerk.: "Nagyon büszke vagyok arra, hogy a csapat tagja lehetek, de másról van szó. Megmondtam az edzőnek, hogy más országban szeretnék futballozni.”
Fabregasnál amikor a tökösségét, langyosságát fogalmaztam meg, akkor valami ilyesmi hiányzott nekem a részéről.. egy ilyen mondat a nyilvánosság előtt.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
"Mascherano nyilvánosan kijelentette, hogy távozni kíván"
Te is hallottad, Cesc?
Te is hallottad, Cesc?
-
- Director del Fútbol
Sosem találnak ki semmit.lui1698 írta:Ez nagyon nagy tévedés.mes írta:Szerintem ennek 99%-a Benedek Elek mesegyujtemenyebol valo, de azert en nem bannam ezt az uzletet.
Rick D'Andrea a történet kitalálója. Őt kell érte dícsérni!
Ő az Ole nevezetű weboldalra hivatkozott.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona