Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.03.06. 22:19:08

Robinho nagyon jó játékos, de még nem igazi klasszis. Azt hittem 23( vagy 24) évesen jóval előbbre fog tartani. De tévedtem. Ami meg nem tetszik méfg vele kapcsolatban, hogy nagyon nagyra tarthatja magát a gesztusaiból itélve.
Téved sajna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.03.06. 22:20:46-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.06. 22:18:49

Giga999 írta:Meg persze Robinho de őt kinem szereti???
én? :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Giga999

2008.03.06. 22:17:50

aronba írta:Hát Giga 999 legjobb csak picit sajnálom hogy téged nem érdekel mit nyert a Barca, vagy Reál vagy akármely csapata 10 20 vagy 100 éve. Abból kindulva hogy 1999-óta szurkolsz a Barcának legalább ötször fiatalabb lehetsz mint én. Kár hogy neked Puskás vagy Kubala neved nem jelent semmit, az egyik a Reálban a másik a Barcában játszott...
Az engem ért sárelemre nem válaszolok, de azt ajánlom azért ha alkalmad van nézz meg egy két Barca vagy Real meccset a 60-as 70-es évekből, vagy a 80-asakból. Akkor sem játszottak rossz focit...
Az meg hogy tavaly hogy lett bajnok a Real másodlagos, a Barcának 5 pont előnye volt, ha végig formában maradnak semmilyen szabály meg tizenegyes nem segít a Madridon
Hogyne mondana!Tudom hogy kik azok akik akkor voltak nagy nevek Ladislau Kubala Kocsis Sándor Johan Cruyff Carles Rexach JOHAN NEESKENS BERND SCHUSTER az isteni DIEGO ZUBIZARRETA KOEMAN GUARDIOLA STOICHKOV ROMARIO csak hogy a legnagyobbakat mondjam!!! !Puskás az egyetlen akit tisztelek és szeretek is a Madrid játékosai közül!!!Meg persze Robinho de őt kinem szereti???Viszatérve arra hogy nem érdekel mit értek el.Inkább úgy fogalmazok hogy azok a sikerek nincsenek úgy hozzánőve a szívemhez mind azok amiket átéltem!!PL:ha látom Koeman gólját nem tudok visszaemlékezni rá hogy mennyire jó volt amikor belőtte ellenben Bellettiével!!A mai napig könybe lábad a szemem ha látom azt a gólt!Csak ezért mondom hogy hülyeség a számokkal dobálózni!!!Nem akartalak megsérteni és elnézést ha sértőt írtam!!!Visca Barca mindörökké
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.06. 22:17:20

barca99 írta:
Gomezinho írta:Erre annyit tudodk mondani most tényleg nem kötekedésből mondom meg nem is neked!!Csak tudod mindig azzal szedik itt a fejünket le hogy Ronaldinhot védjük és mindig azzal jönnek hogy a multból nem lehet megélni!szóval hogyis van ez? :oops: :roll:
Nem igazán értem az összefüggést, de te itt a klub történelmét akarod összehozni valahogy egy játékos pályafutásával? :roll:
Nemm dehogyis! hanem hogy engem is csesztettetek hogy Ronaldinhonak nem a multból kéne megélnie!Most ugyanerről vitatkozunk! érted? :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
koboldmaki
Barça C

2008.03.06. 22:15:42

cruyff írta:Imádom a barcát, nem szeretem a reált és a koboldmakikat, főleg a robinnyó főkoboldmakit. Ilyen egyszerű. :lol: :lol: :lol:
pedig jóarc állatok :D csak nézz róla vidiket jutubon nagyon vicces élőlény :D
de Robinho ügyében akkor sincs igazad :D De ha mondjuk nézted volna nyáron Copa Americát akkor talán nem ezeket írod, bár te tényleg csőlátású vagy, hiába is győzködne bárki is
szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.06. 22:12:56

"Ennél jobban még Rijkaard se mondhatta volna!Grat!Nagyon tecdet!"
Riijkardot Madridos létemre jobban tisztelem mint néhány Barca szurkoló. Azt hiszem ő is tudja hogy a Barca története nem vele kezdődött ezért ő ilyett biztos nem mondott volna.
koboldmaki
Barça C

2008.03.06. 22:10:46

Hát ehhez nem nagyon tudok hozzászólni! Mégis megteszem :D Lehet hogy gyökérség ezekre hivatkozni de azért jobb ha az ember szeme előtt ez lebeg.Tény: az elmúlt pár évben a Madrid közelsincs olyan szinten mint mondjuk Puskás-Di Stéfáno korszakban vagy később, de attól még 30 bajnoki címet nyertek, és 9 BL-t.(vagyis BEK-et)Persze ez nem azt jelenti hogy mindig erre kell hivatkozni,de ha valakinek ez jó akkor tegye :) maximum mindenki kiosztja :D :D
szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.06. 22:08:09

Gomezinho írta:Erre annyit tudodk mondani most tényleg nem kötekedésből mondom meg nem is neked!!Csak tudod mindig azzal szedik itt a fejünket le hogy Ronaldinhot védjük és mindig azzal jönnek hogy a multból nem lehet megélni!szóval hogyis van ez? :oops: :roll:
Nem igazán értem az összefüggést, de te itt a klub történelmét akarod összehozni valahogy egy játékos pályafutásával? :roll:
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.06. 22:06:36

Másrészt a Barca Története nem 99-ben kezdődött, ahogy a Madridé sem a Galaktikus érával. Minden csapat hősként emlékszik a régi nagy játékosokra kérdezhetsz tőlem bátran 58-óta emlékszek jónéhány valamilevaló Madrid játékos nevére. Persze nem tudom felsorolni az elmúlt 50 év valamennyi Madrid játékosát. Abban persze egyetértek hogy sok divat Madrid szurkoló van aki csak a tavalyi bajnoki cím után csatlakozott a Madridstákhoz. Az ilyeneknek az is újdonság ha azt mondod neki, hogy valaha Mijatovic és Anelka is a Madridban játszott. Nem beszélve hogy azt sem tudják hogy Capello már 96-ban is madrid edzője volt
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.03.06. 22:05:08

Giga999 írta:
aronba írta:Nem vicceltem. Megjegyzem a Barca tavaly semmit sem nyert. Előbb nyerni kell valamit aztán a szát járatni. A madrid legalább tavaly bajnokságot nyert a barca semmit sem, előny hát a madridnál. 30 bajnoki cím 9 Bl ha majd a Barca enninél tart lehet arról beszélni ki a szánalmas
Na barátom te egy igazi Madridos kis semmirekello vagy!Hogyan is lett tavaly bajnok a madrid?Egymás elleni eredményel,2mecsen dőlt el a bajnokság/amiből az egyiken kamu tizi kam kiállítás volt/.Abban a bajnokságban ahol a támadójáték a legjobb!!!Minden más bajnokságban a gólarány dönt mert a gólarány az egész éves teljesítményt tükrözi nem két mecsét!!!ettől függetlenül én azt mondom megérdemelte a madrid a30.at!!!Amint bajnok lett a real egyből az jött/legalábbis itt magyarországon/hogy szegény barca sír a barca hol a barca mi a 30at nyertünk ti mennyit?!!és ez szerintem mocsok undorító!!!Kit érdekel ki mennyit nyert???!!!Az én szemembe a Barca 3szoros bajnok és 1szeres Bl győztes!!mert amióta én a barcanak szurkolok ennyi címet nyertek!!!Én nem érdekel hogy a Dream Team mennyit nyert meg hogy 100éve mit nyertek!!!Én ezt a Barcat szerettem meg és ennek a Barcanak az eredményei érdekelnek!!Ti meg itt pattogtok a 30al meg a 9el azt nem bírnátok megmondani hogy ki játszott akkor vagy hogy mikor nyertétek vagy hogy ki ellen!!!És én ezért utálom a Realosokat...én nem a Realt utálom hanem az ilyen madridistákat mint te!!Aki nem azzal törődik hogy nyerte a real vagy nem nyert hanem azzal hogy a barca hol van,hogy másnap tudja e [auto_cenzúra] a barcasokat vagy nem!!!VISCA BARCA VISCA CATALUNYA
Ennél jobban még Rijkaard se mondhatta volna!Grat!Nagyon tecdet! =D>
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.06. 22:01:07

aronba írta:Hát Giga 999 legjobb csak picit sajnálom hogy téged nem érdekel mit nyert a Barca, vagy Reál vagy akármely csapata 10 20 vagy 100 éve. Abból kindulva hogy 1999-óta szurkolsz a Barcának legalább ötször fiatalabb lehetsz mint én. Kár hogy neked Puskás vagy Kubala neved nem jelent semmit, az egyik a Reálban a másik a Barcában játszott...
Az engem ért sárelemre nem válaszolok, de azt ajánlom azért ha alkalmad van nézz meg egy két Barca vagy Real meccset a 60-as 70-es évekből, vagy a 80-asakból. Akkor sem játszottak rossz focit...
Az meg hogy tavaly hogy lett bajnok a Real másodlagos, a Barcának 5 pont előnye volt, ha végig formában maradnak semmilyen szabály meg tizenegyes nem segít a Madridon
Erre annyit tudodk mondani most tényleg nem kötekedésből mondom meg nem is neked!!Csak tudod mindig azzal szedik itt a fejünket le hogy Ronaldinhot védjük és mindig azzal jönnek hogy a multból nem lehet megélni!szóval hogyis van ez? :oops: :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.03.06. 22:00:02

G-Jay írta:
LG írta: A 30, 9el érvelni szvsz gyökérség. Mindig ez van, ha egy madridista-az elfogultabb fajtából-már nem tud mit mondani, akkor ez jön elő...
Az is gyökérség hogy az igazságot gyökérségnek állítjuk be, mert sajnos igaz...

(Vezze a Madridot védem? valaki lőjön le!!!)

G.
Nem az a baj, hogy véded, hanem hogy nem a lényeget nézed. Az az igazi gyökérség, amikor már csak az ezerszer lerágott csonthoz, a múlthoz lehet visszanyúlni-és meg is tenni rendszeresen, ha nincs más.
Rivaldo-A Legnagyobb.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.06. 21:57:42

Hát Giga 999 legjobb csak picit sajnálom hogy téged nem érdekel mit nyert a Barca, vagy Reál vagy akármely csapata 10 20 vagy 100 éve. Abból kindulva hogy 1999-óta szurkolsz a Barcának legalább ötször fiatalabb lehetsz mint én. Kár hogy neked Puskás vagy Kubala neved nem jelent semmit, az egyik a Reálban a másik a Barcában játszott...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.06. 21:49:46

Giga999 írta:
aronba írta:Nem vicceltem. Megjegyzem a Barca tavaly semmit sem nyert. Előbb nyerni kell valamit aztán a szát járatni. A madrid legalább tavaly bajnokságot nyert a barca semmit sem, előny hát a madridnál. 30 bajnoki cím 9 Bl ha majd a Barca enninél tart lehet arról beszélni ki a szánalmas
Na barátom te egy igazi Madridos kis semmirekello vagy!Hogyan is lett tavaly bajnok a madrid?Egymás elleni eredményel,2mecsen dőlt el a bajnokság/amiből az egyiken kamu tizi kam kiállítás volt/.Abban a bajnokságban ahol a támadójáték a legjobb!!!Minden más bajnokságban a gólarány dönt mert a gólarány az egész éves teljesítményt tükrözi nem két mecsét!!!ettől függetlenül én azt mondom megérdemelte a madrid a30.at!!!Amint bajnok lett a real egyből az jött/legalábbis itt magyarországon/hogy szegény barca sír a barca hol a barca mi a 30at nyertünk ti mennyit?!!és ez szerintem mocsok undorító!!!Kit érdekel ki mennyit nyert???!!!Az én szemembe a Barca 3szoros bajnok és 1szeres Bl győztes!!mert amióta én a barcanak szurkolok ennyi címet nyertek!!!Én nem érdekel hogy a Dream Team mennyit nyert meg hogy 100éve mit nyertek!!!Én ezt a Barcat szerettem meg és ennek a Barcanak az eredményei érdekelnek!!Ti meg itt pattogtok a 30al meg a 9el azt nem bírnátok megmondani hogy ki játszott akkor vagy hogy mikor nyertétek vagy hogy ki ellen!!!És én ezért utálom a Realosokat...én nem a Realt utálom hanem az ilyen madridistákat mint te!!Aki nem azzal törődik hogy nyerte a real vagy nem nyert hanem azzal hogy a barca hol van,hogy másnap tudja e [auto_cenzúra] a barcasokat vagy nem!!!VISCA BARCA VISCA CATALUNYA
Na ez visszaszólás volt!De igaz!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.06. 21:46:59

Amugy h a Barca mire ment volna a Romával, arról fogalmam sincs. A Barca a BLben még igazán nagy csapattal még nem találkozott, a Lyon is elég gyatra formában volt, mikor ütköztünk velük. Éppen ezért nem tudhadtjuk pontosan, h mennyi erő is van a csapatunkban. A kövi fordulóban valszeg meglátjuk, bár én személyszerint inkább Fenernek vagy Schalkenak örülnék, mert akkor nagy valoszinűséggel bajutnánk a 4be, ott meg már ugye bármi történhet, főleg, ha vérszemet kapnak a fiúk.

Ami a Barcának bizalmat adhat, az Ronaldinho javulása. Persze még nincs olyan formában, h az ellenfeleknek rettegniük kelljen, de ha meccsről meccsre javul tovább, akkor előbb-utóbb jó lesz nagyon. Egy jó Dinho meg mindennél többet érne.

Aromba: Megértem, h nem tetszik, h a csapatodat szánalmasozzák le, de ezen az oldalon mindenki egy picit elfogult a Barcával, vagyis inkább a legtöbben nem is olyan picit, és bizony vannak olyanok, akik a nagy riválist csak fikázzák állandóan. Én se értek 1et velük, de hát ez van...Gondolom nálatok is vannak ilyenek, én azért nem járok át.
Giga999

2008.03.06. 21:39:30

Na barátom te egy igazi Madridos kis semmirekello vagy!Hogyan is lett tavaly bajnok a madrid?Egymás elleni eredményel,2mecsen dőlt el a bajnokság/amiből az egyiken kamu tizi kam kiállítás volt/.Abban a bajnokságban ahol a támadójáték a legjobb!!!Minden más bajnokságban a gólarány dönt mert a gólarány az egész éves teljesítményt tükrözi nem két mecsét!!!ettől függetlenül én azt mondom megérdemelte a madrid a30.at!!!Amint bajnok lett a real egyből az jött/legalábbis itt magyarországon/hogy szegény barca sír a barca hol a barca mi a 30at nyertünk ti mennyit?!!és ez szerintem mocsok undorító!!!Kit érdekel ki mennyit nyert???!!!Az én szemembe a Barca 3szoros bajnok és 1szeres Bl győztes!!mert amióta én a barcanak szurkolok ennyi címet nyertek!!!Én nem érdekel hogy a Dream Team mennyit nyert meg hogy 100éve mit nyertek!!!Én ezt a Barcat szerettem meg és ennek a Barcanak az eredményei érdekelnek!!Ti meg itt pattogtok a 30al meg a 9el azt nem bírnátok megmondani hogy ki játszott akkor vagy hogy mikor nyertétek vagy hogy ki ellen!!!És én ezért utálom a Realosokat...én nem a Realt utálom hanem az ilyen madridistákat mint te!!Aki nem azzal törődik hogy nyerte a real vagy nem nyert hanem azzal hogy a barca hol van,hogy másnap tudja e basztatni a barcasokat vagy nem!!!VISCA BARCA VISCA CATALUNYA
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 21:15:42

LG írta:most meg épp a Roma elleni kiesésről volt szó, ugyhogy ez most vhogy nem vágott ide :roll:
Jó értem mostmár a mondandód lényegét!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.06. 21:12:05

G-Jay írta:
LG írta: A 30, 9el érvelni szvsz gyökérség. Mindig ez van, ha egy madridista-az elfogultabb fajtából-már nem tud mit mondani, akkor ez jön elő...

G.
Igaznak igaz, nem is kérdőjeleztem meg. De ezt érvként akkor lehetne fölhozni, ha arról menne a vita, h melyik csapat volt eredményesebb a multban, most meg épp a Roma elleni kiesésről volt szó, ugyhogy ez most vhogy nem vágott ide :roll:
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.06. 21:08:46

Hidd el LG tudok értelmesen is érvelni ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" és értelmes emberekkel kerülök szembe. Viszont mint írtad néhány barca szurkolóval lejjebb nagyon elszladt a ló. Brvallom nem játszott szépen a Madrid a Róma ellen, meg vagy február óta nem játszik nem szépen de szánalmasozni azért egy kicsit túlzás. Az érveim pedig csak azért hoztam fel hogy azok az emberek is elgondolkozzanak melyik csapatot szánalmasozzák le. nem várom el senkitől a Barca szurkolók közül, hogy szeresse vagy tisztelje a Madridot de szánalmasozni azért kicsit vérlázító.
Ugyanúgy ellenzem a Madridistán is ha a Barcát ócsárolják. Csipkelődni lehet de azt nem elismerni, hogy Európa két elitcsapatjáról van szó balgaság s ezen nem változtat a Róma, vagy a tavalyi Liverpool elleni vereség sem.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.06. 21:05:35

Ja, Real-os vagy... Bocs, nem tudtam. Így már értem miért mondtad :wink: (senki nem beszélt bajnoki címekről, szánalmasságról, tavaly ki mit nyert... a BL negyeddöntőről volt szó).
De ha Te is szúrsz, akkor emészgesd ezt:
Olyan simán kiestetek, hogy a végén már csak 3 apró gól kellett volna, hogy továbbjussatok
Ez a mondatot nem a Real-osoknak írtam, csakis aronbának.
Előre a TITOlusokért!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 21:01:47

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.06. 20:57:03

aronba írta:Nehéz egy olyan csapat ellen játszani akik 8 emberrel védekeznek
Tudjuk, a Barça ellen általában legalább 8 emberrel védekeznek. Kivétel a Valencia, mert ők 10 emberrel védekeztek. :oops:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.06. 20:53:19

A 30, 9el érvelni szvsz gyökérség. Mindig ez van, ha egy madridista-az elfogultabb fajtából-már nem tud mit mondani, akkor ez jön elő...
Ugyanakkor egy-két Barcással is elszaladt már a ló, ahogy olavasom lejjebb :)
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.06. 20:31:20

Részben igazad van ettől függetlenül a múltból nem lehet megélni lásd:
A Madrid a második kalapban van ami azt jelenti, hogy már nem tagja a szűk európai elitnek jelenleg. Jövőre nagy gondban lehetnek a csoportmeccsek folyamán.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.06. 20:28:04

Nem vicceltem. Megjegyzem a Barca tavaly semmit sem nyert. Előbb nyerni kell valamit aztán a szát járatni. A madrid legalább tavaly bajnokságot nyert a barca semmit sem, előny hát a madridnál. 30 bajnoki cím 9 Bl ha majd a Barca enninél tart lehet arról beszélni ki a szánalmas
Lezárt