2008.03.06. 21:46:59
Amugy h a Barca mire ment volna a Romával, arról fogalmam sincs. A Barca a BLben még igazán nagy csapattal még nem találkozott, a Lyon is elég gyatra formában volt, mikor ütköztünk velük. Éppen ezért nem tudhadtjuk pontosan, h mennyi erő is van a csapatunkban. A kövi fordulóban valszeg meglátjuk, bár én személyszerint inkább Fenernek vagy Schalkenak örülnék, mert akkor nagy valoszinűséggel bajutnánk a 4be, ott meg már ugye bármi történhet, főleg, ha vérszemet kapnak a fiúk.
Ami a Barcának bizalmat adhat, az Ronaldinho javulása. Persze még nincs olyan formában, h az ellenfeleknek rettegniük kelljen, de ha meccsről meccsre javul tovább, akkor előbb-utóbb jó lesz nagyon. Egy jó Dinho meg mindennél többet érne.
Aromba: Megértem, h nem tetszik, h a csapatodat szánalmasozzák le, de ezen az oldalon mindenki egy picit elfogult a Barcával, vagyis inkább a legtöbben nem is olyan picit, és bizony vannak olyanok, akik a nagy riválist csak fikázzák állandóan. Én se értek 1et velük, de hát ez van...Gondolom nálatok is vannak ilyenek, én azért nem járok át.