Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megpróbálomdanko94 írta:Poldi! Tudnál nekem készíteni egy siget amin Henry Eto'o és Messi található (ha találsz olyan képet ahol mondjuk együtt álnak átkarolva egymást az jó lenne, de ha nem az sem baj) és legyen rajta a Tots units fem força felirat.(A többi dizájnelemet a te ízlésedre bízom) Ha megtudnád ezt nekem csinálni, nagyon örülnék neki
OOH MY G.O.D.!..:Poldi:.. írta:
Tominak
Ha ennyire az elején vagy akkor szerintem a gimp-et.Master19 írta:Szerintetek melyiket érdemesebb leszedni a Photoshop CS3-mat vagy a CS4-et?
Nagyon jók lettek!vale írta:Elég sokáig nem csináltam bannert , de ahogy elnéztem Poldi meg a többiek munkát kedvem lett hozzá. Ezzel tudok hozzászólni.
http://kepfeltoltes.hu/081230/oldgoalke ... es.hu_.pngVarga Tamás írta:Poldi!
Hálás köszönetem!
Nagyon király lett!
Az imageshack csak picit kicsinyítve rakta be. Ekkora méretben, hogy tudnám betenni? Ha még lehet ilyen kérdésem. Hüle vagyok én ezekhez...
hát nemtudomsocio66 írta:Poldi,már régebb óta meg akartam kérdezni,neked miért jó,hogy egy Barcás fórumon a "bannerekre éhes" tagok kívánságait teljesíted?![]()
Tényleg nem rosszból,mert persze mi nagyon örülünk Neked,és egy igazi érték vagy közösségünkben. Csak érdekelne,hogy mégis..
nem.Katalán88 írta:Poldi!!!!
Az én hsz képemet GIMP-el csináltad?
Igen, Dani Barátomnak teljesen igaza van. Ő előbb kérte a segítséget, Őt illeti az elsőbbség!gekkodan írta:És amit a névnapos Tamásnál előbb kértem?