Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megvagyok,tőlem oké a ma.Sőt,nekem is a legjobb,mivel holnap és szombaton eléggé el leszek havazva.Szülinapi elfoglatságok,szal nem naon leszek gépközelben sztemBányász írta:Ma adnám a gémet.Holnap viszont nekem tuti nem jó a szombatról meg nem tudok nyilatkozni.szajko írta:1-es asztal![]()
Ma esetleg 20:30
Holnap 20:30
Szombat 18:30![]()
Egyébként ahogy elnézem igen kemény asztal.![]()
Másrészt nekem ma csak 20:30-tól jó holnap esetleg picivel hamarabb,
és szombaton csak 18:30-tól jó, mert meccsem lesz.
Szóval nekem az lenne a legjobb ha ma le tudnánk játszani.
Így akkor már csak Kikire meg Mihiire kell várni,h jó e nekik ma...
Ma adnám a gémet.Holnap viszont nekem tuti nem jó a szombatról meg nem tudok nyilatkozni.szajko írta:1-es asztal![]()
Mind3 időpontot megtudom oldani.szajko írta:1-es asztal![]()
Hogy mi mindig összekerülünk...ozsimiki írta:3as asztaltól meg is kérdezném a ma este 21.30at
hát nekem semmiképp, hajnal 1 előtt biztosan nem tudok géphez ülni játszani. hajnalban gondolom nem igen értek ráozsimiki írta:3as asztaltól meg is kérdezném a ma este 21.30at![]()
Hát a 3, 9 meg K, 4 (vagy vmi hasonló) kombókat nem mondanám jó lapoknak. Miután 3-an maradtunk, asszem majdnem mindig all-inoztam, mondtam is hogy csak dobogóig volt türelmem az akadozó játék miatt.Benga írta:Mondjuk lehet pusztán a véletlen műve, de akármikor nyomtál all in-t nem volt rossz lapodSlither írta:Szörnyen akadozott a szerver, és így a 8 körönkénti vakemelés nem tűnt olyan vészesnek.![]()
Azért végén belehúztam a nem t'om hány all-imommal, hogy legyen végre vége....
Mondjuk lehet pusztán a véletlen műve, de akármikor nyomtál all in-t nem volt rossz lapodSlither írta:Szörnyen akadozott a szerver, és így a 8 körönkénti vakemelés nem tűnt olyan vészesnek.![]()
Azért végén belehúztam a nem t'om hány all-imommal, hogy legyen végre vége.
Összesen 7-tel, 41 kör alatt.Slither írta:....nem t'om hány all-imommal ....
Grat mindekinekVIII.Henrik írta:Végeredmény:
Mogyiiii a második, mert az utolsó körben neki volt több zsetonja, illetve a lapjai is jobbak voltak az utolsó leosztásnál, mint Slithernek.