Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.01.19. 13:31:01

Nem tudom minek beszél mindenki hogy Giuly milyen [auto_cenzúra] egyáltalán nem [auto_cenzúra] nagyon jóó csak most nem meggy neki. De nem is az ő helye miat nem tudd játszani Saviola hanem Gudjonsen aki visszont tényleg nincs nagyon amit ott keresen. Ö is jó lenne mint támadó közép pályás de nem mint befejező csatár.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 13:20:30

az, hogy Thuram jobban keres, csak urban legend!
pont az ellenkezőjével van tele a sajtó évek óta.

én nem játékosoknak, hanem elsősorban a Barcelonak szurkolok!
ha Eto'o-val, Puyollal, Decoval csinálnák ezt, akkor megérteném azt, hogy látni akarjátok a "hóhér akasztását", de így számomra -Barca drukker lévén- abszolút elfogadhatatlan a szitu. :?

Saviola akkor sem játszik, amikor mindenki sérült!
ha itt maradna jövőre, akkor változna valami?
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.19. 13:13:33

Vito írta:
Zsolti írta:Szép volt frenki....mondjuk mi mást is várhattunk volna ettől?
ez egy olyan fafejű,begyepesedett f**sz,hogy az hihetetlen..és akkor most gondoljatok bele,hogy ő ugyan azt megtehetné majd Rijkaarddal,mint Etoo perezzel..jajj de szép is lenne,még szerintem az sem érdekelne,ha kikapnánk,de látnám rijkaard nyomorult képét,ahogy rádöbben,hogy ez a kölök tényleg tud valamit!
:shock:
erről beszéltem!
kikapni azért, hogy lásd annak az embernek a csalódott fejét, akit kezdetek óta nem szeretsz?
na nem!
Akkor szerinted mi kell h észheztérjen ? Rijkaardot szertem, de a fafejűséget nem, ez márpedig az, nagyon is az! és miaz h Thuram jobban keres....? na akor kinek is van csillagászati keresete.... Ezqut Giuly-t nyáron el kell küldeni, akor még egy évet min maradhat
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:57:22

lionel19: Örülök, hogy ilyen optimistán látod a helyzetet, de hiába akar a Nyúl maradni, ha a vezetőség nem akarja, úgyis olyan szerződéstervet fog kapni, ami nem az ő kvalitásaihoz lesz mérve, azt pedig nem fogja elfogadni...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.19. 12:50:10

Lépjünk már tovább ezen a Saviola ügyön! El kell fogadni, hogy a vezetőségnek nem kell annyira, és valószínűleg el fog menni. Nem értem miért kell akkora ügyet csinálni ebből? Akármilyen jó a nyulacska, akkor is csak egy játékos. Hogy pontosan mi a baja Saviolával a vezetőségnek, azt sosem fogjuk megtudni. És ne szidjuk már ennyire mindenkit, mégis csak barca szurkolók vagyunk. (mert kritizálás és szidás között nagy a különbség)
lionel19

2007.01.19. 12:41:01

Elolvastam és látom hogy Juventus meg ilyen hülyeségekkel kezdődik de majd cáfolja Saviola

"Ajánlatot tett a Juventus, a Real Madrid és a Sevilla, s tiszteletlenség lenne őket nem meghallgatni. Minden ajánlatot mérlegelek majd, de elsősorban abban gondolkodom, hogy 2007 őszén is a Barca játékosa leszek."

Saviola egy másik, neki szentelt cikkben elismeri, hogy a Barca még nem kereste meg, de ő határozottan kitart amellett, hogyha egy elfogadható ajánlatot kap.

nah akkor most miért is akar fog menni? adnak neki egy átlagos szerződést és azt elfogadja nincs itt semmi Bundáskenyér FC!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:37:03

lionel19 írta:Az ilyen árhireket meg nem kéne feltenni az oldalra! Még hogy Juventus meg Real! Alaptalan!! Hülyeség! Ugyis maradni fog, mert a vezetők is tudják hogy baj lessz (a szurkolók) ha elengedik!
Olvasd már el légy szíves a "Szinte biztosra vehető Saviola távozása" című cikket, le van benne írva az egész. A d'alessandros hír sem volt álhír, azt a eurosport honlapján olvastam!
A vezetők meg úgy tűnik, sz.rnak a szurkolókra. Persze ez megváltozhat, ha a Boixos Nois úgy érzi, itt az ideje az üzengetésnek, házak festegetésének, stb.
lionel19

2007.01.19. 12:21:42

Az ilyen árhireket meg nem kéne feltenni az oldalra! Még hogy Juventus meg Real! Alaptalan!! Hülyeség! Ugyis maradni fog, mert a vezetők is tudják hogy baj lessz (a szurkolók) ha elengedik!
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 12:15:21

Zsolti írta:Szép volt frenki....mondjuk mi mást is várhattunk volna ettől?
ez egy olyan fafejű,begyepesedett f**sz,hogy az hihetetlen..és akkor most gondoljatok bele,hogy ő ugyan azt megtehetné majd Rijkaarddal,mint Etoo perezzel..jajj de szép is lenne,még szerintem az sem érdekelne,ha kikapnánk,de látnám rijkaard nyomorult képét,ahogy rádöbben,hogy ez a kölök tényleg tud valamit!
:shock:
erről beszéltem!
kikapni azért, hogy lásd annak az embernek a csalódott fejét, akit kezdetek óta nem szeretsz?
na nem!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:09:40

nos, ezzel a fizetéscsökkentéssel kapcs. csak annyi, hogy a menedzsere meg pont azt hajtja, hogy nem fogadják el a kevesebb zsugát... viszont ha elmenne esetleg a margóba egy szót sem szólhatnánk. ez nem figo ügy lenne... hanem mint eto'o vs. real! és meg is érdemelnénk! sztem nem is kéne gondolkodni a dolgon!
- héj, pibíto, mit szólnál hozzá, ha maradnál és mi meg elküldjük santit, meg ludót, mert semmit nem csinálnak és te játszhatnál mondjuk visszavont csatárt, mert hát franki nem igazán lát téged középcsatárnak! csak egy picit vegyél má vissza, me' a 5 milla az azé kicsit sok, nem?
- há' jó van, ha játszhatok eleget, akko' maradok, de akkor a lóvé mellé még kérek valami gól-prémiumot!
-oksa, kiscsákó! rendben! frankóm megegyeztünk!!! :lol:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 11:55:14

Szép volt frenki....mondjuk mi mást is várhattunk volna ettől?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 11:38:49

Vito írta:abban bízok, hogy minnél hamarabb pont kerül a dolog végére, ahogy látszik Saviola eléggé megosztja a Barca vezetőit, játékosait és szurkolóit és ez nem jó!
olyanokat olvas az ember itt is napok óta, hogy az égnek áll a haja.
nekem mindegy, hogy marad-e a Nyúl, bár megjegyzem többre tartom Santinál és Gyulánál is, de ebből a huzavonából már teljesen elegem van.
Na ott a pont! Ott is a pont,pontosabban :!:

Nekem sem tetszik,hogy valszeg elmegy,de legyen már eldöntve ,hogy mi is van :?: :!: Ez még visszaüthet az egész csapatra,hogy itt keverik a ....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.01.19. 11:32:59

Hát azt hiszem Saviola bizonyított az elmúlt meccseken,és "talán" érdemes lenne itt tartani és játszatni!Szóval hajrá vezetőség!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 11:30:56

abban bízok, hogy minnél hamarabb pont kerül a dolog végére, ahogy látszik Saviola eléggé megosztja a Barca vezetőit, játékosait és szurkolóit és ez nem jó!
olyanokat olvas az ember itt is napok óta, hogy az égnek áll a haja.
nekem mindegy, hogy marad-e a Nyúl, bár megjegyzem többre tartom Santinál és Gyulánál is, de ebből a huzavonából már teljesen elegem van.
SzImi
Barça C

2007.01.19. 11:18:52

Nem értem h egy ekkora klub mint a Barca vezetésében hogy lehet ennyi vak, nem játszják Savolát, addig amíg nem ég a ház és nincs más bevethető csatár, na ne mááár, ne mondja senki h Ezquerro barca szintű játékos, mert befonom a hjam: :shock: .Őszintén remélem h lesz valami elfogadható megoldás és Saviola a klubnál marad, és nem csak azért mert az 1ik kedvencemről van szó.
HAJRÁ BARCA!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 11:01:48

Boixos írta:saviola már régen lejjebb adott a fizetési igényéből, ez már de attól még alá is írnám, ha mondjuk lennének helyette jobb zsugások.
DE JELENLEG NINCSENEK.

Ez a lényeg, és nem igaz, hogy nem látja Rijkaard, hogy Giuly mekkora kutyaütő lett.
Ezquerro meg még annyit sem is játszik, mint Saviola.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 10:58:39

saviola már régen lejjebb adott a fizetési igényéből, ez már akkor téma volt, amikor a sevillához paterolták.
arról nem beszélve, h ha tényleg igaz, amit a majo mondogat, h ti. még thuram is többet szakít a nyúlnál, akkor miről beszélünk?
nem, egyszerűen eldöntötte ez a f.sz rijkaard, h nem kell neki a gyerek, innentől megrepedhet saviola, akkor is elzavarják.
ezt, még ha nem is tetszik, de attól még alá is írnám, ha mondjuk lennének helyette jobb zsugások.
DE JELENLEG NINCSENEK.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Replay
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:55:27

Subinho írta: ha giuly marad és netán ezquero is
Ha Ezquerro marad, azok után, amit müvel ebben az évben, akkor vmi tényleg nincs rendben :D
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:54:45

Én ezt a "nem illik a játékrendszerbe" szöveget sem tartom elfogadhatónak. Ha ennyire nem illik bele, akkor miért szerez ennyi gólt?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 10:54:36

Ezquerro úgy is elmegy év végén, Giulyt, meg b@sszuk ki a [auto_cenzúra], ebben az évben úgy sem csinált még semmit. Vagy, ha nem megy el Giuly, akkor mehet a B csapatba, talán ott még alkotna valamit.

De Saviolának maradnia kell!!!
Sztem a te általad mondott fizetésbe bele is menne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.01.19. 10:55:57-kor.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:48:50

a nyúllal kapcsolatos dolgokra!
1., nagyon jó és színpatikus játékos, örülnék ha maradna, de el kell ismerni reikard véleményét, ő nem egy középcsatár!
2., ennek ellenére nagyon kreatív, ügyes, tehát még mindíg maradhatna, mondjuk giuly vagy ezqu helyén! pl. messivel párban váltogathatnák egymást! ütős lenne!
3., a fizetés! télleg nagyon magas a lóvéja és nem áll összhangban azzal, hogy mennyit játszik, márpedig, ha eto'o és messi egészséges, akkor főleg padozni fog, tehát az 5 milla sok! ha lemenne mondjuk 3-3,5 millára akkor tuti megtartaná a vezetés...
4., ha giuly marad és netán ezquero is, akkor az kicsit luxus lenne, hogy itt maradjon 5 millás fizuval 3. középcsatárnak, mert frankie úgysem vele fog számolni, hanem a magasabb és erősebb gudjohnsennel 2. középcsatárként!
szóval összefoglalva, savigól akkor maradhatna, ha lead a fizetési igényeiből, reikard nem középcsatárként számol vele és elpasszolja a vezetés giulyt, vagy ezquerot! ebben az esetben viszont nagyon király lenne minden! viszont ha nem játszik, az sem a csapatnak, sem a nyúlnak nem jó!!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:46:22

rijkaard sosem fog a vezetőség előtt kiállni Saviola mellett, mivel ő az, aki egyáltalán nem akarja, hogy maradjon. A vezetőség álláspontját nem ismerjük, vagyis sejthejük, hogy rijkaard véleményét fogadják el...
Azt nem értem, hogy egy ilyen nagy klubnál miért nem az számít a csapatba kerülésnél, hogy ki nyújt jobb teljesítményt :?:
sasi1
Entrenador del Barça

2007.01.19. 10:44:52

Én optimista vagyok. Ezek után a hírek után, szerintem a vezetők is leülnek Saviolával, és talán ők is átértékelték a dolgot. Azt meg tudjuk, és már tapasztaltuk, hogy a nyúl valóban szereti a Barcát, ez is okot ad a bizakodásra. Torinót meg nem lehet összehasonlítani Baarcelonával, klíma, tenger, pálmafák :wink:
Replay
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:38:28

Maximálisan megfogom érteni, ha Javier távozni fog, helyében én is lelépnék.
Úgy bánnak vele, mintha egy senki lenne, nem veszik emberszámba.
Jóhogy már nem kell naponta lenyirnia a füvet a Nou Camp-ban, hogy maradhasson...
Undoritó, ahogy kezelik az ő ügyét és ezért nagyon haragszom Txiki-re és Rijkaard-ra, főleg utóbbira, mert álszenteskedig egyfolytában, ahelyett, hogy a vezetőség előtt is kiállna játékosa mellett, ha már más nem képes gólt rúgni.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:37:36

Úgy tűnik, a tegnapi kis eszmefuttatásom a "látszatszerződésről" igaznak bizonyul :cry:
A francért kell ezt csinálni egy ilyen játékossal :?
Ha bármelyik Barca-játékossal megcsinálnák, akkor is zavarna, de így, hogy a kedvencemet szívatják agyba-főbe, hihetetlenül feldühít :evil:

El tudnék beszélgetni rijkaarddal... A saját [auto_cenzúra] miatt kipicsázzák a keret egyik legjobb játékosát, aki ráadásul a szurkolók egyik legnagyobb kedvence! Lesz itt tüntetés...
Lezárt