Srácok Become a Legendben játszom, már a 2013-2014es szezonomba kezdek bele és nagyon bejön. Úgy kezdődött az egész, hogy játszottam egy edzőmeccset (tudni kell hogy támadóközéppályás vagyok) ajánlott nekem helyet a Mallorca, az Osasuna, és a Deportivo....ezek után mentem e Deportivo-hoz 150euros fizetésért, lenyomtam 1évet: bajnoki 4.hely, kupa elődöntő... aztán a csapat gyenge védelme miatt a nyári átigazolásban átmentem az Atlético Madridhoz 750euros fizetés fejében (de a Real Madrid is ajánlatot tett, értem de elvből nemmegyek oda)....Atlético Madriddal a bajnokságban 3. lettem 2ponttal lemaradva a bajnok Barca mögött. Ez az évem már egész jól sikerült Assist király lettem a spanyol bajnokságban és a kupa góllővő listája is az én nevemet az első helyen, ezek után átmentem 2011/2012es szezonomra az Arsenalhoz 1290es fizetéssel, na itt volt egy holtpont, hiába vezettem a premier legaue góllövő listáját és az assist listáját a csapatnak nemment...féltávnál bajnokságban 6.-ak voltunk és csapatot váltottam....átmentem a Liverpoolhoz ahhol 1780as fizetést adtak, na velük már sikeresebb voltam, megnyertem a gól és assist listát is, illetve győzelemre sikerült vinnem a csapatot az Euro-Ligában és a bajnokságban 1ponttal a MU mögött 2. lettem! Év végén aztán újra elkezdett érdekelni a csapatváltás és megláttam, hogy az értem bejelentkező 7csapat között ilyen csapatok voltak mint a: Chelsea, Real Madrid, Villareal, Juventus, Milan..stb Ekkor elmentem a Juventushoz 2510euros fizetésért és kezdetét vette a 2012/2013as évad, amikor nagyon jó szezonom lett egyszerűen minden címet amit csak lehet begyüjtöttem értem ezt kupa, bl, bajnokságra is....megnyertem a bajnokságot veretlenűl 19pont előnnyel (itt megnyertem a Top Scorer címet 27góllal, és az Top Assist címet 11assistálással), a kupában nagyon peches voltam ilyen ellenfelekkel találkoztam mint a Roma, Inter, Milan....de jó játékommal megaláztam őket, egytől-egyig és jött a döntő ahhol az Atalanta volt az ellenfél pályára léptem a pihentetésem végett csak a 70.percben 0-0volt az állás az eredményen nemtudtam változtatni, és az edző lehozott a 88.percben, nagyon elkeseredtem Extra Time sem hozott döntést és büntetőkkel ahhol Buffon kegyetlenűl jóvolt ugyanis 7db 11es megfogott de sajnos 20ból csak 4et löttünk mi be így elbuktuk (azért itt is megnyertem a góllővő listát

)....eljött a BL döntő ahhol a Real Madridot kaptam miután ők kiejtették a Barcát én pedig az Intert, felmentem a pályára és elkezdötött valami burtálisan jó meccs...10.percben megszerezte Van der Vaart a vezetést egy szögletből beadással, 2perccel késöbb én gólommal 1-1, rá 5percre ismét én gólommal 1-2, 40.perc környékén megint az én gólommal már 1-3volt nagyon boldog voltam, vége lett az első félidőnek, második félidőt egy assistálással kezdtem 1-4....eljött a 64.perc lecseréltek és kaptunk egy gólt de löttünk is, a végeredmény tehét 2-5lett nekünk (ittis megnyertem a top scorer címet 11góllal és az assist címet is 9gólpasszal, sok csapat díjat is bezsebeltünk nagyon jó kis szezont zártam, gondoltam na végre jöhet a Barca és megvesz (ingyen is mennék oda játszani)...de semmi érdeklödött utánam: Milan, Genoa, Juve hoszabbitani akart, Arsenal, Everton de a BARCA sehol, így aztán maradtam a Juventusnál és a fizetésem megugrott a 4080ra már, épp most kezdődött a szezon, remélem hasonló eredményes lesz mint az előző.....hát ennyi let volna az élménybeszámolóm remélem volt aki végigolvasta ezt a hosszú leírást!