Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem így értettem. Idejön valaki, vagy olyan is, aki szokott rendszeresebben fórumozni majd meglátja az avákat és húzza a száját s el sem olvassa, h az adott fórumozó mit írt.(nem az offtopicba, hanem akárhol.)bence-barca írta:Egy ideig olvastam... és mondom, vt h mosolyogtam is egyet az írásokon, de nálam már túlzásba ment a dolog...kanty írta:
Figyelj régen rossz, h azt nézed, h milyen képe van, ahelyett, h elolvasnád, amit ír.
Meg akkor vannak azok az emberek, akiknek pl egyáltalán nem jött be ez a fajta humor.
Tehát szerintem nem gáz, h most offolva lett az offtopic.
lui: az megint egy másik kérdés... de nem véletlen szokott az igazolások topic is zárva lenni...
Najó maradhat...daffy írta:ha ma nem kap ki a real,akkor lecserélem.bence-barca írta: Neeeeeee![]()
Mehet felőlem akkor tovább az offtopicban, a lényeg, h ezek a kreatív és hihetetlen ízléses avák és sigek eltűnjenek...
ha ma nem kap ki a real,akkor lecserélem.bence-barca írta: Neeeeeee![]()
Mehet felőlem akkor tovább az offtopicban, a lényeg, h ezek a kreatív és hihetetlen ízléses avák és sigek eltűnjenek...
Neeeeeeedaffy írta: jó móka volt,de talán tényleg ideje abbahagyni(ettől függetlenül a remek avá-t nem biztos,hogy lecserélem)
Szerintem ez jogos, főleg az utolsó!bence-barca írta:
Azért van egy határ...
Elején még viccesebb vt, de túlzásba ment...
Illetve mit gondolhatnak az idelátogatók....
Hát a végén már nem is olvastam... de mellesleg honnan tudjam, h lecsengett ez a dolog, ha nem látogatom?Sanama írta: Nem kell ráklikkelni,vagy olvasniEnnyi. Ha nem jön be ez a humor.
Nem kell ráklikkelni,vagy olvasnibence-barca írta:Egy ideig olvastam... és mondom, vt h mosolyogtam is egyet az írásokon, de nálam már túlzásba ment a dolog...kanty írta:
Figyelj régen rossz, h azt nézed, h milyen képe van, ahelyett, h elolvasnád, amit ír.
Meg akkor vannak azok az emberek, akiknek pl egyáltalán nem jött be ez a fajta humor.
Tehát szerintem nem gáz, h most offolva lett az offtopic.
Egy ideig olvastam... és mondom, vt h mosolyogtam is egyet az írásokon, de nálam már túlzásba ment a dolog...kanty írta:
talán azt, hogy ez egy jo közösség és nem mindenki merő depresszió.... nekem pl egybol ez jönne le...bence-barca írta:Azért van egy határ...Anonymous írta: latom valasz nincsertem en hogy baromkodas ment, de mire van akkor az off?
Figyelj régen rossz, h azt nézed, h milyen képe van, ahelyett, h elolvasnád, amit ír.bence-barca írta:Azért van egy határ...Anonymous írta: latom valasz nincsertem en hogy baromkodas ment, de mire van akkor az off?
És mit gondolnak ha benéznek az igazolások topicba, vagy a barca vs. realba stb. stb.bence-barca írta:Illetve mit gondolhatnak az idelátogatók....
Azért van egy határ...Anonymous írta: latom valasz nincsertem en hogy baromkodas ment, de mire van akkor az off?
latom valasz nincslui1698 írta:Ez engem is érdekelne.Sanama írta:Offtopik miért lett zárva? nagy volt a forgalom?
Ez engem is érdekelne.Sanama írta:Offtopik miért lett zárva? nagy volt a forgalom?
Régen így volt, nemtudom hogy ez változott-e. Ha igen, akkor könnyen lehet hogy újra megpróbáljuk.Deus írta:Adminok!
Rég felmerült bennem az ötlet...
Mivel nem egyszer találkoztunk már olyan jelenséggel, amely egy illető azért regisztrál a fórumra, hogy szidalmazzon bennünket, káromkodva. Ezeket általában 1 hetes bant kapnak, vagy végleges kitiltást. Tudjátok, meccs utáni hevében pattan el egyes ellendrukkerek agya.
No az ötletem az, hogy úgy kéne beállítani a regisztrációt, hogy csak regisztráció után 24 órával tud hozzászólni a fórumer. Ez minden regisztrációra érvényes. Ezzel talán csökkennének a hsz -ok törlése, anyázások száma, stb. Mivel 24 óra alatt már talán lehűti magát, vagy máshol, másik fórumon pattog.
no?
Van ilyen topikunk, olvasgasd át, sok hasznos tanácsot találhatsz és fölteheted a további kérdéseidet is:Barca96 írta:sziasztok, nemtudom, hogy jó helyre irok, de szerintem ennek itt a helye, régóta szeretnék elmenni egy Barcelona meccsre. Szerintem jó lenne egy olyan téma, hogy 'hogyan szerezzek jegyet a meccsekre'? Biztos van itt olyan tag, aki volt már a Camp Nouba, és tudna segíteni.
Új böngésző hátránya.LM10 írta:Csak nekem piros a fórumon a szöveg, és aláhúzott?