Én is leírom a gondolataimat, bár sok újat nem fogok mondani
Alves MoM, most már elvi problémáim sincsenek azzal a fizetéssel
Mascherano az elején bénázott, aztán viszont nagyon feljavul és majdnem adott egy óriási passzt
Piquetől meg lassan jó lesz ha több időt tölt az edzésen, mint az ágyban Shakirával, látszik rajta az energiahiány
Az elején én nem mondanám rossznak a csapatot, volt az első félidőben örömfoci rendesen, viszont a kapott gól után tényleg jobban felpörögtek
Azt meg nem értem (ill. igen, csak nem merem mondani), hogy Pep miért irtózik egyes játékosok játszatásától, ha Keitát játszatni kell, hogy formában legyen szükség esetére (nem én mondtam, hanem ti), akkor mi a helyzet Militoval (főleg, hogy most szükséghelyzet is van ráadásul).
Ha Maxwellnek szüksége van a pihenőre, akkor még mindig lehetett volna Adriano a balhátvéd és Abidal középen
Ehhez képest a meccs elején felállt az Alves-Pique-Busquets-Abidal védősor, majd ez tartott kb. 5 percig. Innentől kezdve Alves stabilan jobbszélső volt (nem mélységből érkezett, mint szokott, hanem rendre a védővonalban helyezkedett), Pique-Abi belső védő páros, Busquets meg valahol a középpálya bal felén kavargott (kb. ahol Keita is szokott) és Pedro meg Iniesta zárta a balszélt
Magyarázzatok bele edzői zsenialitást meg mindent, de ez engem arra emlékeztet, amikor az FM-ben össze-vissza rakosgatom a játékosokat, hogy jó lesz ez úgy is.