Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Quaresma miben jobb mint Ronaldo?Evilgrim írta:Szerintem erősen Quaresma fog győzni..
Lassú vagyok, thx!Enrique írta:Megoldottam már ám, némmeg.grecki írta:Csak egy 5let volt, nem muszáj. De sokan úgy gondolják, hogy csak ő elég...
Ha meg másra szavaz vki, akkor meg mellette még szükség van vkire.
Megoldottam már ám, némmeg.grecki írta:Csak egy 5let volt, nem muszáj. De sokan úgy gondolják, hogy csak ő elég...
Ha meg másra szavaz vki, akkor meg mellette még szükség van vkire.
Csak egy 5let volt, nem muszáj. De sokan úgy gondolják, hogy csak ő elég...Enrique írta:Ő nem lenne szerintem igazolás, de megoldom.
miaz h 2Santos?grecki írta:Még betehtnénk 2Santost is, csak ezek szerint későn editáltam... Vagy?
Erre én is felhívtam a figyelmet tegnap, de azt se feledjük el, hogy van Bommel asszem 16-ot szerzett a PSV-ben, aztán olyan sokra nem ment a Barcában. Ennek ellenére én örülnék Sneijdernek, szerintem sokkal jóbb futballista, mint van Bommel...Game90 írta:Sneijder-ről a tegnap hallottam az Eurosporton, hogy 14 gólt lőtt már kp létére. Igaz, hogy egy kisebb bajnokságban, de akkor is jó teljesítmény.
Ezzel persze nem azt akartam mondani, hogy azonnal igazoljuk le
Én többe pénzt adnék Alvesért, mint CRért... A hiányposztokat kell betömni, nem pedig a telített posztokat még jobban megerősíteni. Alvesnek nagyon nagy szerepe van a Sevilla tavalyi UEFA menetelésében, és az idei jó bajnoki formájában. A Celta ellen is iszonyat nagyot játszott...sasi1 írta:Begiristain azt sem tagadja, hogy klubja szerződtetni kívánja a sevillai Daniel Alvest, de klubja őrült összeget kér. A Barcelona vezetője szerint a Sevilla hozzászokott a hatalmas haszonhoz, amelyet Reyes, Julio Baptista és Sergio Ramos eladásából szerzett, ezért követel most is nagy pénzt.
„Jó játékos, de egy lépést sem tettünk a leigazolása érdekében. Ha valamennyi sztárunk marad, akkor Cristiano Ronaldo biztosan nem igazol hozzánk” – szögezte le a sportigazgató.
Begiristain azt sem tagadja, hogy klubja szerződtetni kívánja a sevillai Daniel Alvest, de klubja őrült összeget kér. A Barcelona vezetője szerint a Sevilla hozzászokott a hatalmas haszonhoz, amelyet Reyes, Julio Baptista és Sergio Ramos eladásából szerzett, ezért követel most is nagy pénzt.
Bojan még nem jön fel, túl fiatal.BarcafanTomee írta:Hy!
Sztem csatarposztra nem kellene igazolni max egy jatekost.Mondjuk ha elmegy Giuly,Esquerro meg Saviola akkor is ott van a ket uj sztarjelolt Dos Santos es Bojan.![]()
A kozzeppalyara meg kell egy "vizhordo"
Mi a velemenyetek?
Forza Barca!!!!!!!!!
Soriano: „ a technikai vezetőknek kellene megmondaniuk, hogy ér-e egy játékos 60 millió eurót, de eddig nem mondták"
FrankyRivaldo11 írta:...és ez a négyes garancia(többek között) a jövőbeni sikerekre.lionelmessi19 írta: Mondjuk számtalanszor mondták már Soriano, Txiki, Laporta, Franky, h a mágikus négyesegyütt folytatja...
...és ez a négyes garancia(többek között) a jövőbeni sikerekre.lionelmessi19 írta: Mondjuk számtalanszor mondták már Soriano, Txiki, Laporta, Franky, h a mágikus négyesegyütt folytatja...