Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tom, én vhol mintha ugy hallottam volna, h nem tul megbízható forrás...aztán fransz se tudjaCharlie írta:Sport nem hinném hogy színvonaltalan újság lenne. Tévedek?
Én sem tom mit akarnak a 9essel, sztem arra spekulálnak, h Samu elmegy... jól sejtem, h a Sport kb. olyan színvonal mint a madridi AS?Charlie írta:Igen, az a 9es szám irritál ott engem nagyon, hogy gondolják?![]()
Persze a 4 játékos közül egyiknek se örülnék. Kis jóindulattal Klosenak. Többi nem kellene semmi pénzért. Azért mert nem üti meg azt a bizonyos szintet, vagy már kifelé megy a karrierje inkább.
C.
Neki én is örülnék!barca99 írta:Diego Milito
Szerintem Terry biztos nem hagyja el a Chelsea-t.Fölösleges lenne megvenni C. Ronaldot.Lampard meg Deco helyére kerülne szerintem.Hubi írta:Hallottam egy lehetséges Lampard , Terry érkezésről. Nem hinném hogy megtörténne. Szerintem Albelda nem kell! A védelembe kell mindenképpen valaki. ---Alves Puyol Terry(?)(Marquez) Zambrotta---
A középpályára inkább Ronaldo mint Lampad. Ha Ronaldo érkezne akkor Messi vagy Ronnie oldalán, mögöttük kellene hogy játszon,mert erőnlétileg sokkal jobb mint egyes Barca játékosok és mindenhova odaérkezne. ---Iniesta CR---
---Messi Deco Ronnie---
---Eto'o---
hmm...sztem nem
Deco helyett sokkal inkább Iniesta. Marquez meg mindegy hogy marad-e.Xavinho írta:Én Laportáék helyében együtt tartanám a Ronaldinho-Eto'o-Messi-Xavi-Deco-Puyol-Zambrotta-Márquez-Valdes csapatot, és kiegészíteném D. Alves és Albelda/Appiah v Xabi Alonso leigazolásával. Elküldeném Ezquerrót és Oleguert meg talán Edmilsont v Mottát és felhoznék pár fiatalt. Ha nem lennne sok komoly sérülés ,akár triplázhatna is a csapat és a játékkal sem lenne gond. Rijkaard sorsát a szezon végi eredmény alapján dönteném el ( ha alulmaradnánk a bajnokságban,akkor mindenképp elküldeném).
Ja és Saviolát minden esteben megtartanám 2. számú csatárkén!!!!!!
Szerintem sem kell nagyobb változtatás,még szeretném,ha nem Alves lenne az új ember azon a poszton,de vkp poszton akár Albelda,akár Senna nagyon jó megoldás lenneRivaldo11 írta:Daniel Carva ----------------Valdes---------------
D.Alves--Puyol--Marquez--Zambrotta
----------------Albelda------------------
---------Xavi------------Deco----------
----Messi--------------------Ronaldinho
-----------------Eto'o--------------------