Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem védekezésben sem rosszak.Van elég legendás védőjátékosuk-és lesz is még.Egyébként véletlen,de szerintem most ez a négy játékos az,aki képviseli azt a minőséget amire a csapatunknak szüksége van,továbbá-Alexen kívül,aki ugye a Chelsea tulajdona-olyan csapatokban szerepelnek-Bremen,Leverkusen,Benfica-ahonnan el lehet hozni őket.Topklubból nehezebb igazolni,de ezek a csapatok nem tartoznak oda.A védők viszont szerintem nagyon is.Főleg Naldo.De gyorsan hozzáteszem:Az igazi valóban az lenne,ha Marquez formába lendülne.grecki írta:De miért a brazilok? Amikor védekezésben nem az igaziak... Max Alexnek örülnék. A többiek szerintem nem kellenek!Rivaldo11 írta:A jelöltek nálam továbbra is:Naldo,Luisao,Juan,Alex.
Tökéletesen egyetértek!LG írta:A legjobb az lenne, ha Rafa megint a régi lenne. Én azt mondom, h ne igazoljuk még középső védőt, hátha belejön, ha meg nem, akkor is ott van Thuram. Aztán ráérünk monyuk 1 év mulva visszatérni a kérdésre.
De miért a brazilok? Amikor védekezésben nem az igaziak... Max Alexnek örülnék. A többiek szerintem nem kellenek!Rivaldo11 írta:A jelöltek nálam továbbra is:Naldo,Luisao,Juan,Alex.
Nyugodj meg, lazán. Morattinak van zs-je bőven.Los Banditos írta:Minden második hónapban felhozzák ezeket a Messi,Ronaldinho esetleg lampard vagy az egyéb kamutémákat.
Mindenestre kiváncsi lennék hogyan vizetné ki az Inter őket,úgy hogy még adóságuk is van szépszámmal.V.I.C.C!
Hát ő sem az a kimondott vkp. Akkor max Deco helyére, de én Juninho helyett másokat sokkal inkább el tudnék képzelni...LG írta:Juninho nyáron lehet alhaggya a Lyont. Igaz, nem fiatal gyerek már, 32 éves, viszont oriási játékos. 1-2 jo év még van benne, és nem is lenne tul drága.
És van 1 nagy álmom...h Kaka-t leigazolná a Barca. Igaz ennek semmi esélye...pedig mekkora lenne már. De ez csak álom.
Vkp poxtra sztem Senna is jo lenne. Xabi Alonso semmiféleképp, mert nem vkp. Azért van a Poolban is ott mellette Sissoko, a válogatottban meg már az amlitett Senna. Meg perxe Sissokonak is örülnék, de a legjobban Appiahnak.
vihetikXavinho írta:Bakker!!! Ezt nem kéne!
http://www.eurosport.com/football/serie ... 6540.shtml