Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te szerkeszted a cikkeket?Kitfisto írta:ja: www.gogunners.atw.hu na most jó.
átvertek! -nem regisztrált oldal!Kitfisto írta:Éljen!Moderátor lettem egy oldalonMég csak most let kész de Reydinho barátom bizalmat szavazott nekem.
www.gogunnes.atw.hu Moderátor lettem!
Akkor mindjárt megyünk arra az oldalra hülyeségeket írni, meg hsz-eket növelni!!!Kitfisto írta:Éljen!Moderátor lettem egy oldalonMég csak most let kész de Reydinho barátom bizalmat szavazott nekem.
www.gogunnes.atw.hu Moderátor lettem!
Mondom hogy minden nagyobb csomagban benne van.Rivaldinho írta:Csak a TVE-n van élő közvetítés? és azt hogy lehet fogni?
És mikor kezdödik a meccs?PetI írta:Mi tudjukRivaldinho írta:A TVE-t ki tudja fogni? ahhoz kell valami előfizetés vagy antenna?. Nincs különösebb előfizetés, csak sima.
Viszont így sem láthatom, mert m1ünk a Balcsira és ott aztán tényleg nincs.![]()
Mire visszajövök, nyerjé(te)k meg a kupát, írjatok sok cikket.
HAJRÁ BARCA!
most keresem, hogy aneten lehet e nézni valahol.Rivaldinho írta:A TVE-t ki tudja fogni? ahhoz kell valami előfizetés vagy antenna?
Mi tudjukRivaldinho írta:A TVE-t ki tudja fogni? ahhoz kell valami előfizetés vagy antenna?
Akkor csak remélem, h a tve idén is leadja, azt meg még jobban, h nálunk megy az a csatorna.Zsolti írta:van egy olyan adó,hogy tve-azon szokták nyomni!legalábbis tavaj,meg tavajelőtt nyomták!!!
a sportcsatorna meg úgy tudom énis,hogy nem adja!
Collocini?Kitfisto írta:KAPOTT EGY SÁRGÁT MERT POFOZKODOTT EGY JÁTÉKOSSALBadi írta:Miért van eltiltva a köv. tétmeccstől? ha jól tudom a konf. kupa döntő volt az utolsó, ott meg semmit sem csináltMost nem jut eszembe hogy kivel.Asszem a Deportivoba játszik és hosszú göndör haja van mint Puyolnak.Asszem valami Luccin vagy C-vel kezdödik a neve.Na mindedj.A nevét nem tom.