Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Riquelme,Grerard,meg vagy 8milka.sztem az korrekt is lenne.csak Gerardnak nyáron jár le pont a szerződése,úgyhogy ez nem biztos,hogy jó lenne így.Maxi írta:Na én ezt tartom kizártnak!Mr. Master írta:Azt is nyilatkozta, hogy ő a szívére fog mjd hallgatni, és nem a pénzre. Remélem igaza lesz, és ésszerű döntést fog hozni. Azaz idejön.![]()
De hátha hátha el tudjuk cserélni Riquelmere meg egy ki pénzért!(ugy is meg akarják szerezni)
Na én ezt tartom kizártnak!Mr. Master írta:Azt is nyilatkozta, hogy ő a szívére fog mjd hallgatni, és nem a pénzre. Remélem igaza lesz, és ésszerű döntést fog hozni. Azaz idejön.
Ha a szívére hallgat,akkor tuti,hogy madridba megy.Mr. Master írta:Azt is nyilatkozta, hogy ő a szívére fog mjd hallgatni, és nem a pénzre. Remélem igaza lesz, és ésszerű döntést fog hozni. Azaz idejön.Maxi írta:Csak hát itt nagyobb fizut nem kap csak sokkal jobb csapatot!Mr. Master írta:Még mindig jobb, mintha innen menne egy-két év elteltével oda. Nekem tetszik az öteleted.
Azt is nyilatkozta, hogy ő a szívére fog mjd hallgatni, és nem a pénzre. Remélem igaza lesz, és ésszerű döntést fog hozni. Azaz idejön.Maxi írta:Csak hát itt nagyobb fizut nem kap csak sokkal jobb csapatot!Mr. Master írta:Még mindig jobb, mintha innen menne egy-két év elteltével oda. Nekem tetszik az öteleted.
Na ez nem rossz,csak baj,hogy piszkos lesz a múltja.Mr. Master írta:Még mindig jobb, mintha innen menne egy-két év elteltével oda. Nekem tetszik az öteleted.Maxi írta:Nem haragudnék meg rá ha akkora pédaképnek tartja hogy utánozza és egy év múlva idejön mint Júdás!Mr. Master írta:A nevére már én se emlékszem, de az egyik cikkben benne volt. 17 éves francia csáveszről van szó.
Más:
Joaquin nyilatkozta, h az ő példaképe Luis "Traitor" Figo. Nem lesz nehéz kitalálni, h nyáron hova megy sajnos, ha megegyezik a Betis elnöke a reallal.
Még mindig jobb, mintha innen menne egy-két év elteltével oda. Nekem tetszik az öteleted.Maxi írta:Nem haragudnék meg rá ha akkora pédaképnek tartja hogy utánozza és egy év múlva idejön mint Júdás!Mr. Master írta:A nevére már én se emlékszem, de az egyik cikkben benne volt. 17 éves francia csáveszről van szó.
Más:
Joaquin nyilatkozta, h az ő példaképe Luis "Traitor" Figo. Nem lesz nehéz kitalálni, h nyáron hova megy sajnos, ha megegyezik a Betis elnöke a reallal.
Nem haragudnék meg rá ha akkora pédaképnek tartja hogy utánozza és egy év múlva idejön mint Júdás!Mr. Master írta:A nevére már én se emlékszem, de az egyik cikkben benne volt. 17 éves francia csáveszről van szó.
Más:
Na most én valahol lemaradtam nagyon!melyik fiatal kapus?Mr. Master írta:Még jön az a phiatal kapus, vmi jó kis védő, meg akár egy sztárigazolás. Tsak nem Torres, vagy Nistelrooy, és még egy bajnokság van a zsebünkben. Nincs annyi pénze a rinyálnak, h lecserélje a háromnegyed csapatát olyan imnőségi játékosokra, mint amilyenek nálunk vannak. Ráadásul szerintem ott soha nem leszakkora csapatszellem, és olyan összetartás, mint amilyen nálunk van.Maxi írta:Na megint igazoltunk egy nagyot!
Még jön az a phiatal kapus, vmi jó kis védő, meg akár egy sztárigazolás. Tsak nem Torres, vagy Nistelrooy, és még egy bajnokság van a zsebünkben. Nincs annyi pénze a rinyálnak, h lecserélje a háromnegyed csapatát olyan imnőségi játékosokra, mint amilyenek nálunk vannak. Ráadásul szerintem ott soha nem leszakkora csapatszellem, és olyan összetartás, mint amilyen nálunk van.Maxi írta:Na megint igazoltunk egy nagyot!
6 reálos van a tízben Ronie,figo,Zidane,Beckham,raul,talán owenBrian 20 írta:hát szerintem azért sérülés eltiltás mindig van egy csapatban bommel még bele fér föleg ha ingyen jön. Amugy sok játékost nem megszerezni nehéz hanem a fizetésüket fizetni még örülök is neki hogy a reálban ekkora "sztárok" vannak legaláb fizethetnek. a 10 legjobban fizetet játékos között azthiszem 3 madridi van.beckham zidane meg talán ronaldo vagy raul. a legjobb a többiek meg már lázadnak pl iker
Óóóó te valószínűűűű.Mr. Master írta:Ha majd Edmilson is visszatér, lesz egy v. Bommelnk, akkor szerintem ki lehetne próbálni Puyolt középcsatárként.
Azaz v. Bommel vayg Motta vkp. Középen meg Marquez és Edmilson. A csatár meg Puyol. Meg vannak neki ehhez a kvalitásai. Egyszer szívesen megnézném ott. Ti?
És a végén még kiszorítja Eto'o-t!Mr. Master írta:Ha majd Edmilson is visszatér, lesz egy v. Bommelnk, akkor szerintem ki lehetne próbálni Puyolt középcsatárként.
Azaz v. Bommel vayg Motta vkp. Középen meg Marquez és Edmilson. A csatár meg Puyol. Meg vannak neki ehhez a kvalitásai. Egyszer szívesen megnézném ott. Ti?
És Mottával és Edmilsonnal mit csinálsz?padoznak?Nóbi írta:hát szerintem van bommel simán beférne a kezdőbe, mondjuk marquez helyére, ő hátramenne puyol mellé, a hollandus meg szűrne a középpályán meg rugdosná a távoli bombagólokat![]()
![]()
![]()
én mondom a csapat közepe bombaerős, már csak a szárnyakat kell befoltozni és megin bajnokok leszünk!!!