Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban biztos vagyok, h nem kapnak akkora verést, mint a Milan. Van különbség a két bajnokság között, de az Inter padján nem egy zöldfülű ül, hanem az 1ik legnagyobb zseni a szakmában. Nem tudom, h Mouirinho szenvedett-e valaha 2-nél nagyobb gólkülönbségű verést a csapatával, sztem nem. És biztos vagyok benne, h 2-nél nagyobb különbség ezen a meccsen sem lesz, egyik csapat javára sem.A realitás azt mondatja velem, hogy sima "cselszki" továbbjutás, izzadtságcsepp nélkül, kettő, három vagy négy rúgott góllal, esetleg kapott gól nélkül. Hasonló meccsre számítok, mint a Milan megveretés, a két bajnokság közti minőségkülönbség miatt.
Azért nem sírnék egy Inter továbbmenetel esetén, mert "könnyebb falat" lehet a későbbiekben, még akkor is, ha kivernék a "mumust".
Minden elismerésem Mourinhoégekkodan írta:
Cesar - Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti - - Cambiasso - Motta - - Sneijder - - Pandev - Eto'o - Milito
Chelsea:
Turnbull - Ivanovic - Alex - Terry - Zhirkov - - Mikel - Ballack - Lampard - - Malouda - Drogba - Anelka
A realitás azt mondatja velem, hogy sima "cselszki" továbbjutás, izzadtságcsepp nélkül, kettő, három vagy négy rúgott góllal, esetleg kapott gól nélkül. Hasonló meccsre számítok, mint a Milan megveretés, a két bajnokság közti minőségkülönbség miatt.ozsimiki írta:Nagyon várom az esti meccset, szerintem pozitívan kell majd csalódni, nagy iramra,és 2-3 gólra számítok, szerintem a Chelsea be tudja húzni otthon,de ha az Inter szerezné az első gólt,akkor nem hiszem,h 2-3at tudnak vágni.
viszont több sanszot látok arra,h Chelsea szerzi az elsőt,mind1, én jobban örülnék most egy Inter továbbjutásnak,mert könnyebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
KB én is igy látom a dolgokat.ozsimiki írta:Nagyon várom az esti meccset, szerintem pozitívan kell majd csalódni, nagy iramra,és 2-3 gólra számítok, szerintem a Chelsea be tudja húzni otthon,de ha az Inter szerezné az első gólt,akkor nem hiszem,h 2-3at tudnak vágni.
viszont több sanszot látok arra,h Chelsea szerzi az elsőt,mind1, én jobban örülnék most egy Inter továbbjutásnak,mert könnyebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
Ha büntetők lesznek akkor tuti az Inter fog tovább jutni, mert:bottlikakos írta:hogy tizenegyesekkel dőljön el a párharc.![]()
hajrá Inter!(de szerintem a chelsea fog továbbjutni)
Az nem lenne jó mert holnap korán kell kelni!bottlikakos írta:Én annak szurkolok hogy 2-1-re nyerje meg a meccset a chelsea az inter ellen,hogy tizenegyesekkel dőljön el a párharc.![]()
Mi sem tenne boldogabbáLG írta:Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
Sevilla- CSZKA Moskva - a többi stimmGame90 írta:Én is így gondolom.LG írta:Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
Chelsea - Inter: Mourinho eléggé ismeri a Chelseat, szerintem kifog találni valamit, amivel semlegesíteni lehet a Drogba, Lampard, Malouda hármast. J. César >>> Turnbull. Egy Eto'o gólnak nagyon tudnék örülni, rég talált már be a kameruni. Tippem: 1-1.
Sevilla - Olympiakosz: szerintem 1 vagy 2 góllal nyerni fognak a hazaiak.
Én is így gondolom.LG írta:Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
Remélem isLG írta:Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
attól függ, azért lehet igazad,mert egy M.U. ellen talán nem úgy mennénk ki mint Stuttgartban,de ha igen,akkor egy M.U. annyi helyzetből 3at bevág,és utána megnézhetjük hogy kontráznak sz.rrá a 2.félidőben.LG írta:2008-ban sem kaptunk ki több góllal, pedig akkor egy erősebb mu játszott egy gyengébb Barcával. Sztem most sem lenne így. Lehet, nem mi jutnánk tovább, de csúnya verés nem lenne, ebben biztos vagyok.simán több góllal kikaphatnánk ettől a MUtól ami talán-talán jobb is mint tavaly,szerintem.