Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.16. 21:07:58

Eto'o-nak mostanában nem nagyon megy :? Se a bajnokságban, se a BL-ben. De az egész csapatnak sem. Remélem ma legalább egyszer betalál, és erőt ad neki.
Hajrá Inter! :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.16. 21:06:05

Úgy érzem, számunkra egyértelműen az Inter továbbjutása lenne jobb, Mourinhoék játéka inkább fekszik nekünk. Meg ugye Samu miatt is inkább hajrá Inter a mai napon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.16. 21:04:15

Hajdú B-nek még mindig fájhat, h a Barca legyőzte a kedvenc csapatát (MU), muszáj volt felemlegetni ismét, h 3 tizenegyest nem kapott meg a Chelsea... :?

azt persze elfelejtette megemlíteni, h pont a mostani bíró, Wolfgang Stark legalább annyira rosszul fújt a NC-beli meccsen "nekünk"... (ezt vhogy mindenki hajlamos elfelejteni, kivéve "minket")

ON:

akármennyire is jó lenne hosszútávon nekünk, ha az inter jutna tovább, két okból "drukkolok" ma a Chelsea-nek:

1. rájuk tettem :D
2. JM csapatnak képtelen vagyok szorítani... (hiába van ott Samu :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.16. 21:10:21-kor.
Kardi
Capitá del Barça

2010.03.16. 20:50:23

nagy hiba, szerintem Balotellit elsem hozni az inter részéről...na de majd kiderül. :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.16. 20:46:05

Millito,Eto'o,Pandev trió kezd na erre kíváncsi leszek,vagyok.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.16. 20:44:47

szinte hihetetlen, h JM 3 csatárral kezd... ilyen volt már a történelemben? :D
DaVeman
Barça B

2010.03.16. 20:42:41

Kezdődik. Remélem jól szétkapják egymást.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.16. 20:21:21

a 3.számú kapusos sztoriba annyira nem kapaszkodnék,mert kismillió példa volt,h ilyenkor az amúgy ismeretlen kapusok mekkorát játszanak. pont a Chelsea a jó példa rá,amikor Cech és Cudicini is lesérült 2éve aszhem...

ha valóban ez a végleges kezdője az Internek,akkor le a kalappal,ettől függetlenül Pandev és Eto'o is bőven tud a sok futómenyiségével inkább védekezni,és zavaró feladatokat betölteni, Milito fog valószínű fent maradni huzamosabb ideig elől...

ritkán várok semleges meccset ennyire :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.16. 20:18:58

A realitás azt mondatja velem, hogy sima "cselszki" továbbjutás, izzadtságcsepp nélkül, kettő, három vagy négy rúgott góllal, esetleg kapott gól nélkül. Hasonló meccsre számítok, mint a Milan megveretés, a két bajnokság közti minőségkülönbség miatt.
Azért nem sírnék egy Inter továbbmenetel esetén, mert "könnyebb falat" lehet a későbbiekben, még akkor is, ha kivernék a "mumust".
Abban biztos vagyok, h nem kapnak akkora verést, mint a Milan. Van különbség a két bajnokság között, de az Inter padján nem egy zöldfülű ül, hanem az 1ik legnagyobb zseni a szakmában. Nem tudom, h Mouirinho szenvedett-e valaha 2-nél nagyobb gólkülönbségű verést a csapatával, sztem nem. És biztos vagyok benne, h 2-nél nagyobb különbség ezen a meccsen sem lesz, egyik csapat javára sem.

Az meg h ennyi támadóval kezd Mourinho érthető. A 2-1-s előnyre építeni nem lehet, ugyanúgy kell játszani, mint ha 0-0 lett volna az első meccs.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.16. 20:07:55

gekkodan írta:
Cesar - Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti - - Cambiasso - Motta - - Sneijder - - Pandev - Eto'o - Milito

Chelsea:

Turnbull - Ivanovic - Alex - Terry - Zhirkov - - Mikel - Ballack - Lampard - - Malouda - Drogba - Anelka
Minden elismerésem Mourinhoé :!: Egy BL nyolcaddöntőben a Stamford Bridgen előnyben, ilyen támadó felállásban pályára küldeni csapatát, megsüvegelendő :D Az angolok védelme nagyon szilárdnak tűnik. Ivanovic-Alex-Terry trión átjutni nem lesz egyszerű feladat. A középpályát szerintem uralni fogja a Chelsea. Nagy kérdés hogy az Inter védelem mit fog kezdeni Drogbával?! :roll: Ami előny lehet az Internél, hogy kedvükre kontrázhatnak majd, és egy ilyen szintű támadósorral könnyen lerohanhatják az angolokat pillanatok alatt! Már várom! 8)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.16. 20:00:46

José nem vacakol, kezdőbe rakja minden csatárát, akit elvitt :lol: :lol: Óriási jó a csávó!

Ha lövünk egy gólt, meglehet a továbbjutás, de sima 2-0nál kezdenék aggódni. Azon lesz a kulcs, hogy lőnek-e gólt a fiúk, de remélem a 3. számú kapusnak csak beakad majd 1. Ja és persze, ha Lucio úgy védekezik ahogy az első meccsen, akkor nem lehet gond.

Inter kezdő:

Cesar - Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti - - Cambiasso - Motta - - Sneijder - - Pandev - Eto'o - Milito

Chelsea:

Turnbull - Ivanovic - Alex - Terry - Zhirkov - - Mikel - Ballack - Lampard - - Malouda - Drogba - Anelka

FORZA INTER!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.16. 19:49:34

ozsimiki írta:Nagyon várom az esti meccset, szerintem pozitívan kell majd csalódni, nagy iramra,és 2-3 gólra számítok, szerintem a Chelsea be tudja húzni otthon,de ha az Inter szerezné az első gólt,akkor nem hiszem,h 2-3at tudnak vágni.

viszont több sanszot látok arra,h Chelsea szerzi az elsőt,mind1, én jobban örülnék most egy Inter továbbjutásnak,mert könnyebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
A realitás azt mondatja velem, hogy sima "cselszki" továbbjutás, izzadtságcsepp nélkül, kettő, három vagy négy rúgott góllal, esetleg kapott gól nélkül. Hasonló meccsre számítok, mint a Milan megveretés, a két bajnokság közti minőségkülönbség miatt.
Azért nem sírnék egy Inter továbbmenetel esetén, mert "könnyebb falat" lehet a későbbiekben, még akkor is, ha kivernék a "mumust".
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.16. 19:47:07

ozsimiki írta:Nagyon várom az esti meccset, szerintem pozitívan kell majd csalódni, nagy iramra,és 2-3 gólra számítok, szerintem a Chelsea be tudja húzni otthon,de ha az Inter szerezné az első gólt,akkor nem hiszem,h 2-3at tudnak vágni.

viszont több sanszot látok arra,h Chelsea szerzi az elsőt,mind1, én jobban örülnék most egy Inter továbbjutásnak,mert könnyebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
KB én is igy látom a dolgokat.
Szerintem a Chlesea képes lesz az elején megszerezni a vezetést.Utánna pedig nyugodtan beállhatnak kontrákra.
Az garantált, h nagy iram lesz és szerintem a szinvonal is jó lesz.
Tippem: 3-1
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2010.03.16. 19:46:40

bottlikakos írta:hogy tizenegyesekkel dőljön el a párharc. :wink:

hajrá Inter!(de szerintem a chelsea fog továbbjutni :( )
Ha büntetők lesznek akkor tuti az Inter fog tovább jutni, mert:
1. A Chelsea tartalék kapussal áll ki.
2. Terry-nek csúszos a cipője.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.16. 19:42:58

bottlikakos írta:Én annak szurkolok hogy 2-1-re nyerje meg a meccset a chelsea az inter ellen,hogy tizenegyesekkel dőljön el a párharc. :wink:
Az nem lenne jó mert holnap korán kell kelni! :lol:

Amúgy ha hosszabbításra kerülne sor, akkor szvsz a Chelsea jobban bírná a fizikai megterhelést köszönhetően az angol foci iramának. Viszont a büntetőpárbajban J.César érvényesülne!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.16. 19:37:06

Én annak szurkolok hogy 2-1-re nyerje meg a meccset a chelsea az inter ellen,hogy tizenegyesekkel dőljön el a párharc. :wink:

hajrá Inter!(de szerintem a chelsea fog továbbjutni :( )
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.16. 19:29:42

LG írta:Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
Mi sem tenne boldogabbá :lol: Legyen igazad!

A Sevilla könnyedén, ha nem is laza tempóban leveri az oroszokat, nem lesz nagy meccs szvsz. Hacsak nem gálát látunk majd... Nem ártana nekik egy gyengébb ellenfél a 8 között sem, és akkor végre 2 spanyol csapat lenne az elődöntőben :oops: . Ez az egyik vágyam :D (+MU, Arsenal)

Valósággal ugrálnék örömömben, ha az Inter szerezne egy hasonló gólt, mint a múltkor :twisted: És utána még valami szépséget is látnék a Mourinho-féle beállok védekezni és szétszedem a focizni próbáló ellenfelet-szerq fociban.
A Chelsea szvsz a legnagyobb esélyes a BL-re, egy Barca-Chelsea rangadón 40% lenne az esélyünk, még ha az idei legjobb formánkat vennénk elő is... Na kicsit eltértem a témától, ,a mindenképpen egy színvonalas, kiegyenlített, küzdelmes meccsre számítok. Gondolom nem vagyok vele egyedül :P
Més que un club.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.16. 18:39:56

Nagyon várom az esti meccset, szerintem pozitívan kell majd csalódni, nagy iramra,és 2-3 gólra számítok, szerintem a Chelsea be tudja húzni otthon,de ha az Inter szerezné az első gólt,akkor nem hiszem,h 2-3at tudnak vágni.

Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.16. 17:36:52

Óriási meccs van ma kilátásban. :o Nagy taktikai csata várható. A Chelsea gyenge pontja Turnbull lehet. Egy Inter gól végzetes lehet a kékek számára, úgyhogy muszáj lenne kapott gól nélkül lehozniuk a meccset. Ehhez viszont nagyon kell egy jó kapusteljesítmény. Szerintem vagy nagyon nagy hős lesz a végén, vagy rajta fog elúszni a továbbjutás. Ezen a poszton kívül az angolok bomba erősek. Nem hiszem hogy lesz esélye az Internek.
Ráadásul nincsenek jó formában sem. Eto'o-ról az utóbbi hetekben alig hallani pozitívumokat a sajtóban (sajnos :( ) Milito még elmegy, Balotellit nem nevezték a keretbe sem, de a csapat többi tagja sincs kirobbanó formában.
Azt mondom lássunk egy jó iramú, szórakoztató meccset Chelsea továbbjutással megfűszerezve! :lol:
Egyik csapatot sem kedvelem, de a londoniakra fogadást kötöttem úgyhogy muszáj továbbjutniuk. :lol:
Kép

DaVeman
Barça B

2010.03.16. 17:26:30

Jó lenne, ha inkább az inter jutna tovább. Két fronton lennének érdekeltek, legalább produkálnának még pár olyan szép botlást, mint a Catania ellen és Roma is meg Milan is megelőzhetné bajnokságban :D
Igazság szerint pont (csak) ezt a két csapatot utálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaVeman 2010.03.16. 17:40:16-kor.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.16. 16:00:15

Game90 írta:
Én is így gondolom.

Chelsea - Inter: Mourinho eléggé ismeri a Chelseat, szerintem kifog találni valamit, amivel semlegesíteni lehet a Drogba, Lampard, Malouda hármast. J. César >>> Turnbull. Egy Eto'o gólnak nagyon tudnék örülni, rég talált már be a kameruni. Tippem: 1-1.

Sevilla - Olympiakosz: szerintem 1 vagy 2 góllal nyerni fognak a hazaiak.
Sevilla- CSZKA Moskva - a többi stimm :wink:
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.03.16. 15:48:30

Én is így gondolom.

Chelsea - Inter: Mourinho eléggé ismeri a Chelseat, szerintem kifog találni valamit, amivel semlegesíteni lehet a Drogba, Lampard, Malouda hármast. J. César >>> Turnbull. Egy Eto'o gólnak nagyon tudnék örülni, rég talált már be a kameruni. Tippem: 1-1.

Sevilla - CSZKA: szerintem 1 vagy 2 góllal nyerni fognak a hazaiak.

Szerk.: köszi :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.03.16. 16:30:35-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.16. 15:44:44

Remélem is :) .
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy a londoniak jutnak tovább. Hatalmas meccs lesz. Alig várom!!!
Sokkal nyugodtabb lennék, ha az Inter lenne a nyolc között, Barcás szempontból persze.
Szerintem a még versenyben levő csapatok közül a Manchester és a Chelsea képvisel hasonló szintet, mint mi (már ha az elmúlt hetek teljesítményét nem vesszük figyelembe ugye).
Bár ha meg akarjuk nyerni a sorozatot, nem mindegy kivel játszunk?! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.16. 14:55:39

Ma továbbmegy az Inter és a Sevilla.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 09:15:17

LG írta:
simán több góllal kikaphatnánk ettől a MUtól ami talán-talán jobb is mint tavaly,szerintem.
2008-ban sem kaptunk ki több góllal, pedig akkor egy erősebb mu játszott egy gyengébb Barcával. Sztem most sem lenne így. Lehet, nem mi jutnánk tovább, de csúnya verés nem lenne, ebben biztos vagyok.
attól függ, azért lehet igazad,mert egy M.U. ellen talán nem úgy mennénk ki mint Stuttgartban,de ha igen,akkor egy M.U. annyi helyzetből 3at bevág,és utána megnézhetjük hogy kontráznak sz.rrá a 2.félidőben.

2008as M.U. keretileg :idea: tényleg erősebb volt,viszont formailag szerintem ez is jelenleg van olyan erős, csak túl sok függ Rooneytől,ha őt kiveszik egész! meccsre,akkor viszont már lényegesen kevesebb az egész csapat mint 08ban.

mi meccsünkről:

2-0át érzek a visszavágón,de persze nem kell írnom,h nagyon jó lenne viszonylag gyors vezetést szerezni, hozzáállásunktól kicsit se tartok, nem engedhetik meg maguknak,h egy olyan odavágó után, hazai pályán ne melózzák szét az agyukat.
Kép
Lezárt