Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem szidnám.Gyakorlatilag nyár óta játszik szélsőt, mikor az öreg odarakta az Eb-re.Valenciába néha-néha megindult a szélről, de mindig középről várta a lasztát.Léfe írta:Nekem csalódás, és nem hiszem, hogy a beilleszkedés miatt. Sokat volt már játékban a Barcásokkal a válogatottban is. Nem tudom mi a hézag de
sokszor van lesen, a golhelyzetei kimaradnak. Régota gödörben van.
hejj! muszaj volt odairnom, mert nehogy vki azthiggye h meleg vagyok:D egyebkent nem ez volt a lényeg. hanem h david villa nagyon jol focizik, es remelem hogy minnelelobb, legalabb a classicora, visszater regi formajabaRewolution5 írta:solyi írta:(lany vagyok)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
solyi írta:(lany vagyok)
mindenhol azt írják h ini és xavi vitték a csapatot. mellesleg a csehek gólja meg villa találta is olyan volt h ha 1 centivel megy csak nem abban az iráynban akkor nem gólmes_que_un_club_ írta:Reméljük, a bajnokságban is feltámad végre.menczel írta:Villa megtalálta a góllövőcipőjét, megfordította a meccset a duplájával.
Egyébként a tegnapi meccsen kitől is kapta a passzt az 1. gól előtt? És kit vágott fel a cseh védő a 16-oson belül, amiből a 11-es lett?![]()
megoldás: Andrés Iniesta
Reméljük, a bajnokságban is feltámad végre.menczel írta:Villa megtalálta a góllövőcipőjét, megfordította a meccset a duplájával.
Ezen azért jót röhögtem.N7 írta:Amióta tárgyaláson volt azóta nem játszik,olyan jól!Valami bűzlik vagy fizetnie kell vagy más gondok vannak...Tuti van valami,a srácokkal jól ki jön!
Fáradt!N7 írta:Amióta tárgyaláson volt azóta nem játszik,olyan jól!Valami bűzlik vagy fizetnie kell vagy más gondok vannak...Tuti van valami,a srácokkal jól ki jön!