Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reyes reálba,v.Persie maradna,Bergkamp meg öreg.4csatár az alap náluk.Vito írta:és akkor Reyes,v.Persie,Bergkamp...?Charlie írta:Nem lehet hogy egy Henry & Torres csatárpárpost akarnak csinálni?
C.
El mundo deportivo......Charlie írta:Ezt honnan szívtad?A. Gábor írta:24 euro milka anriért
55 euro milka Ronaldinho --> Cselszkij
Ha Ronaldinho el is megy tőlünk akkor nem 55milliórt fog az biztos.
C.
az is lehet, de akkor ketten tolnák középen? vagy az anri nyomná a zsugákat a torresnek, mert a kölök nem az a gólpasszkirály.Charlie írta:Nem lehet hogy egy Henry & Torres csatárpárpost akarnak csinálni?
C.
most nem azért, de az arzenál, már ott tart, h betolná még a pirest is a lóvé mellé, h elhozhassák a torrest az atleticóból. a torres is és az anri is középen játszik. nem lehet, h már nem annyira számolnak az anrival az angolok?Charlie írta:ValószínűRivaldinho írta:Anri hozzánk igazol, elmundodep.es![]()
C.
Cisse októberben megsérült,azóta baros állandóan kezdő..........nem ide való,és kész.Rapika írta:De nem kapott mindig lehetőséget!Cooltiszo írta:Barosnak volt 1 jó ebje, ennyi, idén is [auto_cenzúra] volt.
Állandóan cserélgette Őt és Cissét Benitez!
Persze ezzel nem azt mondom,hogy ide kell jönnie!
De nem kapott mindig lehetőséget!Cooltiszo írta:Barosnak volt 1 jó ebje, ennyi, idén is [auto_cenzúra] volt.
Hát az tutti!Enrique írta:Biztos hogy jobb.Bodi írta:Baros jó volt az EB-n,de azóta igazából semmit nem csinált,Én nem tartom valami nagyon nagy játékosnak,Larson is jobb nála szerintem!
Annyira keveset játszott, hogy kb. 40 meccsen volt kezdő, ha nem többön. Legtöbb esetben nem is lett lecserélve, vagy ha mégis, akkor is a 70. perc környékén, szal játszott ő bőven. Nála sokkal jobb mind Morientes mind Cissé. Na ő az akit egyszer szívesen látnék nálunk.Steve Nash írta:Mert keveset játszott és nem csípi az edző. Amúgy még fiatal, lehet még több jó idénye. Most a Lyon érdeklődik érte,de sztem inkább a BARCAt választaná.Cooltiszo írta:Barosnak volt 1 jó ebje, ennyi, idén is [auto_cenzúra] volt. Nem való ő ide. Cserepadra van bőven játékos.