Balinho, komolyan kösz, h eszembe juttattad! Az mekkora playa vótBakero

Bevallom, mindig naon irigyelltem a Barcaból

bocs az offért...
MichaaBee írta:Otthon kiválóak vagyunk! Ezt nem lehet vitatni! Idegenben nem tudunk jól játszani! Nem bizto, hogy Rijkaard, vagy valamelyik játékos a hibás! Nem tudom, hogy észrevettétek-e, hogy a Camp Nou-ban 90.000 ember szurkol nekik, idegenben meg kb. 40-50 ezer gúnyolja, fújolja és fütyüli ki őket! Egyáltalán nem mindegy motiváció szempontjából!
Nem látom a különbséget ezen a téren a BL +2 PD győztes csapat között... Akkor nem gúnyolták őket? És egyébként nagy probléma lehet akkor a játékosok fejében ha betojnak az ellenfél szurkolóinak kiabálásaitól - ez pedig az edző hibája. Ill. még egy eset. Ezentúl minden meccsen ijedten fogunk játszani és 20%os pontszerzési arányunk lesz, idegenben de azért Rijkaard jó edző???
Egyébként meg nem kell egyből fölkapni amit a sajtó mondd, mert az újságok is csak úgy vannak vele, hogy "nem mindegy már, hogy mit írunk? vegyék meg az újságot és kész" Vegyünk csak egy példát: Kaká a sok olasz botrány miatt azt mondta, "ha ez így megy tovább, a jó játékosok el fognak menni Olaszországból". Nem pedig azt, hogy elmenne a madridba! Pedig a Marca ezt írta.
Nem értem mennyiben releváns mindez... mit hogy ferdítenek az újságírók az más kérdés, de ez mennyiben függ össze Frankkel?
Ha valami nem megy jól, ne keressünk egyből kifogásokat, hanem gondoljuk végig, hogy mi történhetett.
Kíváncsian várnám mire jutottál, végiggondolva a tavalyi tavaszt és az idei őszt. (nem gúnyból mondom!!!). Én végiggondolva azt látom, hogy egy megnyert bajnokságot adtunk le gyenge játékkal, utolsó utáni percben esett gólokkal (míg a Madrid az utolsó pillanatig küzdve lett bajnok), ami óriási mentális problémákat feltételez, majd az akkor megkérdőjelezhetően újraszavazott bizalommal visszaélő csapat (és főként edző) a tavalyi szezont is alulmúlja, már ami a mutatott játékot illeti
Ezzel most nem akarok megsérteni senkit, egyszerűen arra célzok, hogy nem kell egyből Rijkaard-ot vagy Ronaldinho-t kritizálni, mert éppen most rájuk szállt a sajtó!
Én viszont azt gondolom a türelemnek is el kell egyszer fogynia! és nem lehet mindig homokba dugni a fejünket és azt szajkózni, hogy úgyis minden megoldódik, békegalamb és szivárvány...
Az életben nem gondoltam volna, hogy bármiben is egyet tudok érteni egy madrisistával, de ebben az esetben egyezik az álláspontunk.Buitre írta:... Bennem is soxor felment már a pumpa az xx-edik hótfos teljesítmény utáni, "mindenrendbenvantovábbkelldolgoznunk" nyilatkozat miatt. Ki a rákot akarnak hülyíteni így? Aki benne van az úgyis tudja, nem az újságból fogja elolvasni. A szurkolókat? Ők érdemlik meg a legkevésbé, h hülyének nézzék őket. Hát akkor? Szerintem 1etlen válasz van, a lé. Az imidzzsel együtt csökken a mezeladások száma, stb. Talán még a Barca esetében is így van. Persze javítsatok ki, ha másról van szó szerintetek
Az utolsó mondattal eggyet értek sőt Edmilson nyilatkozatával is!Amugy egy keménykezü edző alatt nemhogy nem mernék nem tehetnék meg!!!senzu írta:ezután a nyilatkozat után nyugodt szívvel választottam a 'Sok a fogadkozás... De lesz változás a teljesítményben?' szavazásnál a NEM gombot!
én örülök neki hogy Edmilson kiteregette a szennyest, mostmár azért tudjuk hogy NEMCSAK elsősorban Rijkaard hibája. vagy mégis? kiváncsi vagyok hogy egy keménykezű edző alatt megmernék-e ezt csinálni.
de ha egyes játékosok inkább szeretnének bulizni mint játszani, akkor sztem takarodjanak a barcából, tök mind1 kiről van szó
Nekem meg már abból van elegem, hogy nálunk nem lehet semmit csinálni, nem lehet keménykezdő, élesebb nyelvű edzőt idehozni, mert 'jajj, Unicef meg szellemiség' meg tököm tudja, és mostmár szépen el kell tűrni azt is, hogy egyesek már nem csak a pályán, hanem edzésen is lazsálnak. Hagyd már ezt az öltözőt! Nem vetted észre fél év alatt, hogy semmit nem ér, ha ezzel a szent szellemiségünkkel kitöröljük a seggünket minden héten? Senkit sem járatott le, nem vagánykodott, csak az igaszágot mondta el a nagyvilágnak, pont azért, hogy kinyíljon a csipája az olyan embernek is, aki még mindíg Rijkkardot véd meg bizakodik. Az járatja le magát, aki meg meri tenni, amit jelen esetben nagyon sokan meg mernek a csapatonon belül. Elegem van Rijkaardból, és nem lehet nem észrevenni, hogy Laporta is egy beszari alak mostanság, nem mer meghúzni semmi radikálisat, inkább lenyilatkozik olyat, hogy nagyon meg van elégedve Rijkaarddal. Atyaúristen!Titinho írta: Ok. Eredmény. De akkor kérdem én, ezt így kell megoldani, hogy "felperzselem" az öltözőt és lesz ami lesz??? Hát mondhatom gyönyörű egy megoldás! Igazán illik a Barca stílusához! Tényleg. Nehogy már most Edmílson legyen a mártír, hogy: most ő megmondta, most ő a vagány! Hát nem...amiért ilyen ocsmány módon, gerinctelenül járatta le a csapatot és a saját csapattársait! Én aláírom, hogy igaza van abban amit mondott, de ha gondja van odamegy Puyolhoz, Xavihoz vagy Rijkaardhoz vagy éppen a szóban forgó játékoshoz és megmondja, hogy nekem ezzel meg ezzel problémám van, mert ezt meg azt csinálja vagy éppen nem csinálja! Lehet, hogy csak én gondolkodok így, hogy ez a normális, de ez biztos nem fog hasznára válni a csapatnak! Örüljünk, hogyha nem lesz belőle nagyobb baj!
Én viszont egyetértek Edmilsonnal, de nem Xavi vagy Iniesta kárára, ez oylan dolog hogy akinek nem inge ne vegye magára akinek az öltözködjön fel.Lionel85 írta:Érdekes hogy ezt pont az a játékos nyilatkozza, akinek fontos a címek megnyerése és korábban csak ezért akarta elhagyni a Barçát, nagy bánatára azonban megsérült és nem tudta Txiki senkinek sem eladni. Nekem sose volt szimpi Edmílson, ezután sem lesz az. Xaviék pedig okosak, hogy nem válaszolnak neki a sajtón keresztül, hanem majd az öltözőben lerendezik.
Ok. Eredmény. De akkor kérdem én, ezt így kell megoldani, hogy "felperzselem" az öltözőt és lesz ami lesz??? Hát mondhatom gyönyörű egy megoldás! Igazán illik a Barca stílusához! Tényleg. Nehogy már most Edmílson legyen a mártír, hogy: most ő megmondta, most ő a vagány! Hát nem...amiért ilyen ocsmány módon, gerinctelenül járatta le a csapatot és a saját csapattársait! Én aláírom, hogy igaza van abban amit mondott, de ha gondja van odamegy Puyolhoz, Xavihoz vagy Rijkaardhoz vagy éppen a szóban forgó játékoshoz és megmondja, hogy nekem ezzel meg ezzel problémám van, mert ezt meg azt csinálja vagy éppen nem csinálja! Lehet, hogy csak én gondolkodok így, hogy ez a normális, de ez biztos nem fog hasznára válni a csapatnak! Örüljünk, hogyha nem lesz belőle nagyobb baj!LG írta:Sztem meg már nem birta nézni szegény Edmilson, h mi folyik ott, és kifakadt. Nem őt kell szidni, hanem azok balfaxokat akikről bexélt, és szétkqurják a csapatot. Laporta meg Rijkaard mi a faxt csinál, ha nem tudnak rendet rakni, akkor aggyák át a helyet olyanoknak, akik képesek rá. Elég már a minden rendben van dumával, elég már a nagy fogadkozásokbol, most már ideje lenne látni EREDMÉNYT is.