+ a lövéskedvShandor írta:Igazad van, de sajnos Nagy Laciból hiányzik egy nagy adag csibészség, ravaszság, ami egy kézilabda egyéniségnél elengedhetetlen! Ez van, Nagy Laci egy jó fiú, és az is marad..

+ a lövéskedvShandor írta:Igazad van, de sajnos Nagy Laciból hiányzik egy nagy adag csibészség, ravaszság, ami egy kézilabda egyéniségnél elengedhetetlen! Ez van, Nagy Laci egy jó fiú, és az is marad..
Igazad van, de sajnos Nagy Laciból hiányzik egy nagy adag csibészség, ravaszság, ami egy kézilabda egyéniségnél elengedhetetlen! Ez van, Nagy Laci egy jó fiú, és az is marad..Game90 írta:A magyar válogatottban neki kéne a vezérnek lennie, de idáig ezt nem mutatta meg. Az egyik világversenyen pl egy közepesnél gyengébb együttesből került ki a gólkirály asszem. Ott sem voltak világklasszis emberek.
Tudom, egy kicsit követem a kézilabdátShandor írta:Csak tudod, a Barcában van még jó néhány (nála nagyobb) klasszis, így szabadabban játszhat.
Ezért kell majd egy Perez szintű balátlövő (talán Nagy Kornél? vagy Putics Barna?). De az is jó lenne, ha végre Buday Dani tudna játszani, és összeállhatna egy Császár(B2) Budai Nagy(J2) középső tengely, kiegészülve Törővel (B1) és Iváncsik Gergővel (J1). Kapuban persze Puki
Csak tudod, a Barcában van még jó néhány (nála nagyobb) klasszis, így szabadabban játszhat.Game90 írta:Hát én is remélemMert az, hogy 2-3 gólt lövök + passzolgatok ide-oda, az nem valami jó teljesítmény. A Barcában meg lövi a 6-7 gólokat
Hát én is remélemozsimiki írta:És a válogatottban is tudja hozni ezekután a formáját!
Csak gratulálni tudok!Game90 írta:Amiről volt már szó:
A férfi kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a Bajnokok Ligájában indulhat a spanyol Barcelona, amely eredetileg nem kvalifikálta magát a megmérettetésbe, és ehhez visszalépések után az Európai Nemzetközi Kézilabda-szövetségtől kért és kapott külön engedélyt....
A másik beugró a dán bajnokság negyedik helyezettje, a Viborg, amely a luxemburgi Esch helyére került a szeptemberi selejtezőbea dán bajnokságból minek kell 4 csapat?
![]()
Nagy Lászlóhoz kapcsolódó hír még, hogy a világválogatott átlövő felesége, Erika a szegedi klinikán világra hozta kislányukat, Debórát. Orvosuk arról tájékoztatta az ifjú apát, hogy családja nőtagjai kivétel nélkül egészségesek.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144775&
Hát mondjuk kiváncsi lennék ilyen testfelépítéssel milyen kosaras lett volna belőle...Tuti elég jó.Vito írta:Nagy Laciról annyit még érdemes tudni, hogy 13-14 éves korában kadett válogatott volt...
...kézi- és kosáslabdában egyaránt!!!![]()
ekkor kellett döntenie, hogy melyikre hasal rá...
www.fcbarcelona.com - on nem találtam róla semmitozsimiki írta:Hát elég érdekes módón,de azért örülök....de azért arra kiváncsi lennék,h csak Nálunk volt annyi ész,h ezt a lehetőséget megtámadjuk? Más csapat nem is adott be hasonló kérvényt
Hát elég érdekes módón,de azért örülök....de azért arra kiváncsi lennék,h csak Nálunk volt annyi ész,h ezt a lehetőséget megtámadjuk? Más csapat nem is adott be hasonló kérvénytGame90 írta:Végül a BL-ben indulhat a csapat![]()
![]()
Hát ez számomra nagy csalódás,és meglepetésGame90 írta:Nagy Laciék csak a KEK-ben indulnak jövőrePedig a keret alapján a BL-ben lenne a helyük. De így legalább a KEK legnagyobbb esélyesei
![]()
A kézilabda-tabella mikor volt frissítve?ozsimiki írta:Vhogy meg kellene csípni az első helyet!
Ez jókovinho írta:Amúgy tudjátok hogy mivel megnyertük a Copa Del Rey-t ezzel automatikusan indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Ez idei évtől ez új szabály a spanyoloknál, hogy nagyobb tétje a Kupájuknak.... Ezt olvastam!
Eredetileg csak futball szakosztálya volt a Barcának, a többi csak később lett, gondolom azok miatt nem akartak nevet változtatni, hiszen mindig is a foci volt a number 1.lionelmessi19 írta:Amennyiben így van, akkor mit jelent az FC rövidítés?
Én ezt értem, és nem is itt kéne megbeszélnünk, de 1-2 off elfér talán...Rumig írta:A klub neve: FC Barcelona, így az összes szakosztály (foci, kézi, kosár, görhoki) neve is ez, esetleg kiegészítve a névszponzorral.lionelmessi19 írta:Most akkor lehet én vagyok a hüle, de az F C nem a Futbol Club rövidítése?
A klub neve: FC Barcelona, így az összes szakosztály (foci, kézi, kosár, görhoki) neve is ez, esetleg kiegészítve a névszponzorral.lionelmessi19 írta:Most akkor lehet én vagyok a hüle, de az F C nem a Futbol Club rövidítése?