Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát arra gondolok hogy nem vagyo kanti-barcas csak nem szeretemZsolti írta:de nyilván tudjuk,hogy mire gondolsz.
az anitbarcelonát elég nehéz megnyitni nem gondolod?????egyrealoska írta:ne sértésnekegyrealoska írta:hát a www.anit-barcelona.com tényleg mocsokde azért vicces....BOCS EZT NE DÉRTÉDNEK VEGYÉTEK
ne sértésnekegyrealoska írta:hát a www.anit-barcelona.com tényleg mocsokde azért vicces....BOCS EZT NE DÉRTÉDNEK VEGYÉTEK
<--- Az ilyet sosem lehet 100%ra mondani.. Mjad meglátjuk.. a pénz beszél, a kuyta ugat... de én Jagermeisteres vagyokMorminho írta:De egy biztos: az Unicum![]()
![]()
Mondjuk szerintem 100 h Ronnie nem megy MadridbaNem lesz olyan mint Figo
De egy biztos: az UnicumColin írta:<--- Most még Nem. De kitudja hogy lesz 2 év mulva...barcafan írta:sztem azt Te magad se gondolod komolyan, h Ronnie átmegy a margitba...Colin írta: <--- én már nem emléxem h volt, de Figorol feltételeztétek volna akkoriban? de mind1 ezen kár vitázni, ma már minden a pénz körül forog... Gondoltátok volna 2 évvel ezelőtt h felmerül Raul eladása? most felmerült.. Azért mondom h itt már nem azon múlik h mit szeretsz hanem h 'mennyit fizetsz?' De ez 1 magánvélemény, eszem ágában sincs vmi óriási vitát kirobbantani ezzel...
<--- Most még Nem. De kitudja hogy lesz 2 év mulva...barcafan írta:sztem azt Te magad se gondolod komolyan, h Ronnie átmegy a margitba...Colin írta:<--- én már nem emléxem h volt, de Figorol feltételeztétek volna akkoriban? de mind1 ezen kár vitázni, ma már minden a pénz körül forog... Gondoltátok volna 2 évvel ezelőtt h felmerül Raul eladása? most felmerült.. Azért mondom h itt már nem azon múlik h mit szeretsz hanem h 'mennyit fizetsz?' De ez 1 magánvélemény, eszem ágában sincs vmi óriási vitát kirobbantani ezzel...Bodi írta:Colin de biztos vagy a dolgodban...
De megnyugtatlak,Ronaldinho sose fog a Madridban játszani!
hihi az tényleg vicces volt ám.Boixos írta:az a szép, h mondja ott egy gyerek, h "Laporta méretes barom.Nincs realitásérzéke". mondja ő, akinek a kedvenc csapatának a mindig földön járó perec az elnöke. röhej.
<--- jól van emberkék nyugi, ezt a kijelentésemet mindjárt törlöm.. Nem akarok én ebből vmi nagy balhét.. Hülyeség volt leírni de javítom a hibámBoixos írta:sohasem lesz a tiétek. akkor sem, ha idejönne a raúl játszani, a perez elnökösködni és a butragenyó technikai igazgatóskodni.Colin írta:<-- Hát mivel mi vagyunk a reál ezért hamarosan Ronaldinho is a mienk lesz... Készítsétek a disznófejeketEnrique írta: Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!![]()
![]()
![]()
sohasem lesz a tiétek. akkor sem, ha idejönne a raúl játszani, a perez elnökösködni és a butragenyó technikai igazgatóskodni.Colin írta:<-- Hát mivel mi vagyunk a reál ezért hamarosan Ronaldinho is a mienk lesz... Készítsétek a disznófejeketEnrique írta:Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!Colin írta:Nah ha Figorol van szó.. Elmegy nyáron... Örültök![]()
![]()
![]()
<--- én már nem emléxem h volt, de Figorol feltételeztétek volna akkoriban? de mind1 ezen kár vitázni, ma már minden a pénz körül forog... Gondoltátok volna 2 évvel ezelőtt h felmerül Raul eladása? most felmerült.. Azért mondom h itt már nem azon múlik h mit szeretsz hanem h 'mennyit fizetsz?' De ez 1 magánvélemény, eszem ágában sincs vmi óriási vitát kirobbantani ezzel...Bodi írta:Colin de biztos vagy a dolgodban...
De megnyugtatlak,Ronaldinho sose fog a Madridban játszani!
<--- Elég rosszul tetted... az az oldal, MADRIDISTA, nem ANTI-barcás... az anti-barcelone meg 1 igénytelen sz@r. gondolj bele mi lenne ha lenne 1 anti-reálmadrid? sőt lehet h van, de még nem hallottam róla... Mind1, lényeg a lényeg: A madridista nem anti-barca page, az anti-barcáról meg midnenkinek meg van a maga véleményeEl Madridismo írta:Nekem tetszik az AntiBarcás honlapColin írta: <--- azt majd meglátjuk...halljátok ez a www.anti-barcelona.com télleg elég ***. Mekkora bunkók szerkeszthették...
A madridistára is másoltam be onnan pár képet...
Nekem tetszik az AntiBarcás honlapColin írta: <--- azt majd meglátjuk...halljátok ez a www.anti-barcelona.com télleg elég ***. Mekkora bunkók szerkeszthették...
Tipikus reálos hozzászólás... Az ilyen benyögések miatt utálom a margitot. Egyes asszondják, hogy a "reál azért reál mert bárkit megtud venni, és ezt bizonyította az elmúlt években, és én azért szurkolok nekik, mert egy divat vagyok és ott sok a sztár és mindenki nekik szurkol" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, VALAKI HOZZON EGY PUSKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!Colin írta:<-- Hát mivel mi vagyunk a reál ezért hamarosan Ronaldinho is a mienk lesz... Készítsétek a disznófejeketEnrique írta:Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!Colin írta:Nah ha Figorol van szó.. Elmegy nyáron... Örültök![]()
![]()
![]()
<--- azt majd meglátjuk...Badi írta:Ronaldinho nem a pénzért focizikColin írta:<-- Hát mivel mi vagyunk a reál ezért hamarosan Ronaldinho is a mienk lesz... Készítsétek a disznófejeketEnrique írta: Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!![]()
![]()
![]()
soha nem lesz a tietek
![]()
Ronaldinho nem a pénzért focizikColin írta:<-- Hát mivel mi vagyunk a reál ezért hamarosan Ronaldinho is a mienk lesz... Készítsétek a disznófejeketEnrique írta:Kit fognak így megdobálni a Nou Campban?!?!Colin írta:Nah ha Figorol van szó.. Elmegy nyáron... Örültök![]()
![]()
![]()