Puskás
-
- Jugador d'estrella
Bravó MLSZ!Zozzy 5 írta:Még a Real Madrid is elbírt jönni a kontinens másik végéről, de a mi nagyszerű Labdarúgó Szövetségünk nem volt képes 2 órát kocsikázni...Szépek, mondhatom...

De ennyire se tellik nekik.
Hm
Piramisok!
E.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
-
- Llegenda del Barça
Még a Real Madrid is elbírt jönni a Kontinens másik végéről, de a mi nagyszerű Labdarugó Szövetségünk nem volt képes 2 órát kocsikázni...Szépek, mondhatom...Evilgrim írta:Az MLSZ-t nem érdekelte Puskás Ferenc szobrának átadása
Az első magyarországi Puskás Ferenc szobor átadására a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem küldte el képviselőjét Zalaszabarra. Kisteleki elnök sajnálja, kivált, mert a Real Madrid két elnökségi tagja ugyanakkor megérkezett a kisfaluba, Orbán Viktor levelet küldött.
http://index.hu/sport/foci/puskas0623/
→Ez szerintem egy nagy bunkóság volt...

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Az MLSZ-t nem érdekelte Puskás Ferenc szobrának átadása
Az első magyarországi Puskás Ferenc szobor átadására a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem küldte el képviselőjét Zalaszabarra. Kisteleki elnök sajnálja, kivált, mert a Real Madrid két elnökségi tagja ugyanakkor megérkezett a kisfaluba, Orbán Viktor levelet küldött.

-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet ezzel most nem leszek valami népszerű, de:
Mindamellett, hogy nagyon tisztelem, elismerem őt és a teljesítményét, valamint rettentően sajnálom a halálát, kicsit már bosszant, hogy újra és újra Puskás Ferencet és az Aranycsapat egykori tagjait kell elővenniük a tollforgatóknak, ha híreket akarnak "gyártani" a magyar focival kapcsolatban. Az is bosszant, hogy rá építették fel az egész eb-kandidálás "stratégiáját"
,hogy ha Farkas Norbi egy külföldi játékossal/edzővel/újságíróval készít interjút a második kérdés egyből a Száguldő Őrnagy személyével kapcsolatos, hogy a "hagyománytisztelőbb" magyar televíziók minden évben leadják a 6-3-at... Emberek, mikor ébredünk már fel a csipkerózsika-álmunkból, hogy mindennek immáron 50 esztendeje?!
UI: Ne értsetek félre, nem a mostani post-humus szülinapját megemlítőket akarom kritizálni!
Mindamellett, hogy nagyon tisztelem, elismerem őt és a teljesítményét, valamint rettentően sajnálom a halálát, kicsit már bosszant, hogy újra és újra Puskás Ferencet és az Aranycsapat egykori tagjait kell elővenniük a tollforgatóknak, ha híreket akarnak "gyártani" a magyar focival kapcsolatban. Az is bosszant, hogy rá építették fel az egész eb-kandidálás "stratégiáját"

UI: Ne értsetek félre, nem a mostani post-humus szülinapját megemlítőket akarom kritizálni!
-
- aka Game90
Hát, ha tényleg a Juveba igazolt volna, akkor a torinóiak és a Real "élete" is máshogy alakult volna 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Game90 írta:Lakás, autó, tetszőleges(!) havi fizetés, 40 millió líra aláíráspénz, s az édesapja is jöhet edzőnek – ezzel kereste meg 1947-ben az akkor húszéves Puskás Ferencet az olasz Juventus. Az ajánlatot tartalmazó levél eddig ismeretlen volt a nyilvánosság számára, de a Nemzeti Sport – az özvegy jóvoltából – megmutatja a megsárgult papírt, amelyen a Juve megbízásából bizonyos Maria Werner tört magyarsággal, de egyértelműen ajánlatot tesz a magyar zseninek. Puskás Ferenc akkor nemet mondott, később a Real Madridban lett világhírű profi.

-
- Entrenador del Barça
ez szép voltKrojf írta:Komáim!
Bizony!
Öcsi bácsi!
Isten éltessen odafönn a mennyei futballpályákon, idelenn a halandó lét
közegében 80 éves lennél!
És ha legalább 30 évvel fiatalabb lennél, akkor Te kiváló edzője lennél
a Realnak!
Ha tudnád, hogy most milyen egy faarcú talján garázdálkodik a
Bérnabeu kispadján, akkor elzavarnád tüzifát hasogatni!
Minden további szépet kíván Neked odafönn Krojf koma.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Bizony!
Öcsi bácsi!
a Realnak!
Bizony!
Öcsi bácsi!
a Realnak!
-
- aka Game90
barca99 írta:Öcsi bácsi pont ma lenne 80 éves.

Öcsi bácsi pont ma lenne 80 éves.
-
- Llegenda del Barça
na, egyik jobb, mint a másik... juve, madrid.... még jó, h az újpest nem kereste meg az Öreget annakidején...Game90 írta:...Juve megbízásából bizonyos Maria Werner tört magyarsággal, de egyértelműen ajánlatot tesz a magyar zseninek. Puskás Ferenc akkor nemet mondott, később a Real Madridban lett világhírű profi.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Szívesen Enrique
Csak nem értem, hogy ezt miért a halála után kell megtudnunk

Csak nem értem, hogy ezt miért a halála után kell megtudnunk

-
- aka Game90
Lakás, autó, tetszőleges(!) havi fizetés, 40 millió líra aláíráspénz, s az édesapja is jöhet edzőnek – ezzel kereste meg 1947-ben az akkor húszéves Puskás Ferencet az olasz Juventus. Az ajánlatot tartalmazó levél eddig ismeretlen volt a nyilvánosság számára, de a Nemzeti Sport – az özvegy jóvoltából – megmutatja a megsárgult papírt, amelyen a Juve megbízásából bizonyos Maria Werner tört magyarsággal, de egyértelműen ajánlatot tesz a magyar zseninek. Puskás Ferenc akkor nemet mondott, később a Real Madridban lett világhírű profi.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131237
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131237
Sziasztok,
én kinn voltam a Puskás stadionban, és hogy őszintén megvalljam keveseltem az ott lévő tömeget, de ennél a 2000-nél sztm jóval többen voltunk, felső karéj nélkül a stadion kb 28000 embert tud befogadni, és az alsó karéj legalább harmada foglalat volt, ha azt veszem, h foghíjasan, még akkor is minimum 5000, de igazából mind1... Titkon reméltem, h teltház lesz, én nem láttam élőben játszani, de sztm, ha vki, akkor ő megérdemli, h rendesen elbúcsúztassuk...
Sok ismerősöm mondta, h jönni fog, és a végén mégis vmi más lett fontosabb, sztm mindenki így állt hozzá, karácsonyi vásárlás, vizsgaidőszak, tanulás, utazgatás fontosabb volt éppen akkor, szombaton, mint kimenni a hidegbe...
A stadionban a végére pedig illett sztm a taps, hiszen ő mindig azzal hagyta el a pályát, akkor most utóljára is így kellett elbúcsúztatni.... Persze ez az én véleményem.
én kinn voltam a Puskás stadionban, és hogy őszintén megvalljam keveseltem az ott lévő tömeget, de ennél a 2000-nél sztm jóval többen voltunk, felső karéj nélkül a stadion kb 28000 embert tud befogadni, és az alsó karéj legalább harmada foglalat volt, ha azt veszem, h foghíjasan, még akkor is minimum 5000, de igazából mind1... Titkon reméltem, h teltház lesz, én nem láttam élőben játszani, de sztm, ha vki, akkor ő megérdemli, h rendesen elbúcsúztassuk...
Sok ismerősöm mondta, h jönni fog, és a végén mégis vmi más lett fontosabb, sztm mindenki így állt hozzá, karácsonyi vásárlás, vizsgaidőszak, tanulás, utazgatás fontosabb volt éppen akkor, szombaton, mint kimenni a hidegbe...
A stadionban a végére pedig illett sztm a taps, hiszen ő mindig azzal hagyta el a pályát, akkor most utóljára is így kellett elbúcsúztatni.... Persze ez az én véleményem.
-
- Llegenda del Barça
egy mondatot hozzáfűznék!sergi1989 írta:elég szégyen hogy a legismertebb magyar temetésén 2000 ren lézengenek a róla elnevezzet stadionban!nem tom láttátok-e egy francia gyerek nyilatkozott a műsorban hogy őő nemis érti a magyarok hozzá állását---és hogy kin sokkal többet jelentett őő mint itt nekünk---és sztm ez nagy baj!vagy a görög csávóó eljött athénból pedig nem élt mikor ott dolgozott...
NYUGODJ BÉKÉBEN ÖCSI BÁCSI
szerintem(!) abszolút nem az ország "morálisválságára", valamint a szegénységre, elkeseredésre lehet fogni az érdekelenséget!
az ő közönségük nagy része már valószínűleg nem él, az újak, főleg a fiatalok, akiknek idejük, lehetőségük lett volna elbúcsúztatni az Öreget, azok nem is tudják felfogni, hogy ki is volt Ő.
egy egész bajnoki fordulóra kimennek 20ezren. maximum.
akkor mit várunk? ez is a 20 év és a mai magyar futball öröksége.
köszönjük.
szépen.
Számomra ezen a temetésen őszintén szólva az volt a legdurvább, hogy a végén az Örömódát játszották...
Az valahogy nagyon nem illett oda...
Az valahogy nagyon nem illett oda...
-
- aka Game90
Na olvasom, hogy csak 2000 ember ment el
Szégyen
Sztem ha a mocsok tv-sek nem nyomták volna, akkor tuti, hogy teltház lett volna. De sok a ,,volna''
Sajnos nem tudtam elmenni és tv-n sem láttam
Öcsi bácsi nyugodj békében

Sztem ha a mocsok tv-sek nem nyomták volna, akkor tuti, hogy teltház lett volna. De sok a ,,volna''

Sajnos nem tudtam elmenni és tv-n sem láttam

Öcsi bácsi nyugodj békében

-
- Entrenador del Barça
Furcsa volt ez az egész, de ettől még "szép" és megható. Csak ültem a tv előtt, és nem tudtam elszakadni. Különösen Schmidt Pál szavai (amit nem ő olvasott fel) és Sólyom László beszéde volt megható, tartalmas.
A Bazilika előtt meg már azért elég sokan voltak, ettől függetlenül igaz, amit írtatok.
De az is jogos, hogy vajon a többiek esetében miért nincs felhajtás? Pl. mi volt, amikor Hidegkuti halt meg? Semmi különös, családi körben temették el.
Mintahogy azt sem értem, hogy az Aranycsapat esetében mindig csak 11 játékost emlegetnek (Sebes Gusztáv), mintha nem is lettek volna cserék. Többek között Kubala is akkortájt volt csúcson.
Öcsi bácsi, nyugodj békében!
A Bazilika előtt meg már azért elég sokan voltak, ettől függetlenül igaz, amit írtatok.
De az is jogos, hogy vajon a többiek esetében miért nincs felhajtás? Pl. mi volt, amikor Hidegkuti halt meg? Semmi különös, családi körben temették el.
Mintahogy azt sem értem, hogy az Aranycsapat esetében mindig csak 11 játékost emlegetnek (Sebes Gusztáv), mintha nem is lettek volna cserék. Többek között Kubala is akkortájt volt csúcson.
Öcsi bácsi, nyugodj békében!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egyébként nem az a szánalmas, hogy csak kb. 2 ezren mentek ki Puskás temetésére (stadionba), hanem az, hogy olyen gyökérnek, mint pl Zámbó Jimmy, kiment a fél ország, pedig az egy mocskos paraszt volt.

-
- Eurobarca Staff
Dettó.Pl egy író festő stb művei mennyivel többet érnek halála után, mint előtt?Boixos írta:miért csak akkor kezd el fontos lenni vki, amikor már vége a dalnak?
nekem meg ezt nem fogja bevenni a gyomrom soha.
Egyébként a hsz elejével is egyetértek addig kellett volna éreztetni vele, hogy fontos, amíg élt, nem most megmutatni, hogy na milyen [auto_cenzúra] vagyunk, hogy ilyen temetést tudunk csinálni.Az lehet, hogy a kegyeleti bizottság saját halottjának tekinti, de az biztos, hogy amíg élt, addig nem volt a sajátjuk!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank