messideco írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én több lehetőséget látok benne, mint Bojanban. Gyors, jól cselez, jobbhátvédként is be lehet vetni szükség esetén, tűri a padozást, Bojannal ellentétben.
Jeffren egyelőre egy hatalmas kérdőjel. Már 99% hogy nem jön senki a támadószekcióba úgyhogy idén lesz lehetősége megmutatni mit is tud, bár még pedro is előtte van.
Azt nem állítanám, hogy jobb mint Bojan. Még nem mutatott annyit, hogy ki lehessen jelenteni, hogy mennyire gyors és jól cselez, legalábbis az első osztályú csapatok ellen. Hogy tűri a padozást sztem nála még nem jelent akkora pozitívumot, mert idáig nem sokat volt a nagycsapat közelében.
A jobbhátvéd kérdést pedig passzolnám. Az igaz, hogy játszott ott egyszer, de nagy jó indulattal sem mondható azt hogy jó teljesítményt nyújtott. Remélem többet nem fog ott szerepelni. Ráadásul ott bevethető még Adriano, Maxwell és Puyol is.
Ettől függetlenül lehet, hogy az ő éve lesz és ha sikerül berobbannia megvan benne a potenciál hogy a kezdő közelébe kerüljön.
Én azzal is megelégednék ha tavaszra egy tökéletes kiegészítő ember lenne.