Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alig öt feketét hagytam ki és csak 1 volt nehéz...S.Agüero írta:Gála.P.U.Y.O.L. írta:Ha már egyszer bénább vagyok, legalább szerencsém lehetne, de az is inkább veled van...![]()
.
Gála.P.U.Y.O.L. írta:Ha már egyszer bénább vagyok, legalább szerencsém lehetne, de az is inkább veled van...
Keress meg P-U-Y-O-L.S.Agüero írta:Mehet. De egy kis bajnokság is jó lenne, 8 fő nem tudom, összejönne-e, de 4 tuti, akár annyival is mehetne.P.U.Y.O.L. írta:Bocs a dupláért!![]()
Matyi (vagy akinek van kedve) egy kis billiárd? Végre tudok vele játszani, de már berozsdásodtam egy kicsit....
Mehet. De egy kis bajnokság is jó lenne, 8 fő nem tudom, összejönne-e, de 4 tuti, akár annyival is mehetne.P.U.Y.O.L. írta:Bocs a dupláért!![]()
Matyi (vagy akinek van kedve) egy kis billiárd? Végre tudok vele játszani, de már berozsdásodtam egy kicsit....
Minden csoda 3 napig tart.S.Agüero írta:Előbb unatkoztam, visszamentem az utolsó oldalra, olvastam picit, hát kemény, ami ott történt.![]()
Nagyon nagy pörgés volt a biliárd bajnokság közben.20 ember összejött, nem semmi.
Milyen jó is volt, most meg már 5-6 ember nem jelentkezne, nem tudom, mi az oka.
Jó lenne visszahozni, de esélytelen.
Olvassatok picit vissza, nagyon vicces!