redmiller írta:Látom egyesek rohadtul nem értenek a focihoz...
Csak az ronthat el dolgokat, aki csinál is valamit! Iniesta és Xavis mit csinált tegnap??? Hol voltak???? Nem a pályán, az tuti... Erre mindenki előveszi azt az embert, aki igyekezett! Emlékeztek, hogy hátrasarkalta a labdát a 16-osnál??? 'mit is' ? ráfutni Xavi (v. Iniesta???).... Pedig ledületből szétlőhette volna a hálót! Marha nehéz társak nélkül focizni! Hol volt a két katalán srác??? Sehol...
Sokat azabálytalakodik??? Könyörgöm hányszor állítja meg ezzel az ellenfél - esetleges - veszélyes kontráját??? Hányan szoktak ilyenkor fentragadni az ellen tizenhatosánál??? Ha nem lenne Deco "alattomos" játéka, akkor dobogó közelben sem lennénk! Hányszor kaptunk ellenakcióból gólt, amikor Deco a közelében sem volt a labdás játékosoknak??? Elég sokszor.... Egy kemény, alázatos szűrőt játszik egy olyan játékos, aki máshol játékmester lehetne! A csapat játékának rendeli alá a sajátját! Hány ilyen játékosunk van? Nem sok...
Ámen.
Ugyan így látom a dolgot. Pontosan ugyan ezt értem az alatt, amikor azt mondom, az elmult 4-5-6 meccsen egyre jobban játszik, illetve jól játszik.
Nem állítom, hogy ebben az idényben ez végig így volt, sőtt...
És tudom, hogy könnyű szídni valakit, akire már eddig is volt kritika idén bőven... de jobb lenne végre észrevenni, hogy itt a hajrában Deco a kevés (3-4) emberből 1, aki nagyon akarja a sikert, és minden tőle telhetőt meg is tesz érte.
Nem tudom mit néztek, amikor azt mondjátok, hogy eladott labdákból megint sok volt, egyáltalán nem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig mégegyszer ezt a meccset, már ha bírja... és figyelje Decot, de ne csak a rossz megmozdulásait jegyezze, hanem mindent.
Iniesta és Xavi most sehol nem voltak hozzá képest, pedig a kettőből egy mindig feljebb tudott húzódni, hiába mondjátok, hogy vkp hiányában hátrébb voltak tolva, ezért a halványság.
És most benézek Xavi, vagy épp Iniesta topicjába, és hol látom a kritikát? Hát nem ott, holott semmit nem csináltak Decohoz képest, meg merem kockáztatni, h pl. Xavinak több eladott-elvesztett labdája volt, mint Deconak.
Ne értsetek félre, Iniesta és Xavi hatalmas kedvenceim, és nagyon szeretem őket. Másrészt azért se értsetek félre, Deco ezévi teljesítményén nem segít az, hogy a két társának teljesítményével dobálózok. Csak próbálnám érzékeltetni, hogy szerintem igazságtalanok vagytok, mert jól játszott egy meccsen, ahol a többiek kevésbé, és most is ő kapja tulajdonképpen egyedüliként a kritikát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila