Eto'o

Ronaldinho

Henry

Messi

Bocsánat,télleg,csak addig néztem ahol felírtad a 3játékost egymás mellé,nem olvastam továbbtotobike írta: azért írtam oda hogy nem szeretném látni a csapatban![]()

C.
Bocsánat,télleg,csak addig néztem ahol felírtad a 3játékost egymás mellé,nem olvastam továbbtotobike írta: azért írtam oda hogy nem szeretném látni a csapatban![]()
sztem ebbe a rendszerbe előfordulhat hogy már zavarnák egymás és az eton meglepődnék ha ilyen mélyre visszahúzódna eto'o a ronnie mögöttCharlie írta:Csepp esze van Chivunak és Henrynak akkor hozzánk jönnek!Balhátvéd poszt megerősítése kell csak,oda kell Chivu,előre meg egy Henry félelmetes lenne.
Messi---------------Henry
-------Ronaldinho--------
----------Eto'o-----------
Felállhatnánk így,és mögöttük 2 védekezőközéppályás,meg a 4védő,brutál lenne.Közepes & gyengébb csapatok ellen megnézném mit művelnénk.
Szóval 100 szónak is 1 a vége,balhátvéd kellChivu!Jobbhátvédnek is jó lett volna valaki,na de Oleguer olyan szinten nyomja mostanság hogy fogtam a fejem amikor lesérült hogy miért?!Szegény.Nagyon bírom,nagyon hasznosan játszik szélen,meghálálta a bizalmat.Forca Ulegé!
reál meg azt vesz akit akar,költsenek megint el 100-200milliót,közelünkbe nem lesznek még jópár évig.
C.
Hát én is érdekesen néztem a cserés megoldásodat azt áruld el mit csinált volna a ronnieval szemben egy tapasztaltabb védő felrúgja magyarul csinál egy taktikai szabálytalanságot az hogy a ramos nem rugott alá nem azt jelenti hogy tapasztalatlan hanem inkább nem egy állat asszem a jó öreg walter samuel összecsapta volna a bokáját és akko az tapasztalat? saját véleményemnoname írta:Félreérted!Ordog írta:Ramos meg Ropinho cserének??? Remélem egyszer te leszel a margit edzője![]()
Csak akkor tenném be őket cserének, ha lenne egy másik játékos a helyükre.
Láttad mit művelt Ramossal Roni madridban. Ott meglátszott Ramos tapasztalathiánya. Csere csak akkor lehetne, ha lenne a halyére egy tapasztaltabb védő.
Robinho pedig elég egoista. Néha ész nélkül elkezd cselezni ahelyett hogy passzolna. Egy kis padozás csak jót tenne neki. Én igazából 2 év múlva játszatnám folyamatosan, mert addigra elég tapasztalata lesz. De persze csak akkor, ha a Real vesz egy tapasztaltabb csatárt-ami remélem h nem fog megtörténni.
A jobbosra szerintem is odaférne, a Béla helyett mindenképp. Az viszont kérdés, h Olival mi lenne, nagy formában van a télapószakállas srác.Ordog írta:Én speciel elfogadnám Ramost a Barcába... és kezdőként is játszatnám!
Hát... Amilyen edzők voltak ott az utóbbi időben, lehet h én is jobb lennékOrdog írta:Remélem egyszer te leszel a margit edzője![]()
Félreérted!Ordog írta:Ramos meg Ropinho cserének??? Remélem egyszer te leszel a margit edzője![]()
Ő az egyetlen éppkézláb védőjük.Elvan szállva magától az a kölyök,na de a real drukkerek is tőle,már Puyoltól is jobb állítólag,sőt aranylabdás lesz!Nem semmi....Ramos csak cserének, mert tapasztalatlan...
Én.barcafan írta:Ki az aki nem kiszemeltje manapság a RealnakCharlie írta:Nahát...nahát.../KaTT/
Marca szerint a real 2 kiszemeltje Bridge(Chelsea,jelenleg Fulhamben kölcsön) és Boa Morte(Fulham).1 balhátvéd,és egy csatár.Bridge jó játékos,na de Boa Morte nem egy nagy szám.
C.![]()
![]()