Egykori és jelenlegi magyar játékosok
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is remélem, már most a januári átigazolási szezonban! Sőt, szerintem Angliát is el kéne hagynia, nem való neki az a foci, technikailag képzettebb bajnokságba kéne igazolnia, ahol nem sérült annyiszor, mint Angliában. Ezért egy spanyol vagy portugál csapat jól jönne Gerzsonnak!
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Eurobarca Staff
De most legalább figyeltek rá és nem lőtt gólt, aztán nem kellett amiatt lefújni a meccset, mert nem bírták utolérni 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Két sárgát kapott, gondolom két kisebb szabálytalankodásért, ja és a 90. perc után nyomták ki.
-
- Director del Fútbol
Én is hallottam, de mit csinált?Game90 írta:Most meg kiállították
-
- aka Game90
Most meg kiállítottákantiimperialista írta:Az előző fordulóban a kezdőbe fújta, és gólt fejelt...Obinho írta:ui:: Tudod, Priskinből csak egy van! Az is a Watford tarcsi csapatában vagy odafúja a cserepadra valamikor a szél!

-
- Director del Fútbol
Az előző fordulóban a kezdőbe fújta, és gólt fejelt...Obinho írta:ui:: Tudod, Priskinből csak egy van! Az is a Watford tarcsi csapatában vagy odafúja a cserepadra valamikor a szél!
-
- Eurobarca Staff
Jó legyen döntetlen és állapodjunk meg abban, hogy azok kapnak a legtöbbet, akik ezeket fel is veszik, ez csak puszta hergelés.Nem véletlen, hogy egyik évben Figo ellen szabálytalankodtak a legtöbbet a BL alapszakaszban(na jó ezekben azért benne vannak a feldobások is),de C.Ronaldo is milyen hisztis.Annyiban a legnagyobb sztárokkal szemben szabálytalankodnak a legtöbbet, hogy ők hiszik magukról, hogy ők a legjobbak.Közben csak hisztis csajok, akik bármit megengednek maguknak(Persze azért focizni is tudnakGame90 írta: A legnagyobb sztárok azért többet kapnak![]()

Hát igen.Ronaldinho sem szent nála is elszakad néha a cérne, DEEEE tényleg csak akkor, ha nagyon sokat kap, nem úgy mint egyesek, akiknek annyi is elég, hogy:"mi van Zidane nem vagy vidám..."Game90 írta:azoknak akik úgy érzik, hogy megengedhetik maguknakna ebben igazad van
Ők nem engedhetnék meg maguknak, hogy leköpjenek valakit, lefejjeljenek valakit stb
Ronaldinhót pl ezért is tartom a legjobbnak
![]()

-
- aka Game90
A legnagyobb sztárok azért többet kapnak
azoknak akik úgy érzik, hogy megengedhetik maguknak
na ebben igazad van
Ők nem engedhetnék meg maguknak, hogy leköpjenek valakit, lefejjeljenek valakit stb
Ronaldinhót pl ezért is tartom a legjobbnak 

azoknak akik úgy érzik, hogy megengedhetik maguknak

-
- Eurobarca Staff
Jajj szegényekGame90 írta:Amennyit kapnak egy meccsen.

Figo is szokott adakozni
Amugy az is igaz, h a régieknek is voltak nem szép dolgaik, Puskásnak is, de azt már hagyuk, emlékezzünk a jora 

-
- aka Game90
Vannak ilyen ,,elveszítem a fejemet'' világklasszisok
Pl Totti vagy Zidane sztem ilyen
De valamilyen szinten meglehet érteni őket
Amennyit kapnak egy meccsen.

De valamilyen szinten meglehet érteni őket

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hogy miért a legalja?
Köpköd,hisztizik,feldobálja magát,fetreng,alatommban odalép annak,aki nem szimpi neki...és így tovább.Mindenkinek vannak ilyen pillanatai,de neki túl sok.Főleg ahhoz képest,amekkora tudású játékos.
Az meg,hogy a magánéletben kinek mennyit ad,nem érdekel.Én elsősorban a pályán mutatott emberi oldalát kritizálom.Nem a magánéletét,nem a teljesítményét.
huevos...nem kell vele beszélgetnem...csak elég nézni a dolgait.De lehet hogy mégis kéne,mert úgy tűnik,miután beszélgettem vele,utána már a köpés nem köpés,az alattom,nem alattom,a hiszti nem hiszti...stb...
Te szereted,én rühellem...nem fog egyezni a véleményünk.
Köpköd,hisztizik,feldobálja magát,fetreng,alatommban odalép annak,aki nem szimpi neki...és így tovább.Mindenkinek vannak ilyen pillanatai,de neki túl sok.Főleg ahhoz képest,amekkora tudású játékos.
Az meg,hogy a magánéletben kinek mennyit ad,nem érdekel.Én elsősorban a pályán mutatott emberi oldalát kritizálom.Nem a magánéletét,nem a teljesítményét.
huevos...nem kell vele beszélgetnem...csak elég nézni a dolgait.De lehet hogy mégis kéne,mert úgy tűnik,miután beszélgettem vele,utána már a köpés nem köpés,az alattom,nem alattom,a hiszti nem hiszti...stb...
Te szereted,én rühellem...nem fog egyezni a véleményünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- huevos
- Jugador d'estrella
nekem is sokszor eszembe jutott ez Öcsi bácsi kapcsán, de szentségtörésnek tartottam leírni...ozsimiki írta: Továbbá Tottit látjuk játszani,és ki tudja,h a régi nagyoknak (nem konkrétan Puskásra értem) nem e voltak hasonló dolgaik....
Akiről nem is hinnénk... ezt nem tudhatja senki sem,mivel mi sem,és gondolom papáink sem láthatták minden meccsüket....
de valóban, én nem tudom pontosan hogy milyen ember volt ő valójában, de sportólóként a legnagyobbak egyike volt, és ezért minden tiszteletet megérdemel
és Francesco is...
never let the children cryin'!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tottit se nem gyűlölöm,se nem szeretem,de el kell ismerni a tudását!huevos írta:http://www.unicef.it/flex/cm/pages/Serv ... agina/1120
ovasgassatok erről a "szörnyű" emberről...
Továbbá iszonyat pénzt keres,de segít is belőle azoknak akiknek a legnagyobb szükségük van rá!

A pályán mutatott viselkedése vmikor viszont több mint
'érdekes',de nagyon kevés olyan playa van akinél 1x 1x nem szakad el a cérna...
Továbbá Tottit látjuk játszani,és ki tudja,h a régi nagyoknak (nem konkrétan Puskásra értem) nem e voltak hasonló dolgaik....
Akiről nem is hinnénk... ezt nem tudhatja senki sem,mivel mi sem,és gondolom papáink sem láthatták minden meccsüket....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
de most komolyan... miért a legalja? azért mert leköpött egy olyan gyereket, aki végigrúgdosta és b.szogatta egy meccsen? más ezért úgy fejelte le az ellenfelét, mint a szél, mégis szentté lett avatva emiatt! vagy azért, mert játék közben úgy esett el, mintha lerántották volna, közben semmi sem történt? hány ilyen szitu fordul elő egy meccsen másokkal? EZER!!Rivaldo11 írta:Teljes mértékben egyetértek.Puskás,vagy Kubala emberileg is a legnagyobbak közé tartozott.Totti...emberileg a legalja.LG írta:Ne vicceljetek..Totti![]()
Nemtom, nememlékxem, h Puskás mikor köpött le 1 játékost. Vagy mikur ugrott rá szándékosan 1 becsuszo ember lábára. Totti 1 hatalmas paraxt uraim
Ez kb. olyan, mint ha Mussolinit hasonlitanánk Szent Istvánhoz
Ha meg a technikája miatt hasonlította,akkor sem értem...Elismerem Tottit,de akkor lehetne még másokat is említeni jócskán...
tényleg [auto_cenzúra] alak. csak a fizetése kb 30 százalékát költi olyan kölkök támogatására, akik vagy betegek, vagy nincs semmi esélyük arra, h egyről a kettőre jussanak az életben.
ezt a mocskos férget.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- huevos
- Jugador d'estrella
nekem a kedvenc játékosom Totti, de sajnos nem tudtam még vele beszélgetni....de látom kedves Rivaldo11 neked sikerült.
kérlek segíts hogy tudnám én is megismerni Il Capitanot
vagy akkor honnan veszed, hogy milyen ember???
kérlek segíts hogy tudnám én is megismerni Il Capitanot
vagy akkor honnan veszed, hogy milyen ember???
never let the children cryin'!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Teljes mértékben egyetértek.Puskás,vagy Kubala emberileg is a legnagyobbak közé tartozott.Totti...emberileg a legalja.LG írta:Ne vicceljetek..Totti![]()
Nemtom, nememlékxem, h Puskás mikor köpött le 1 játékost. Vagy mikur ugrott rá szándékosan 1 becsuszo ember lábára. Totti 1 hatalmas paraxt uraim
Ha meg a technikája miatt hasonlította,akkor sem értem...Elismerem Tottit,de akkor lehetne még másokat is említeni jócskán...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Filkor lett magyarországon az év felfedezetje.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130144
További sok sikereket, és reménykedjünk benne, h már jövőre a nagy csapatban lex
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130144
További sok sikereket, és reménykedjünk benne, h már jövőre a nagy csapatban lex

Es miért pont TottitBoixos írta:LG, egyértelmű, h capello a technikája miatt hasonlította tottit az Öreghez, nem emberileg. minden elfogultság nélkül mondhatom, h nem állított hülyeséget capello. majd ha vki rúg egy olyan gólt a 8 hónappal ezelőtt kettétört bal - amúgy a szarabbik - lábával, mint a főnök a sampnak, akkor azt hasonlítgatnák Puskáshoz.
gondolom az zavar, h az interben még nyomokban sincs ilyen zsugás.

-
- Llegenda del Barça
LG, egyértelmű, h capello a technikája miatt hasonlította tottit az Öreghez, nem emberileg. minden elfogultság nélkül mondhatom, h nem állított hülyeséget capello. majd ha vki rúg egy olyan gólt a 8 hónappal ezelőtt kettétört bal - amúgy a szarabbik - lábával, mint a főnök a sampnak, akkor azt hasonlítgatnák Puskáshoz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hú ha, én Priskin tetoválását nem válalnám be, bár még nem láttam...... Tán nem te is kítűnő tudású a jövő sztárja futbalista alkat vagy!Matee :P írta:Ha valakinek van jó minőségű képe Priskin tetoválásáról légyszi ossza meg velem...most gondolkozom hogy mient csináltassak és tudom hogy neki is van valamilyen...kiváncsi vagyok rá![]()

ui:: Tudod, Priskinből csak egy van! Az is a Watford tarcsi csapatában vagy odafúja a cserepadra valamikor a szél!

- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mi most, vagyis én legalább a rúgó teknikájára gondoltam....... Én naon a utálom az olasz focit és a válogatottat. Persez kivétel is van mert vannak olyan játékosok akik szimpatikussak, de Totti nem. Szerintem Capello sem a mentalitáat, és a durvaságot nézte hanem lövőteknikát, én így értlmeztem.....LG írta:Ne vicceljetek..Totti![]()

-
- Eurobarca Staff
Ebben LG-vel kell egyetértenem Tottit Puskáshoz?Hát ez elég húzós, még talán szilveszterkor elmenne, vagy bolondok napján sose bírtam azt az embert, főleg a Totti - Cassano - De Rossi tengelyt (vagy ez csak 2 pár, ha jól emlékszem De Rossi Cassano "idején" még nem játszott, vagy?
Tottiról mindig egy Sztár Sportos kép fog megmaradni benne, egyik olasz meccsen a keze a meze alatt és így tépi le saját magáról, mintha a mellette lévő védő cibálná, a képen csak ennyi van "Pavan tépi Tottit"
.
Tottiról mindig egy Sztár Sportos kép fog megmaradni benne, egyik olasz meccsen a keze a meze alatt és így tépi le saját magáról, mintha a mellette lévő védő cibálná, a képen csak ennyi van "Pavan tépi Tottit"