2010.03.06. 22:20:04
Annyira unom már, hogy hátul passzolgatunk hosszú másodperceken, akár perceken át. Ne mondja senki, hogy így dolgozzuk ki a helyzeteket, mert annyi idő alatt két kapura lövés belefér.
Én nagyon szívlelem Ibrát, de komolyan, ám amit ma nyújtott, az egyszerűen kritikán aluli. Meg is érdemelné ha eltiltanák vagy 3 meccsre...
Itt még nincs vége. Puyolnak nem volt élete meccse, az elsőben annyira nem (de kicsit igen), a másodikban azonban totálisan benne volt. Szerintem ha nem ér bele, Valdes kiüti. Mert jó felé mozgott.
Iniesta: Ülj le, egyes...
Messi zseniális, bár a második gólja kicsit a szerencse kérdése is volt.
Pep-et nem is értem. Mit akart ő mégis elérni? A 4. játékvezető meggyőzi a bírót, és utólag befúj egy totális kamu 11-est?! Mást nem tudok elképzelni. Hatalmas felüdülés lehet a pályán levőknek látni, hogy a bíró elzavarja a vezetőedzőt a pi*be.
Ha pozitív dolgokat akarok mondani a meccsről, akkor más nem jöhet szóba: Messi, Alves, talán Maxwell (nem volt olyan rossz, mint ahogy sokak gondolják, sőt Milito is egész tetszetősen játszott.)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!