Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ebben azért van valami, de akkor már egyszerűbbnek tartom, ha elrejti a "névjegyét" a képen. De továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy akkor ő miért nem írja oda a fotós/hírügynökség nevét?La Pulga írta:Én is viccesnek tartom , elvileg csak úgy lehet a sig alá írod, hogy készítette: XY
Hülyeség az egész ahogy van...Akkor nekem most oda kéne irni hogy "Készítette:FCB_Gábor (lehet nem jól irtam)La Pulga írta:Én is viccesnek tartom , elvileg csak úgy lehet a sig alá írod, hogy készítette: XY
Hát én is, nem értem miért nem lehet....Amugy király Barcafeco!kovinho írta:Egyébként már erre is engedély kell? Erre minek van szükség?![]()
Erre nagyon kíváncsi vagyok.
Csak nyugodtan lopjad, ez nekem nagyon nagy elismeréskovinho írta:Köszi G-Jay.Lehet ellopom, persze csak ha megengeded.
Egyébként, jó csapatról, csak jó siget lehet csinálni...
KösziVarga Tamás írta:G.
A Tottenham-es nagyon király, kovinho biztos örömmel fogja venni. Nagyon ügyes vagy, nekem tetszenek a munkáid. A Tottenham-est pedig igazán feldobja a betűtípus, a formája. Csak így tovább.
Persze, hogy indulhatsz... Csak figyelj oda a méretreG-Jay írta:Na! Készítettem három siget, a versenyre való felkészülés gyanánt, talán akár már a versenyre is, természetesen painttel! Az lenne a kérdésem, hogy ilyen színvonalú művekkel elindulhatok-e a versenyen, vagy nem? El kell hogy mondjam, törekedtem az egyszerűségre, a letisztultságra, és inkább a szövegeket raktam hangsulyosabbnak, de azért paintben elég komoly munka volt a képek kivágása...
KÖSSZ!FCB_gábor írta:kicsit bővebben plz
tarantino eléggé hiperaktív figura, szinészkedik, rendez stb
valami konkrét?
kedvenc film vagy valami
Senkibouba írta:Valaki csinálna nekem egy Quentin Tarantinosat?
Lééécci!
Amúgy nem sürgős.