Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.11. 21:39:33

Most vettem észre, aminek örülök, hogy a Marseille meccset adja a digi(online)! :D
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.11. 21:35:41

bence-barca írta:Akit érdekelnek az eddig lejátszott EL eredmények:

Atletico Madrid 0 - 0 Sporting Lisbon

Hamburger SV 3 - 1 Anderlecht

Lille 1 - 0 Liverpool

Rubin Kazan 1 - 1 Wolfsburg
Nem tom mivan a Pool-al. Számomra nagyon meglepő tavaly a Bajnoki címért voltak versenybe mostmeg azért hogy az első 10-be legyenek nagyon szenvednek idén csak nem tom minek a hatására. A többi eredmény nem meglepő
Visca El Barca
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.11. 21:27:25

Akit érdekelnek az eddig lejátszott EL eredmények:

Atletico Madrid 0 - 0 Sporting Lisbon

Hamburger SV 3 - 1 Anderlecht

Lille 1 - 0 Liverpool

Rubin Kazan 1 - 1 Wolfsburg
LM10
Director del Fútbol

2010.03.11. 16:34:07

Arsenal,Bayern,MU,Lyon mellé szvsz a Barca,Sevilla,Bordeaux fog csatlakozni.

A Chelsea-Inter óriási küzdelmes meccs lesz. Bármit el tudok ezen a meccsen képzelni. Sejtésem sincs mi lesz a vége.

Egyébként én a Barca ellenfelét( már ha tovább megyünk) a negyeddöntőben a Sevillát érzem. Nem tudom miért, de szerintem ők lesznek.
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.11. 16:33:34

Azért nekünk még van egy visszavágónk a Stuttgarttal. Ha ilyen formát mutatunk, lehet, hogy pár héten belül már mi kapjuk az ívet a másik oldalról.
Aki bejut a 8 közé (akárki), azok közül olyan simán kiejthet bárki bárkit, hogy csak na!
Nagyrészt a pillanatnyi forma dönt, az csak egy előny számunkra, hogy nálunk több az olyan játékos, aki képes eldönteni ezeket a meccseket. A másik 4 csapat is ugyanazért a kupáért játszik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave87 2010.03.11. 16:34:26-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.11. 16:28:59

Alakul a mezőny :lol: A MU szépen elpáholta a Milant. Azt hiszem ezzel padlót is fogtak Leonardoék. idén is komolyan számolni kell a MU-val. Elképesztő azért már harmadik éve "simán" döntősök lehetnek megint.
Eddig akkor: Lyon, Bayern, Arsenal, MU. Ehhez szerintem még jön a Barca, Chelsea, Bordeaux, Sevilla.

Nem a legerősebb mezőny. Durva hogy olyan csapatok búcsúztak eddig mint a Milan, Real, Inter/Chelsea...
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 16:04:52

Leomessi14 írta:
Barcaman1993 írta:Ha csoda nem történik már, akkor a 8 csapat között 4 igazán erős csapat lesz csak: Barca, Arsenal, MU, Chelsea/Inter. A többi csapatot nem tartom esélyesnek. Ha ezek közül mondjuk jó ágat kapunk, akár a döntőig is mehetünk. :D
Azert a negyeddontoben lehet mondjuk egy Mu-Barca es egy Arsenal-Chelsea/Inter es maris mas csapatok lesznek az elodontoben.
Igen, és extrém esetben az elöndőntőben meg összesorsolják a 2 párharc győztesét, és igy a Lyon, Bordeaux, Sevilla, Bayern 4-s 1ike akár döntőbe is juthat. De azért nem örülnék, ha így lenne, most még ne találkozzanak a nagyok!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.03.11. 15:47:06

Barcaman1993 írta:Ha csoda nem történik már, akkor a 8 csapat között 4 igazán erős csapat lesz csak: Barca, Arsenal, MU, Chelsea/Inter. A többi csapatot nem tartom esélyesnek. Ha ezek közül mondjuk jó ágat kapunk, akár a döntőig is mehetünk. :D
Azert a negyeddontoben lehet mondjuk egy Mu-Barca es egy Arsenal-Chelsea/Inter es maris mas csapatok lesznek az elodontoben.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.03.11. 15:44:02

Ha csoda nem történik már, akkor a 8 csapat között 4 igazán erős csapat lesz csak: Barca, Arsenal, MU, Chelsea/Inter. A többi csapatot nem tartom esélyesnek. Ha ezek közül mondjuk jó ágat kapunk, akár a döntőig is mehetünk. :D
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:26:03

Akkor én is leirom a véleményem a tegnapi meccsekkel kapcsolatosan.

R. Madrid-Lyon

Valahogy éreztem, h kiesik a Real. :wink: Pellegrini ismét megmutatta, h hol is vannak az ő kórlátai. Puel meg egy nagyon jó edző, remek érzékkel cserélt a félidőben és ez elég is volt a továbbjutáshoz.
Ami engem meglepett, h a Realon nem is láttam, h küzdeni akarnak. Az utolsó 15 percben amikor nagyon kellett volna hajtani, akkkor képtelenek voltak kidolgozni egy normális helyzetet.
A Lyon nem annyira jó egyénileg, mint az elmúlt években, de csapat szintem nagyon együtt vannak és ez tegnap elég volt, h teljesen megérdemeltem kiharcolják a továbbjutást.

Manchester United-Milan

Sajnos ez a reális külömbség a két csapat között, legalábbis a tegnapi meccs alapján. A Manchester nagyon profi és nem kegyelmez, minden egyes lehetőséggel képes élni.
Rooney pedig elképesztő, eddgi ez nagyon az ő szezonja. Ronaldo távozása nagyon jót tett neki és megmutatta, h képes pótolni a portugált, ami azért nem könnyű feladat.
A Milant az első meccs után sajnáltam, de a tegnapi teljesitményük alapján "megérdemlik", h kiestek. Sokkal gyorsabban játszott a United és fizikálisan is jóval erősebbek voltak, mint a miánói piros-feketék.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:14:44

barca99 írta:
Fernando írta:Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor. :wink:
Nyilván tudnak valamit, az eredmények igazolják őket, de ennek ellenére áll, hogy minden posztra lehetne 5 jobbat mondani. :wink:

Fletcherrel bajban vagyok, mert nem igazán ismerem, de nem először hallom, hogy elléggé alulértékelt játékos.
Az szubjektív, hogy kinek ki lenne az adott posztra a kedvence, legjobbnak vélt játékosa, de az biztos, hogy mint csapat idén össze van rakva a MU, és remélem meg sem állnak a bajnoki cím megnyeréséig. (meg se állunk,- ahogy tetszik :) ).

Fletcher érdekes játékos. Szerintem baromi hasznos, baromi fontos láncszeme a csapatnak, de olykor egy szezonban tud 2-3 szor olyan teljesítményt is nyújtani mint Lipcsei.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:10:25

Fernando írta:Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor. :wink:
Nyilván tudnak valamit, az eredmények igazolják őket, de ennek ellenére áll, hogy minden posztra lehetne 5 jobbat mondani. :wink:

Fletcherrel bajban vagyok, mert nem igazán ismerem, de nem először hallom, hogy elléggé alulértékelt játékos.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 10:23:39

gergo9 írta:
albicelesteX írta:Engem az Mu-Milan meccs jobban meglepett!MU továbbjutást vártam,de nem így!Ennyire leszakadt az olasz foci az Angol-Spanyol duótól!A Milan sehol nincs!!!De a többi olasz sem!Szerintem az Inter is kiesik Londonban!
Inkább a angol-barca duótól. :D
Milannak szemernyi esélye nem volt 180perc alatt a továbbjutásra úgy hogy a MU nem játszott jól szinte egyik meccsen sem. Az Old Traffordon egy fokkal jobbak voltak, illetve csak emeltek iramon pont annyit hogy bohócot csináljnak a Milan-ból. Ők a legfőbb esélyesei a béelnek jelenleg nem mi.
Persze ha a Barca azt játssza majd amit tud akkor nincs kérdés 8)
Chelsea jóval gyengébb mint tavaly volt ebben biztos vagyok, Ancelotti megtette a magáét a ruszkiknál. :D

Lyon-Realt nem láttam majd késsőbb meglesem
Azért ha azt mondtuk az Arsenal 5-0-s győzelme után, h nem kell túlértékelni, akkor ezt itt is meg kell jegyezni, mert ez a Milan is egy semmirekellő csapat. A bajnokságban az Inter is gurított nekik 4-st, a másik meccsen meg 10 emberrel is simán lefocizták őket. Persze nagyobb név, mint a Porto, de nem hinném, h sokkal erősebb csapat lenne. Persze ettől még nagyon szép győzelem, a legjobb 16 között már akármelyik csapatnak szép dolog 4-t rúgni.
Abban is egyetértek, h jelenleg a Mu tűnik a legerősebb csapatnak Európában. A Chelsea valóban gyengébb idén, a Barca is pocsék formában, a többi csapat meg még nem nőtt fel hozzájuk, talán ha az Inter túljut a Chelsea-n, ők lehetnek még komoly ellenfelek.
De azért a Mu sem egy verhetetlen csapat, és én abban is biztos vagyok, h a nagy meccsekre mi is fel fogjuk szívni magunkat!
Attól, hogy a real most kiesett a bl-ből mi még nem lettünk jobbak.
Eddig a bl-ben 7 meccsből csak hármat nyertünk, és összesen 8 gólt lőttümk(miközben pl. cr egyedül 7-et).
Egyelőre még a továbbjutásunk is kérdéses a Stuttgart ellen.
Felesleges a múltat emlegetni, és abból kiindulni mi volt az előző szezonban, mert ez a csapat már nem az. És amikor azt írom nem az, azt nem a motivációra és győzniakarásra értem, hanem a játunkra. A játékra amiből én nem nézek ki többet -a Busi, Ibra, Pep hármas miatt- az idény elei formánknál, ami már akkor is kevés volt a bl-ben.
Ne legyen igazam, de aki idén még örülni akar az most örömködje ki magát rendesen a madridon, mert más okunk idén már nem lesz a vigyorgásra.
A bajnokságban én is a Madridot tartom esélyesebbnek, mert jobban akarják a győzelmet, és a komolyabb ellenfeleiket otthon fogják fogadni, ahol jók, meg vhogy egyszerűen mindig behazudják a meccseket. De BL-ban már évek óta esélytelenek. Egy As Roma, egy Lyon is könyedén ejtette ki őket :roll: Amikor meg igazán komoly csapatot kaptak :arrow: Liverpool-tömés volt. Ellenben a Barca ha felszívja magát, mindenki ellen van esélye. Ezért én úgy gondolom, nekünk lehet a BL-ban keresni valónk, sőt, sztem jó esélyünk van a végső győzelemre. Nyugodj meg, egy mu, Chelsea, Inter, Arsenal ellen egészen más Barcát látnál mint a Stuttgart ellen.
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.11. 08:46:30

http://www.youtube.com/watch?v=Tt_Uzv9t72k Ez volt tavaly! Eto'o de nagyon hiányzik nekem!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
mess2009
Director del Fútbol

2010.03.11. 08:43:20

BlauGranaGroc írta:Attól, hogy a real most kiesett a bl-ből mi még nem lettünk jobbak.
Eddig a bl-ben 7 meccsből csak hármat nyertünk, és összesen 8 gólt lőttümk(miközben pl. cr egyedül 7-et).
Felesleges a múltat emlegetni, és abból kiindulni mi volt az előző szezonban, mert ez a csapat már nem az. És amikor azt írom nem az, azt nem a motivációra és győzniakarásra értem, hanem a játunkra. A játékra amiből én nem nézek ki többet -a Busi, Ibra, Pep hármas miatt- az idény elei formánknál, ami már akkor is kevés volt a bl-ben.
Ne legyen igazam, de aki idén még örülni akar az most örömködje ki magát rendesen a madridon, mert más okunk idén már nem lesz a vigyorgásra.
nehéz szívvel, de tökéletesen egyetértek!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.11. 08:18:38

Fernando írta:
barca99 írta:Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol. :D Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor. :wink:
Hát igen! Olyan nevek tudnak beállni néha meccs közben, hogy az jut eszembe, "ez ki a fene?". :?: Nyilván ez az én hibám is, mert nem követem a United körüli történéseket. :(
És mégis Fergusson szinte már "saffhauzeni" precizitással rakja össze ezt a M.U.-t. Én valami hasonló sima meccsre számítottam, mint ahogy elintézték a Milan-t, de nem 4 nyuszira, csak olyan kettő null körülire.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.03.11. 08:14:31

Attól, hogy a real most kiesett a bl-ből mi még nem lettünk jobbak.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.11. 06:50:35

barca99 írta:Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol. :D Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.11. 01:09:49

Park-ot adom a hideg kiráz tőle , ellenben Fletcher a PL 2. legjobb vkp-je Essien után főleg a keményebb meccseken jön ki a hasznossága és néha gólokkal(mint most is) ill gólpasszokkal mint a San Siro-ban segíti csapatát.
Scholes bőven benne van a korban de tökéletesen illik a MU játékába, világklasszis középpályás nem is kérdés, Nani bohóc néha-néha képes jó teljesítményre folyamatosan semmikép, Valencia viszont nagy fogás volt villámgyors, gólerős, zseniálisan ad be , jól védekezik.
A Barca-n kívül nem hiszem hogy vmelyik csapat közzépályája is jelentősen(döntő faktorként) fölülmúlná a MU-t. Ehhez jön majd a hosszú sérülésből visszatérő Hargreaves a több poszton bevethető, kreatív munkás angol aki vagy jobb bekket fog játszani vagy majd a középpálya egyik szélén.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.11. 00:46:13

Na itt a különbség a Barca és a reál között. Mi otthon lealáztuk a Lyont, idegenben meg ikszeltünk velük (még a 2007-2008-as gyenge barca is) kétszer is, ők meg akárhányszor összekerülnek a franciákkal, nem tudnak mit kezdeni velük, sem idegenben, sem otthon. Remélem megkapjuk a Lyont köv fordulóban és majd tartunk egy kis bemutatót a madridnak hogy hogyan is kell őket elverni. :twisted:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Sergi
Jugador del Barça

2010.03.11. 00:14:31

:D
Azt hiszem most igencsak vakarja a fejét Mr. Perec...
Nincs mese,megkakiltak...
Csak nehogy visszaüssön ez a bajnokságban...Elvégre elég erős a keretük ahhoz, h a hátralévő meccseket lehozzák :roll:
2 lehetőségük van...
1.Vagy felébrednek,és elkezdenek focizni(amit tudnak is,csak sztem mindig egymásra várnak,h majd pl. Cérna belógatja a lompost,és begurul a labda....)
2.Letargia,a többit meg a képzeletre bízom :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.11. 00:12:30

Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol. :D Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.11. 00:07:25

albicelesteX írta:Engem az Mu-Milan meccs jobban meglepett!MU továbbjutást vártam,de nem így!Ennyire leszakadt az olasz foci az Angol-Spanyol duótól!A Milan sehol nincs!!!De a többi olasz sem!Szerintem az Inter is kiesik Londonban!
Inkább a angol-barca duótól. :D
Milannak szemernyi esélye nem volt 180perc alatt a továbbjutásra úgy hogy a MU nem játszott jól szinte egyik meccsen sem. Az Old Traffordon egy fokkal jobbak voltak, illetve csak emeltek iramon pont annyit hogy bohócot csináljnak a Milan-ból. Ők a legfőbb esélyesei a béelnek jelenleg nem mi.
Persze ha a Barca azt játssza majd amit tud akkor nincs kérdés 8)
Chelsea jóval gyengébb mint tavaly volt ebben biztos vagyok, Ancelotti megtette a magáét a ruszkiknál. :D

Lyon-Realt nem láttam majd késsőbb meglesem
albicelesteX
A Vadász

2010.03.10. 23:57:06

Engem az Mu-Milan meccs jobban meglepett!MU továbbjutást vártam,de nem így!Ennyire leszakadt az olasz foci az Angol-Spanyol duótól!A Milan sehol nincs!!!De a többi olasz sem!Szerintem az Inter is kiesik Londonban!
Kép
Raul#7
Barça B

2010.03.10. 23:53:29

Az, hogy mennyire csalódott egy realos nem hiszem, hogy sokakat érdekel. Arra viszont szerintem mindenki kíváncsi, hogy mit fog csinálni Perez. Ha tényleg rájött arra, hogy régen sok hibát követett el, akkor nem küldi el Pellegrinit, időt ad neki, akármi lesz a bajnokság végkimenetele. Ha pedig elküldi akkor kezdődik majd minden előröl...Nyáron 3-4 új játékos, új edző, új koncepció...és akkor megint nem leszünk sehol. Hagyni kellene még Pellegrinit dolgozni, és inkább egy értelmes balhátvédet szerezni, mert jelenleg nincs egy se a csapatban....
Lezárt