Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tom mivan a Pool-al. Számomra nagyon meglepő tavaly a Bajnoki címért voltak versenybe mostmeg azért hogy az első 10-be legyenek nagyon szenvednek idén csak nem tom minek a hatására. A többi eredmény nem meglepőbence-barca írta:Akit érdekelnek az eddig lejátszott EL eredmények:
Atletico Madrid 0 - 0 Sporting Lisbon
Hamburger SV 3 - 1 Anderlecht
Lille 1 - 0 Liverpool
Rubin Kazan 1 - 1 Wolfsburg
Igen, és extrém esetben az elöndőntőben meg összesorsolják a 2 párharc győztesét, és igy a Lyon, Bordeaux, Sevilla, Bayern 4-s 1ike akár döntőbe is juthat. De azért nem örülnék, ha így lenne, most még ne találkozzanak a nagyok!Leomessi14 írta:Azert a negyeddontoben lehet mondjuk egy Mu-Barca es egy Arsenal-Chelsea/Inter es maris mas csapatok lesznek az elodontoben.Barcaman1993 írta:Ha csoda nem történik már, akkor a 8 csapat között 4 igazán erős csapat lesz csak: Barca, Arsenal, MU, Chelsea/Inter. A többi csapatot nem tartom esélyesnek. Ha ezek közül mondjuk jó ágat kapunk, akár a döntőig is mehetünk.
Azert a negyeddontoben lehet mondjuk egy Mu-Barca es egy Arsenal-Chelsea/Inter es maris mas csapatok lesznek az elodontoben.Barcaman1993 írta:Ha csoda nem történik már, akkor a 8 csapat között 4 igazán erős csapat lesz csak: Barca, Arsenal, MU, Chelsea/Inter. A többi csapatot nem tartom esélyesnek. Ha ezek közül mondjuk jó ágat kapunk, akár a döntőig is mehetünk.
Az szubjektív, hogy kinek ki lenne az adott posztra a kedvence, legjobbnak vélt játékosa, de az biztos, hogy mint csapat idén össze van rakva a MU, és remélem meg sem állnak a bajnoki cím megnyeréséig. (meg se állunk,- ahogy tetszikbarca99 írta:Nyilván tudnak valamit, az eredmények igazolják őket, de ennek ellenére áll, hogy minden posztra lehetne 5 jobbat mondani.Fernando írta:Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor.![]()
Fletcherrel bajban vagyok, mert nem igazán ismerem, de nem először hallom, hogy elléggé alulértékelt játékos.
Nyilván tudnak valamit, az eredmények igazolják őket, de ennek ellenére áll, hogy minden posztra lehetne 5 jobbat mondani.Fernando írta:Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor.
Azért ha azt mondtuk az Arsenal 5-0-s győzelme után, h nem kell túlértékelni, akkor ezt itt is meg kell jegyezni, mert ez a Milan is egy semmirekellő csapat. A bajnokságban az Inter is gurított nekik 4-st, a másik meccsen meg 10 emberrel is simán lefocizták őket. Persze nagyobb név, mint a Porto, de nem hinném, h sokkal erősebb csapat lenne. Persze ettől még nagyon szép győzelem, a legjobb 16 között már akármelyik csapatnak szép dolog 4-t rúgni.gergo9 írta:Inkább a angol-barca duótól.albicelesteX írta:Engem az Mu-Milan meccs jobban meglepett!MU továbbjutást vártam,de nem így!Ennyire leszakadt az olasz foci az Angol-Spanyol duótól!A Milan sehol nincs!!!De a többi olasz sem!Szerintem az Inter is kiesik Londonban!
Milannak szemernyi esélye nem volt 180perc alatt a továbbjutásra úgy hogy a MU nem játszott jól szinte egyik meccsen sem. Az Old Traffordon egy fokkal jobbak voltak, illetve csak emeltek iramon pont annyit hogy bohócot csináljnak a Milan-ból. Ők a legfőbb esélyesei a béelnek jelenleg nem mi.
Persze ha a Barca azt játssza majd amit tud akkor nincs kérdés![]()
Chelsea jóval gyengébb mint tavaly volt ebben biztos vagyok, Ancelotti megtette a magáét a ruszkiknál.
Lyon-Realt nem láttam majd késsőbb meglesem
A bajnokságban én is a Madridot tartom esélyesebbnek, mert jobban akarják a győzelmet, és a komolyabb ellenfeleiket otthon fogják fogadni, ahol jók, meg vhogy egyszerűen mindig behazudják a meccseket. De BL-ban már évek óta esélytelenek. Egy As Roma, egy Lyon is könyedén ejtette ki őketAttól, hogy a real most kiesett a bl-ből mi még nem lettünk jobbak.
Eddig a bl-ben 7 meccsből csak hármat nyertünk, és összesen 8 gólt lőttümk(miközben pl. cr egyedül 7-et).
Egyelőre még a továbbjutásunk is kérdéses a Stuttgart ellen.
Felesleges a múltat emlegetni, és abból kiindulni mi volt az előző szezonban, mert ez a csapat már nem az. És amikor azt írom nem az, azt nem a motivációra és győzniakarásra értem, hanem a játunkra. A játékra amiből én nem nézek ki többet -a Busi, Ibra, Pep hármas miatt- az idény elei formánknál, ami már akkor is kevés volt a bl-ben.
Ne legyen igazam, de aki idén még örülni akar az most örömködje ki magát rendesen a madridon, mert más okunk idén már nem lesz a vigyorgásra.
nehéz szívvel, de tökéletesen egyetértek!BlauGranaGroc írta:Attól, hogy a real most kiesett a bl-ből mi még nem lettünk jobbak.
Eddig a bl-ben 7 meccsből csak hármat nyertünk, és összesen 8 gólt lőttümk(miközben pl. cr egyedül 7-et).
Egyelőre még a továbbjutásunk is kérdéses a Stuttgart ellen.
Felesleges a múltat emlegetni, és abból kiindulni mi volt az előző szezonban, mert ez a csapat már nem az. És amikor azt írom nem az, azt nem a motivációra és győzniakarásra értem, hanem a játunkra. A játékra amiből én nem nézek ki többet -a Busi, Ibra, Pep hármas miatt- az idény elei formánknál, ami már akkor is kevés volt a bl-ben.
Ne legyen igazam, de aki idén még örülni akar az most örömködje ki magát rendesen a madridon, mert más okunk idén már nem lesz a vigyorgásra.
Hát igen! Olyan nevek tudnak beállni néha meccs közben, hogy az jut eszembe, "ez ki a fene?".Fernando írta:Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor.barca99 írta:Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol.Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
Hát lassan remélem túl teszed magad rajta, mert ez így elég ütős középpályás sor.barca99 írta:Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol.Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
Park-ot adom a hideg kiráz tőle , ellenben Fletcher a PL 2. legjobb vkp-je Essien után főleg a keményebb meccseken jön ki a hasznossága és néha gólokkal(mint most is) ill gólpasszokkal mint a San Siro-ban segíti csapatát.barca99 írta:Még mindig felfoghatatlan, hogy egy Park - Fletcher - Scholes/Anderson - Valencia/Nani középpályásor nincs halálra ítélve akárhol.Első hallásra azt hinné az ember, hogy a MU-nál ez a fedezetsor. Szerintem bármelyik posztra lehetne mondani öt jobbat. És mégis ott vannak.
Inkább a angol-barca duótól.albicelesteX írta:Engem az Mu-Milan meccs jobban meglepett!MU továbbjutást vártam,de nem így!Ennyire leszakadt az olasz foci az Angol-Spanyol duótól!A Milan sehol nincs!!!De a többi olasz sem!Szerintem az Inter is kiesik Londonban!