Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta:Mielőtt még egy hozzászólást írsz, olvasd el EZT, mást sem csinálok 2 napja, csak a dupla hsz-eid törölgetem.Barcafilozófia írta:Egy kérdés a modikhoz:
Hogyan kell siget berakni? Mert avát tudok, de siget nem.
Előre is köszönöm.
A chat azért nem jó, mert egyszerűen nem működik.
Kép berakás:
[img]url[/img]
Mielőtt még egy hozzászólást írsz, olvasd el EZT, mást sem csinálok 2 napja, csak a dupla hsz-eid törölgetem.Barcafilozófia írta:Egy kérdés a modikhoz:
Hogyan kell siget berakni? Mert avát tudok, de siget nem.
Előre is köszönöm.
Mire gondolsz?messideco írta:Meme-ket szabad használni a hozzászólásoknál?
Már nem...Ilúvatar írta:asanchez7 nevű fórumozó alkot a spamjaival....
Olvasd elezt.Galen írta:valaki segítsen....
Nem tudok 100x100-as képet csinálni ami 10kb-es lenne...
Ui: Siget hogy lehet betenni? köszi!
Lehet de nem úgy, hogy azt nyilatkozza nála itt vége és, h eddig szerette a Barcát.Messi-Ini írta:ozsimiki írta:Szerintem ne magyarázkodj, mert csak rosszabb lesz.
Valamint hszed alapján már ismerve,hogy mióta vagy drukker, meglátjuk hogy ha a 3-4.helyért megy majd a küzdelem (valamikor eljön az az idő is, látva utánpótlást,remélem nem 10éven belül:D), akkor maradsz e hű fanHa már ez kiborít hogy 1-0ás hátrányban vagyunk hamar.
hát ha abból indulok ki,hogy egy sikertelen évben szerettem meg a csapatot,amikor csak 3-ok lettünk,akkor szerintem ez nem kérdés.egyébként azt nemértem,hogy egy igazi szurkoló miért nem borulhat ki???ő nem lehet ideges vagy hogy van ez???
utolsó OFF legyen itt:Messi-Ini írta:ozsimiki írta:Szerintem ne magyarázkodj, mert csak rosszabb lesz.
Valamint hszed alapján már ismerve,hogy mióta vagy drukker, meglátjuk hogy ha a 3-4.helyért megy majd a küzdelem (valamikor eljön az az idő is, látva utánpótlást,remélem nem 10éven belül:D), akkor maradsz e hű fanHa már ez kiborít hogy 1-0ás hátrányban vagyunk hamar.
hát ha abból indulok ki,hogy egy sikertelen évben szerettem meg a csapatot,amikor csak 3-ok lettünk,akkor szerintem ez nem kérdés.egyébként azt nemértem,hogy egy igazi szurkoló miért nem borulhat ki???ő nem lehet ideges vagy hogy van ez???
ozsimiki írta:Szerintem ne magyarázkodj, mert csak rosszabb lesz.
bence-barca írta:Nem akarok én itt genyózni, de Messi-Ini nevű felhasználó nálam kiverte a biztosítékot, mert igencsak kiderült, hogy divatdrukker. Tudom ez nem elég ok erre, de ha ezek után ír a fórumra senki sem fogja komolyan venni. Már aki látta, miket írt. Az ilyen felhasználók csak ejtik a fórum színvonalát.
Az ilyen felhasználók a saját színvonalukat ejtik, fórumét nem, mert minden egyes fórumon vannak divatarcok.