Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Réggeben beraktam már vagy 10 DB siget, ha van türelmed visszakeresni, akkor hajrá.Ordog írta:Nekem egy Drabon Ballos kéne amin SonGoku épp bedurvul:DDD Bár végülis lehet akármilyen DB-s, 1 a lényeg, hogy a Z-ből legyen, nem a simából ahol a kis songoku a nagy semmirekelloéig sem ér fel:DD
Legyetek oly kedvesek és induljon be a DB banner gyár, ok skacok?:) Köszi előre!
Hát nem tudom nekem van egy Goku-s sigem de az nem a z-böl van hanem a gt-ből...Bár ott ssj4-ként sokkal jobban néz ki!Ordog írta:Nekem egy Drabon Ballos kéne amin SonGoku épp bedurvul:DDD Bár végülis lehet akármilyen DB-s, 1 a lényeg, hogy a Z-ből legyen, nem a simából ahol a kis songoku a nagy semmirekelloéig sem ér fel:DD
Legyetek oly kedvesek és induljon be a DB banner gyár, ok skacok?:) Köszi előre!
Oké!barca99 írta:Na, szegény Puertára már "ráuntam"... Valaki (mondjuk LP) összedobna nekem egy bannert ami a szabályoknak megfelel, és Iniesta Touréval van rajta?
Sorry,nem vettem észre a feliratot...Barcafeco írta:Ez még a kezdetozsimiki írta:Titis nagyon jó, ebben viszont elég sok hibát látok...főleg a Eto fejénél...ezt még az elején csináltam
Ezt még kb.1 hónapal ezelött csinálta csak belinkelte hogy régebben milyen volt!És h mennyi a fejlödés!ozsimiki írta:Titis nagyon jó, ebben viszont elég sok hibát látok...főleg a Eto fejénél...