Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem. Szerintem megint rossz a mailbox! Átírom a címem, mert semmi nem jön meg.rhynn írta:E-maileket megkaptátok?:)
Elvileg küldtem egyet minden fórumosnak!
Én nagyon szívesen leszek tudosító....rhynn írta:Gondolkodok rajta. Ha össze tudok ollózni róluk valamennyi anyagot, vagy találok ilyet, hogy lefordítsam, akkor oké.Charlie írta:Nem lehetne 1 olyan cikket közölni esetleg hogy például mi újság a sérültjeinkkel?Hogy vannak?Mikor térhetnek vissza esetleg?Csak 1 tipp.
C.
A legnagyobb gond, hogyha nem írnak róla, akkor nem ihszem hogy nagyon tudunk mit kitalálni, tekintve, hogy nincs tudósítónk odakint.
Belletti és Motta maradt Barcelonában, a többi brazil hazaerpült. Ennyit tudok mondani
Gondolkodok rajta. Ha össze tudok ollózni róluk valamennyi anyagot, vagy találok ilyet, hogy lefordítsam, akkor oké.Charlie írta:Nem lehetne 1 olyan cikket közölni esetleg hogy például mi újság a sérültjeinkkel?Hogy vannak?Mikor térhetnek vissza esetleg?Csak 1 tipp.
C.
Taibi írta:Szép és jó, hogy a fórumot megújítottátok, tényleg jó ötlet volt, de nem a fórum fejlesztésével kellene addig foglalkozni amíg az oldalon (a fórumon kívül) semmi más nem müködik!
Lehet, hogy én meg tudom csinálni. Mire szeretnéd?eszter21 írta:Lehet felhasználói nevet változtatni?