Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha már nem ért hozzá,legalább lenne szépBob_Marley írta:Gondolom mert szurkol a portugáloknak azért kerül ide
Sohasem volt egy kifejezetten szép ember, de nem is azért van ott hogy szép legyen.A rockélet kicsit leamortizálta azért az tényleg látható.
Nagyon köszönöm!!Lego írta:Parancsolj:Illetve továbbra is fenntartom a kérdésem, h hol lehet megtudni melyik meccsen k i közvetít.
http://www.focieb2012.info/foci-eb-kommentatorok
Parancsolj:Illetve továbbra is fenntartom a kérdésem, h hol lehet megtudni melyik meccsen k i közvetít.
Rossz ránézni. Saját maga karikatúrája. 70 évesen meleg bohócnak öltözik.bence-barca írta:Kash írta:Érdekes, én mindig is úgy voltam vele, hogy ez a H.Postiga csak divatból van mindig behivatva a válogatottba, már lassan 2006 óta játszik a válogatottban, de semmi különös...Erre rug egy gólt![]()
Srácok ki ez a Köbor János? Itt mtv stúdiójában ül és hát... érdekesen néz ki...Hogy kerül ez ide?
![]()
Attól még divatból van ittKash írta:Érdekes, én mindig is úgy voltam vele, hogy ez a H.Postiga csak divatból van mindig behivatva a válogatottba, már lassan 2006 óta játszik a válogatottban, de semmi különös...Erre rug egy gólt![]()
Lőjön Pepe mesterhármast, csak az a gyökér maradjon gól nélkül.LG írta:Tényleg rossz meccs. + sajnos vezetnek a portugálok, ráadásul pont a legnagyobb féreg góljával.
Szerintem ez is ritka f.s meccsBob_Marley írta:Jó kis parázsmeccsahogy arra számítani lehetett, dánoknál az 5ös játékos Poulsent már múltkor is akartam írni, nagyon erőszakos jól lép be, sokat segíti a támadásokat, hátul meg szépen szerel.
Ez így van! Pauleta sem volt egy durranás, bár a mostaniakhoz képest persze még mindig sokkal jobb volt. Az utolsó valamire való csatárok, az Nuno Gomes volt. Amúgy kb. 2006-ig volt nagyon jó csapatok a portugáloknak, abból tényleg csak egy klasszis hiányzott. De aztán a nagy generáció kiöregedett, ezt a mostanit meg nem érzem olyan erősnek.kanty írta:A portugáloknak amióta én visszaemlékszem nincs egy rendes csatáruk. Próbálkoztak Postigával, Almeidaval, akkor honosították Liedsont, ő sem igazán jött be. Pauleta volt még tűrhető, de ahogy én visszagondolok nagy tornákon ő sem alkotott igazán nagyot.visca el barca írta:a portugál csapat legnagyobb hibája h egyszerűen nincs csatárjuk. évek ota eroltetik ékként ezt a helder postigát, de valljuk be ő egy erősen "b" kategorias jatekos...
A portugálokkal igazából az a gond, h nem egy csapat. Tele vannak remek képességű játékosokkal, de abból a fajtából, akinek többet ér egy gól vagy egy szép csel, mint mondjuk egy győzelem (jó kicsit talán erős, de gondolom, h értitek, h mire célzok).
A másik probléma, h nincs egy igazi vezérük. Ronaldo ezt a feladatkört nem képes ellátni, nem az a játékos, akire a többiek felnézhetnek. A góljai sem igazán jönnek. Amióta a közvetlen elithez tartozik volt egy EB és egy VB, de mindkettőn elég gyenge volt.
Összegezve: remek képességű játékosok, de nem alkotnak csapatot.
Azért a dánokat ma elkapják szerintem.![]()
Másik meccsen pedig a hollandoknak létfontosságú a három pont, ezért ott úgy gondolom, h az övék lesz a három pont.
Az egymás elleni meccs számít!Amúgy a mostani EB-n a gólarány számít elsődlegesen vagy az egymás elleni eredmény? Első csoportnál például, ha a 3. fordulóban nyernek a csehek és a Görög - Orosz meccs 2-0 lesz, akkor ki jut tovább? Nálam a régmúlt alapján az Oroszok, mert nekik úgy 5-4 lenne a gólarányuk míg a Görögöknek csak 4-3, de lehet hogy most másképp van.