Nagyon nagyon izgulok!!De megnyerjük!Egy Eto dupla meg 1 RvN gól igy lesz 2-1!La Pulga írta:Azt álmodtam ,hogy néztem a tv-t és elaludtam az el clasicó előtt és lemaradtam róla.Mihu írta:Na srácok már csak 7 óra a meccsig. Izgútok?![]()
Nekem már minden bajom van. Nagyon remélem hogy Ronnie kezdeni fog, és amiért volt ez a kis hercehurca körülötte, hatalmas bizonyítási vágy fog benne dolgozni, hogy igenis nekem helyem van a kezdőben és ezt senki se vonja kétségbe. Eto'o-ban biztos vagyok hogy betalál legalább 1x. A hangsúly itt a legalább-on van
![]()
Visca el Barca!!!!!!!!!!!Nagyon izgulok, ennél jobban csak BL döntőnél igzultam.
Azt álmodtam ,hogy néztem a tv-t és elaludtam az el clasicó előtt és lemaradtam róla.Mihu írta:Na srácok már csak 7 óra a meccsig. Izgútok?![]()
Nekem már minden bajom van. Nagyon remélem hogy Ronnie kezdeni fog, és amiért volt ez a kis hercehurca körülötte, hatalmas bizonyítási vágy fog benne dolgozni, hogy igenis nekem helyem van a kezdőben és ezt senki se vonja kétségbe. Eto'o-ban biztos vagyok hogy betalál legalább 1x. A hangsúly itt a legalább-on van
![]()
Visca el Barca!!!!!!!!!!!
áá már tényleg nem lehet fokozni.. elég komoly kis meccs lesz.. barca győzelemmel!Vito írta:ez az élőkép elég komoly lesz
Egy jó meccsen talán én is!Van egy ilyen megérzésem nekem is és ki is egyeznék vele. Smile
Van egy ilyen megérzésem nekem is és ki is egyeznék vele.ronmartin írta:Az én tippem: Barcelona 2 - 1 Real Madrid
Már nagyon várom a meccset!Forca Barca!
Nem verekedte be magát...mrmonster írta:Igen a frissebbre voltam kíváncsi Drigo, de azért köszi. (Természetesen arra voltam kíváncsi hogy Ronnie "beverekedte-e már magát a csapatba".)
Mert olyan magas színvonalú fórumozást mutatott be a madridista.hu-n, hogy kénytelenek voltunk kitiltani. Csak azt nem értem, miért vár el olyan dolgokat másoktól, amit ő maga sem teljesít.CS0ki írta:Ez miért kell??![]()
mrmonster írta:Nincs valami infónk hogy az edzéseken Gio vagy Dinho szokott a "kezdőben" játszani?
Dinho a cseréknél játszott, ha jól tudom.mrmonster írta:Nincs valami infónk hogy az edzéseken Gio vagy Dinho szokott a "kezdőben" játszani?
Ez miért kell??Meg aztán, ha csak ennyire vagy képes, inkább boldogítsd a madridista.hu-t, ott találsz hozzád hasonló szellemi szintű fórumozókat.
Vito írta:![]()
![]()
![]()
tisztelt Júzerek!
szeretnénk megkérni mindenkit, hogy továbbra is törekedjen a fórum magas színvonalának megtartására!
az utóbbi pár napban rengeteg OFF hozzászólás került a fórumba, ez a megállapítás kiemelkedően igaz a Barca vs Real topicra (olvassátok át az utóbbi 1 nap termését...). a szóvicceknek a humorban a helyük, a személyes témák megvitatásához pedig a privát üzenetváltást ajánljuk továbbra is.
![]()
![]()
![]()
Ez a hsz a helyesírás Chimborazo-ja. Nem is értem ilyen helyesírási hibákkal bíró egyén, hogy mehetett első osztályból a másodikba, vagy még bölcsis a drága? Meg aztán, ha csak ennyire vagy képes, inkább boldogítsd a madridista.hu-t, ott találsz hozzád hasonló szellemi szintű fórumozókat.Attila-Raul írta:Jahh van nektek egy rakas parositasotok....Henry. Dinho, Eto`o, Messi, Giovani, Boja.........a Real-nak van ket normalis csatara RAUL - NISTY ! Ketten tobb golt rugtak mind a ti parisitasaitok....ennyit errol! De attol me`g rughatnak holnap nekunk 4-et is;) Sajnalom h Messi nem jatszik...a leutobbi EL Clasico-n is varazsloatosan jatszott...de remeljuk h nem fog hianyzoni...es szenzacios meccset latunk malyd! (persze vendeg sikerrel)