Kinek mi a durvaÁdám02 írta:Télleg nem a legjobb,de ez egy kicsit durva kifejezés nem?!
úriestenbarca99 írta:Eto'o ilyen afro frizurával?
barca99 írta:Eto'o ilyen afro frizurával?
barca99 írta:Inkább kopasz Deco, mint szakállas VV...![]()
A legszebb az lesz, ha holnap Messi kopaszon jelenik meg edzésen, egy török bajusz kíséretében...barca99 írta:Inkább kopasz Deco, mint szakállas VV...Game90 írta:Ez a haj pedig szörnyen áll neki... Bár lehet, hogy még szokatlan![]()
Inkább kopasz Deco, mint szakállas VV...Game90 írta:Ez a haj pedig szörnyen áll neki... Bár lehet, hogy még szokatlan
Már egy ideje ez a téma a fórumon, hogy a fórumozók fele elküldené, a másik fele megtartaná még Decót. Én az első csoporthoz tartozok. De majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő és, hogy kinek lesz igazaZozzy 5 írta:Én sem azt mondom, hogy tartsuk itt éveken át, úgy, hogy 0 a teljesítménye, de jövőre még 1 fél évet mindenképpen megérdemel.
Zidane még 30 évesen virágkorát élte, és erre Deco is képes lehet, attól még, hogy volt egy rosz éve. Én sem azt mondom, hogy tartsuk itt éveken át, úgy, hogy 0 a teljesítménye, de jövőre még 1 fél évet mindenképpen megérdemel.Game90 írta:A grecki által leírtakkal teljesen egyetértekÉn a 2.-at választanám.
A Madridnál pont abba buktak bele, hogy túl későn engedték el az öreg/fáradt/motiválatlan játékosokat, pl. ZidaneZozzy 5 írta:A madridnál már párszor belebuktak ebbe...