Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fej nélkül is mennek tovább az emeberekCharlie írta:Ki hanyadik pályáig jut el?
C.
a 7. pálya után meguntam mert ez uncsi játék.Majd esete végigviszem.Nem hiszem hogy gondot jelentene.Charlie írta:ÁÁÁÁÁKitfisto írta:Az 1. pályát megcsináltam.Mit nyomjak meg utána?Charlie írta:24ig meg sem álltam![]()
![]()
C.Kattints a képernyőre a továbbhoz!
Az 1. pályát megcsináltam.Mit nyomjak meg utána?Charlie írta:24ig meg sem álltam![]()
![]()
C.
10. után már unalmasCharlie írta:Hát én már csak ilyen állat vok,kevés Badi kevés,játsszál még
![]()
C.
Badi írta:Esküszöm már vártam mikor linkeled be..Charlie írta:Ki hanyadik pályáig jut el?
C.![]()
pár hete játszottam vele: 14. pálya
Esküszöm már vártam mikor linkeled be..Charlie írta:Ki hanyadik pályáig jut el?
C.
Én ez ellen a srác ellen fociztam!Ballábas a srác és télleg jól keni csak egy kicsit akkor még önző volt(3 éve)Annak idején Sárváron játszott!Remélem sikerrel jár!És van remény mert nagyon jól tolja!Morminho írta:Nah,mégis van remény...NSO írta:Magyar tehetséget igazolt az Aston Villa labdarúgócsapata.
A 17 éves, legutóbb Újpesten futballozó Stieber Zoltán 2+1 évre tanulmányi szerződést kötött a birminghami együttessel, korábban két másik neves angol klub, a Manchester United és az Arsenal is tesztelte az irányító középpályásként és csatárként is bevethető futballistát.
Stieber igazi futballistacsaládból származik, hiszen édesapja a Haladásban futballozott korábban, valamint három testvére is labdarúgó.
Nah,mégis van remény...NSO írta:Magyar tehetséget igazolt az Aston Villa labdarúgócsapata.
A 17 éves, legutóbb Újpesten futballozó Stieber Zoltán 2+1 évre tanulmányi szerződést kötött a birminghami együttessel, korábban két másik neves angol klub, a Manchester United és az Arsenal is tesztelte az irányító középpályásként és csatárként is bevethető futballistát.
Stieber igazi futballistacsaládból származik, hiszen édesapja a Haladásban futballozott korábban, valamint három testvére is labdarúgó.
PituMorminho írta:
Napi találós kérdés: ki ő
Jah télleg, Pitu az... most olvastam el a képhez tartozó cikketnb.nb.nb írta:Rodri vagy Pitu