Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet nem lesz igazam,de sztem nem merik mégegyszer meghúzni azt,h egy "névtelen" emberkét ültetnek a padra.Boixos írta:ha viccnek tűnik is, de bőven benne lehet a vezetőségnél az a hármas.
rijkaad sem volt benne a top 10ben amikor idehozták azután, h maradandót alkotott a sparta rotterdamnál...
Ez a hármas még viccnek is rossz lenne...gekkodan írta:Szerintem felesleges olyan edzőkről beszélgetni, akik eddig szóba sem kerültek. Scolari, etc.
Ha kívánságműsor lehetne, akkor Guus Hiddink kellene ide és el lenne intézve minden hosszú távra.
De gyaníthatóan a Benitez-Mourinho-Laudrup-Blanc-Guardiola csoportból kerül ki a befutó, ha Rijkaard tényleg elmegy.
Igazából a Poolal is csak a bajnokságban szenved, a BLben vmi iszonyatosan föl tudja a csapatot késziteni a párharcokra, kivétel volt a Benfica elleni.Lionel85 írta:Bentíez bizonyított a Valenciával, szenved a Poollal, lehet hogy a spanyol bajnokság fekszik neki, így megnézném őt a Barça kispadján is. De csak akkor ha végleg le kell váltani Rijkaardot.
azt nem is tudtam, h dolgozott is ottgrecki írta:Azért mondod ezt, mert dolgozott a Madridnál utánpótlásedzőként? Vagy van más is, amiről nem tudok.
Na őt én is elfogadnám szó mi szó.Luiz Felipe Scolari
Csak egy nevet mondtam, semmi többet. Álmaim netovábbja.
Luiz Felipe ScolariBányász írta:Hát azért Schusterrel se volt rossz a Getafe.És mot mégis úgy néz ki a Real túl nagy falat neki.Laudrup nem bizonyított? Surprised nézőpont kérdése... azért a Getafe nem a semmiért van benn még az UEFA-ba.. sztem. Wink
Ugyh én még várnék ezzel a Laudrup dologgal.
Most egy tapasztaltabb emberke kéne sztem a csapat élére ha már edzőt igazolunk.
Hát azért Schusterrel se volt rossz a Getafe.És mot mégis úgy néz ki a Real túl nagy falat neki.Laudrup nem bizonyított? Surprised nézőpont kérdése... azért a Getafe nem a semmiért van benn még az UEFA-ba.. sztem. Wink
Laudrup nem bizonyított?Atesz írta:Nincsen semmi baj a nagyszigorral...Sztem legalábbis.
Sztem Laudrup és Stoichkov még semmit sem bizonyítottak...
Megnéztem volna, van Gaal papa közvetlenségét.Atesz írta:Wa2x_ írta:Laudrup? Stoichkov? Mourinho-val félek nagy lenne a szigor, ami kétség kívül egy-két embernek jó tenne.. sőt. De a Barca öltözője sosem erről volt híres, közvetlenebb edző kéne sztem. Bár Rijkardnak is addig ment még itt volt Henk.... ha kellett leoltott, ha kellett bíztatott.
Nincsen semmi baj a nagyszigorral...Sztem legalábbis.
Sztem Laudrup és Stoichkov még semmit sem bizonyítottak...
Wa2x_ írta:Laudrup? Stoichkov? Mourinho-val félek nagy lenne a szigor, ami kétség kívül egy-két embernek jó tenne.. sőt. De a Barca öltözője sosem erről volt híres, közvetlenebb edző kéne sztem. Bár Rijkardnak is addig ment még itt volt Henk.... ha kellett leoltott, ha kellett bíztatott.
Azért mondod ezt, mert dolgozott a Madridnál utánpótlásedzőként? Vagy van más is, amiről nem tudok.Boixos írta:nagyon bízom benne én is, h az egyébként "madridista" benitez nem fog beesni hozzánk!
murinnyó kell.
Egyetértek. Agyontaktikázott 90 perc, nulla látvánnyal, földharccal, kínkeservvel. Köszi, Joan, de ebből inkább nem kérnék! Inkább a takarítónő akkor!Enrique írta:Benítezt nem kérem, köszönöm.
Nem szeretném, hogy olyan játékot játsszunk, mint egykor a Valencia, most a Pool. (Persze ez játékosanyag-függő is, de akkor is.)