Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az inkább gól volt mint a lengyel lesgól.Saviola írta:Jah,az osztrákok gólja kumma szabályos volt,kamutizivel,szánalom..a második félidőre halva jöttek ki,közük nem volt hozzá,ló[auto_cenzúra] a seggükbe..
És a les gól??? Szerintem ey így volt jogos.Saviola írta:Jah,az osztrákok gólja kumma szabályos volt,kamutizivel,szánalom..a második félidőre halva jöttek ki,közük nem volt hozzá,ló[auto_cenzúra] a seggükbe..
dettoZsolti írta:Nembaj! bejött a tippem!Tegnap meg a törökökön ment el...
Nembaj! bejött a tippem!Saviola írta:Jah,az osztrákok gólja kumma szabályos volt,kamutizivel,szánalom..a második félidőre halva jöttek ki,közük nem volt hozzá,ló[auto_cenzúra] a seggükbe..
Egyetértek.barca99 írta:Hihetetlenül sajnálom az osztrákokat...Nem is idegesítem magam tovább a meccsen... A lengyelek köpni-nyelni nem tudtak az elején, azt se tudták milyen rendezvényre jöttek. Erre ez a két hónapja lengyel brazil meg lő egy lesgólt. Hurrá.
Ilyen ez az idei EB...bár a csehek meg a horvátok összeszedték magukat a 2. körre, de ezek a lengyelek nagyon nem...holnap Hollandia-Franciarország, remélem megint villogni fog majd az Oranje, és VDV-Sneijder-RVN kifog egy remek napot.barca99 írta:Hihetetlenül sajnálom az osztrákokat...Nem is idegesítem magam tovább a meccsen... A lengyelek köpni-nyelni nem tudtak az elején, azt se tudták milyen rendezvényre jöttek. Erre ez a két hónapja lengyel brazil meg lő egy lesgólt. Hurrá.
Ez a link rohadt nagy:D:Dbalboa7 írta:tippek,vélemények és egy kis osztás...![]()
Németh: - Nem, csak tényleg nem értem a szövetségi kapitányokat, és nehezen viselem, hogy nem játszatják az embereimet! Az egyik Del Pierot mellőzi, a másik Quaresmat. Mondjuk Quaresma góljáról lemaradtam, mert pont ki kellett mennem a szobából…
Vadócz: - … Na, a mi Eb-szakértőnk! És akkor mit néztél meg? A himnuszokat? Mindegy, nem is mérgelődök. Egyébként a portugálok engem megleptek. Ilyen jó csapatra nem számítottam. Tudtam, hogy jók lesznek, meg sok a sztár, de nem gondoltam, hogy ilyen egységes is lesz a brigád.
továbbiakat itt megnézheted
amúgy meg örülök a horvát győzelemnek...közel állnak a szívemhez a horvátok és össze is kapták magukat...így tovább!
osztrákok meg ahogy szokott lenni...kihagyott ziccerek megbosszulták magukat...azért szorítok, h tudjanak javítani az eredményen...hajráhajráá
nálam ők nagycsapatokPerrero írta:Spanyol, portugál, hollandozsimiki írta:Fújjj..hihetettlen.
Ez az EB eddig erről is szól: kisebb csapatok szívvel teli játék--> vereség, többre hivatott csapatok--> 0 foci,győzelem
Már értem, hogy a magyarok miért szrnak magasról az egészbe. Hiába küzdenének akkor is kikapnának.ozsimiki írta:Fújjj..hihetettlen.
Ez az EB eddig erről is szól: kisebb csapatok szívvel teli játék--> vereség, többre hivatott csapatok--> 0 foci,győzelem