Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
nem védeni akarom mert sztm se egy "atomfizikus",de nem lehet hogy csak annyit akart mondani hogy: neki nem kéne,ami csak annyi hogy ő teljessen elégedett ezzel kerettel és nem azt jelenti hogy nem férne be,mert egyértelmü hogy bármeik csapatba beférne sztm ez világos!
de azis lehet téleg ien primití!
de azis lehet téleg ien primití!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mindig mondtam, a Realban egy játékos van, aki normális, és egy, akit el bírnék képzelni nálunk. A normális, Iker, akit elképzelnék nálunk az Ramos.
Ilyen nyilatkozatra csak a legnagyobbak képesek. Talán Calderónnak órákat kellene vennie tőle, akkor megtanulná az illemet, és a korrekt megnyilvánulást.
Ilyen nyilatkozatra csak a legnagyobbak képesek. Talán Calderónnak órákat kellene vennie tőle, akkor megtanulná az illemet, és a korrekt megnyilvánulást.

Mikor kezdődik a téli átigazolási szezon?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kérdés ki az, aki még komolyan veszi ezt a szenilis öregembert.
Persze, nem kell Messi. Ugyanakkor leigazolja nem kis pénzért azt a Robbent, akit üvegkalitkában kell tartani a meccs előtt, nehogy valami baja legyen.
Amúgy meg Messi előbb reggelizne S.zart, minthogy hozzájuk igazoljon...
Persze, nem kell Messi. Ugyanakkor leigazolja nem kis pénzért azt a Robbent, akit üvegkalitkában kell tartani a meccs előtt, nehogy valami baja legyen.
Amúgy meg Messi előbb reggelizne S.zart, minthogy hozzájuk igazoljon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Pontosan.Teljsen szimpatikus nyilatkozat.Casillasnak egy hibája van..hogy realos.Primitive írta:Itt van egy korrekt Casillas interjú. Bizakodik a sikerben, tudja, hogy nehéz meccs lesz, de nem nyílvánítja magukat favoritnak, és nem mond semmi rosszat a Barcáról. Egyetlen korrekt szimpatikus ember az egész Reálban( a vezetőségtől a takarítőnőig át).

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemkell az ilyenekkel foglalkozni. Ne add meg neki azt az örömöt hogy felhuzod magad rajtaPrimitive írta:Nem tudom, hogy lehet ember ekkora arcod.. Remélem, hogy nagyot fogsz holnap koppani, és elkondolkozol azon, hogy mi is a valóság. Leszállhatnál te is a földre, mint jónéhány Reál játékos is.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy miért éri meg ilyenekért regelni. Az a két perc alatt inkább nézzél a kompi előtt nyáladzva valami Reál videót. Inkább azzal töldsd az időd, hidd el, neked is, és nekünk is jobb lesz...
Köszönjük az értékes hsz-t, biztosan sokakat megörvendeztettél

Calderon-hoz pedig annyit, hogy nekünk sem kellenek Madrid játékosok. Se Guti, Robi vagy RVN, se senki

Ha ennyire ismered őket, bemutathatnál néhány embernek!Egyetlen korrekt szimpatikus ember az egész Reálban

Real Madrid
Beteg ember ez a Calderon, nem lehet vitás ezek után senki számára. Akinek egy Messi nem kellene a csapatába, az nem ért a focihoz. Menjen inkább bohócnak, ahhoz biztosan tehetségesebb...
Holnap nyerünk 3-1re!!!
Forza Barca!
Holnap nyerünk 3-1re!!!

Forza Barca!

- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem tudom, hogy lehet ember ekkora arcod.. Remélem, hogy nagyot fogsz holnap koppani, és elkondolkozol azon, hogy mi is a valóság. Leszállhatnál te is a földre, mint jónéhány Reál játékos is.asdf1 írta:igen , jól mondta az elnök nem kell egy béna barca játékos sem....
nincs helyük a realban ......maximum labda szedők lehetnének ......
várom a holnapi fölényes győzelmet elvisszük a 3 pontot .....
7 pont különbség jajj de jó....
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy miért éri meg ilyenekért regelni. Az a két perc alatt inkább nézzél a kompi előtt nyáladzva valami Reál videót. Inkább azzal töldsd az időd, hidd el, neked is, és nekünk is jobb lesz...
Köszönjük az értékes hsz-t, biztosan sokakat megörvendeztettél

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
igen , jól mondta az elnök nem kell egy béna barca játékos sem....
- Primitive
- Entrenador del Barça
Itt van egy korrekt Casillas interjú. Bizakodik a sikerben, tudja, hogy nehéz meccs lesz, de nem nyílvánítja magukat favoritnak, és nem mond semmi rosszat a Barcáról. Egyetlen korrekt szimpatikus ember az egész Reálban( a vezetőségtől a takarítőnőig át
).

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez az ember sosem arról volt híres, hogy átgondolná amit mond. Emlékezzetek, amikor egyetemen volt előadó, és teljesen más volt a szeminárium anyaga, mint az eredeti terv. ugyanis, őt elkapta a hév, s elkezdte sorolni, milyen egy csürhe a csapata s persze ezt nyilvánosságra hozták: 'öcsöd szindróma', kitért többek között Robinhora, Gutira, Becksre...., most pedig világklasszis játékosokra mondja, hogy sohasem kellene neki, pedig egy Saviolat elvittek stb. És azok a játékosok, akiket megalázott szóban, most, mert nyertek egy bajnokságot, s jelenlegit vezetik---> pótolhatatlanok
Kérem szépen, az evolúciónak mindig voltak zsákutcái, ezzel nem célzok senkire sem, isten ments...

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
Talán pszichikai hadviselésnek szánta, de ezzel a nevetség tárgyává tette saját magát. Ha ilyen "képességekkel" rendelkezik, talán mégsem véletlen, hogy NYC-ben letartóztatták. 
Tartom én is Varga Tamás kijelentését, véleményét, pedig evangélikus vagyok.

Tartom én is Varga Tamás kijelentését, véleményét, pedig evangélikus vagyok.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Jugador d'estrella
Én sem értem a vezérüket, miért nyilatkozgat ilyen nyilvánvaló hazugságokat!
Már többször bizonyította egyszerűségét, de még mindig sikerül meglepnie!
Csak így tovább!
Már többször bizonyította egyszerűségét, de még mindig sikerül meglepnie!

Csak így tovább!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
És ki a f...t érdekel, hogy ez az őszülő majom kit akar leigazolni, és kit nem. Mert Messit akarhatná, de én előbb leszek római pápa, mint Messi a real játékosa. Azt sem tudom, hogy az eurobarcá-n minek idézgetik ennek az embernek a nyilatkozatait, nem emlékszem, hogy így hívnák a Barcelona elnökét.

-
- Entrenador del Barça
Az ilyen kijelentések psichés eredetüek, hozzátartozik a másik zrikálásáhos. Nem jelent semmit. A meccs 3 esélyes én 2 védekező középpályással állnék fel. Azt hiszem gol vagy golokat rugunk, de attól félek többet is. Tavaj 3 rugott gól sem volt elég a gyözelemhez. Lényeges, hogy ki rugja az elsőt. Nyerni kell.
Fecó
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Home, messi miért csak 3.? Szerintem az éves teljesítmény szerint 2., és 1-2 éven belül az első is lesz. De jelenleg a 2. helyre sorolhatjuk.
Mielőtt megkérdeznéd: szerintem a FIFPro többet jelent a France Football-nál.
Mielőtt megkérdeznéd: szerintem a FIFPro többet jelent a France Football-nál.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- home
- Jugador d'estrella
nana...most az talán igaz, bár ha azt nézzük messi is csak a 3.
de nem ezt nézzük, hanem hogy milyen amikor a legjobb...akkor viszont nincs nana....
de nem ezt nézzük, hanem hogy milyen amikor a legjobb...akkor viszont nincs nana....
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Nana... világ 2 legjobb játékosa? Max Messit sorolhatnánk ide. A fél csapat is nyilván túlzás, de az is egyértelmű, hogy szívesen látná őket Madrdidban. Nem mondhat mást.
Ha a világ 2 legjobb játékosa madridban játszana akkor én is féltékeny lennék ez természetesPrimitive írta:„Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban"Calderón
Mekkora egy nyálgép ez az ember, egy szánalom. Messi bármelyik csapatba beférne. Ronni, ilyen formában talán nem. De ilyeneket mondani, gyerekek...
Tisztába vagyok vele, hogy ez is hozzátartozik az ilyen derbik előtti "hadakozáshoz" , de azért nézzünk már egy kicsit magunkba.
Útálom ezt a köcshög Calderont, egy immbecil állat..

Az a baj az öreggel h nagyon rosszul hazudik... A fél csapatát odaadná Ronnieért vagy Messiért. Amúgy meg nyugodtan nyilatkozgathat amit akar, tele van a gatyája és így vezeti le a feszkót.
Mondjuk én nem lennék a helyében vasárnap

- Primitive
- Entrenador del Barça
Ilyenről álmodni sem mernék. De, nem tudom, hogy ez az ember nem ismeri az alázatot, vagy mivan. Ha valaki jó, azt el lehet ismerni, akár cúlé, akár blanco. Ez nem fér a fejembe, hogy miért luxus egy kis alázatosságot tanúsítani?!Boixos írta:
még mindig jobb, ha ilyeneket mond, mintha velük akarna választást nyerni.
gondoljunk csak perezre és figora.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Llegenda del Barça
még mindig jobb, ha ilyeneket mond, mintha velük akarna választást nyerni.Primitive írta:„Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban"Calderón
Mekkora egy nyálgép ez az ember, egy szánalom. Messi bármelyik csapatba beférne. Ronni, ilyen formában talán nem. De ilyeneket mondani, gyerekek...
Tisztába vagyok vele, hogy ez is hozzátartozik az ilyen derbik előtti "hadakozáshoz" , de azért nézzünk már egy kicsit magunkba.
gondoljunk csak perezre és figora.

PUYOL-XAVI-INIESTA
3:0
iniesta eto'o dinho (büntető)
ez tuti
akárki akármit tippel

iniesta eto'o dinho (büntető)
ez tuti

- Primitive
- Entrenador del Barça
„Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban"
Calderón

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"