Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megjegyzem nem csak a labda érintést kell nézni,hanem az elmozgásokat, helyezkedéseket, a társak hely hagyására is figyelni kell.Ibra azon kívül,h középen áll a két belső védő között csomószor lesen, és visszafelé passzol...nem sokat mozog...alibiEde72 írta:na látod, pont ennyiszer ért labdába 45 perc alatt, tényleg szép teljesítmény....de azért ügyes, én szerintem isFtcSikiHun írta:Hát nem, nem csinál semmit, csak jól passzol, adott egy jó passzt Xavinak, amiből ő passzolt Messinek és gól lett, és lőtt egy pazar gólt.Ede72 írta: én szidtam, ez nem volt rossz megoldás, de akkor sem tesz sokat hozzá a mai összjátékhoz
Tiszta [auto_cenzúra]...Ibra ennyi idő alatt mesterhármast lőtt volna
szegény Sanyi bá, nagyon sziporkázni akar mindíg, de valahogy sohasem jön neki öszeSanama írta:Azért Sándorunk nyomja a poénokat a stuúdióban
"Meglátjuk tud-e léket ütni a sárga tengeralattjáró a Barca hajóján"
"Bojan megvárta még a kapus süllyed,ha már tengeralattjárónál vaguynk"
ezzel teljesen egyetértek! arra azért kíváncsi lennék milyen lenne a felállá egyszer ha véletlenül két csatárral játszanánk?! Ibra és Bojan jól kiegészítenék egymást..mindenesetre egyszer megnézném, de szerintem ilyen felállásban ez a Barca sohasem fog játszani, csak ha pisztolyt tartanak Pep fejéhezgalamb írta:Nagyszerű játék, remélem, hogy megmarad ez az iram a második félidőre is.
Szerintem is jobban illik Bojan a Barcába, mint Ibra, de ne írjuk le őt sem, ha nem is alakított nagyot minden meccsen. időnként neki is jól ment a játék. A fontos az, hogy ma eddig minden ok. Csak így tovább!
na látod, pont ennyiszer ért labdába 45 perc alatt, tényleg szép teljesítmény....de azért ügyes, én szerintem is[/quote]Ede72 írta:Hát nem, nem csinál semmit, csak jól passzol, adott egy jó passzt Xavinak, amiből ő passzolt Messinek és gól lett, és lőtt egy pazar gólt.
Tiszta [auto_cenzúra]...Ibra ennyi idő alatt mesterhármast lőtt volna
De igen, folyamatosan süllyedab1daL írta:Meccs elején a 2 Nilmar helyzeten kívűl, tényleg nem csinál sokat a tengeralattjáró.bence-barca írta:halkan megjegyzem, hogyha most a Real vezetne ennyire, akkor most menne itt, hogy mindig lefekszenek elennük
Meccs elején a 2 Nilmar helyzeten kívűl, tényleg nem csinál sokat a tengeralattjáró.bence-barca írta:halkan megjegyzem, hogyha most a Real vezetne ennyire, akkor most menne itt, hogy mindig lefekszenek elennük
A Villareal lefekszik nekünkbence-barca írta:halkan megjegyzem, hogyha most a Real vezetne ennyire, akkor most menne itt, hogy mindig lefekszenek elennük
Már ne haragudj én nem ugattalak le....csak megemlítettem h egy párszor leírtad h Ibra így meg úgy, és ez számomra egy kicsit unalmas!!Barcaforever2626 írta:Elöbb ezt firtattam,csak egyböl leugattak,hogy mekkora unalmas mär..Pedig az a velemenyem,ha Ibra kezd,meg a vezetesben is ketelkednek,nemhogy 3-0-ban....18Barca99 írta:télleg nem bántom ibrát, mert tisztelem és szeretem, de ezt a kérdést muszáj feltennem: Miért veszünk majd 60 millióért meg egy Ibrát ha itt van a mi is Bojanunk is aki amikor pályára lép legalább egy gólt rúg, és jobban beleillik a szerkezetbe??
Elöbb ezt firtattam,csak egyböl leugattak,hogy mekkora unalmas mär..Pedig az a velemenyem,ha Ibra kezd,meg a vezetesben is ketelkednek,nemhogy 3-0-ban....18Barca99 írta:télleg nem bántom ibrát, mert tisztelem és szeretem, de ezt a kérdést muszáj feltennem: Miért veszünk majd 60 millióért meg egy Ibrát ha itt van a mi is Bojanunk is aki amikor pályára lép legalább egy gólt rúg, és jobban beleillik a szerkezetbe??
Te sem teszel sokat hozzá a fórumhozEde72 írta:
én szidtam, ez nem volt rossz megoldás, de akkor sem tesz sokat hozzá a mai összjátékhoz