Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nem talált, mivel minden le van írva pontosan, nem kell így célozgatnim semmire. Az avatar nem= banner.messi1918 írta:Szerintem arra gondolt,hogy Enrique avatarja legyen a maximum (méretben)ezen a fórumon.Saviola írta:Enrique bannolja a rosszul viselkedő usereket [nem eleget sajnos![]()
] -> banner.
![]()
Szerintem arra gondolt,hogy Enrique avatarja legyen a maximum (méretben)ezen a fórumon.Saviola írta:Enrique bannolja a rosszul viselkedő usereket [nem eleget sajnos![]()
] -> banner.
![]()
Nem-nem. Vagyis lehet, de azzal csak plussz munkát adsz az adminoknak magadnak meg szerzel egy fekete pontot. Mielőtt bármit is tennél olvasd el a következőt:Victor_Valdes írta:Avatarnak mozgót is lehet betenni!(tudom olvassak meg ilyenek csak tudjátok én nagyon nagyon lusta ember vagyok!)
Megfelelő méretben.Benga írta:1-et nem használhatnék közüllük?
Köszönöm szépen! Leköteleztél úgy látszik ez ma egy ilyen nap, mindneki az adósává tesz, de valamit valamiért. Remélem valahogy meg tudom majd hálálni.La Pulga írta:Drigo!
Hú köszönöm elküldöm a kép linkjét pü-ben.La Pulga írta:Megcsinálom neked, ha kell