Olyat ingyen isFCBMessi19 írta:5 millióból lehet még valami sz§r cserét venni henrynek?

Szerintem Wilsheret odaadják annyiért, és benne még nagyobb lehetőség is van
Olyat ingyen isFCBMessi19 írta:5 millióból lehet még valami sz§r cserét venni henrynek?
Te milyen taktikával játszol ha nem titok?Victor_Valdes írta:Most kezdtem a Barcával kikapcsolódás képpen. Henry a csodacsere csatár. Pedro pedig pont mint a valóságba, semmit nem csinál csak meglövi a maga góljait
. Bár lehet csak én találtam el a beállításokat
![]()
.
igen ilyen 10 - 15 millió euro körül gondoltam.Victor_Valdes írta:A nem túl drága mit jelent?
Ha kb 10 milliós határt akkor:
1 milevsky
2 cardozo
3 mouche
Ha esetleg olcsóbb akkor Raffael a herthából, vagy Németh is jó lehet egy kisebb csapatba.
Nem tudom hol jársz, de Vela-t asszem 2012ben ingyen el tudod hozni. Egy évvel később pedig Pato-t, bár azzal lehet h csak nekem volt mákomQuaresma77 írta:Valaki tud ajánlani nekem, egy egész jó és NEM TÚL DRÁGA csatárt ??
Gondolkoztam pár néven erre jutottam :
Canales- Racing U 19
Guiseppe Rossi AC Parma ( megvette az MU és már 21 MIllióba kerül)
Carlos Vela Arsenal
Marko Arnautovic Inter ésTwente
Eden Hazzard (!!!!!!!) Lille
és itt elakadtam .
egy fiatal tehetség Davide Di Gennaro.Beraktam egy kupameccsen mesterhármast rúgott, majd 5 meccsen 6 gól volt a termése.VictorValdes19 írta:Sajnos nem ritka eset... párszor én is felhúztam magamat rajta... egyébként melyik játékosod volt azBarcaádám írta:a vezetőség a beleegyezésem nélkül adott el játékost...
ilyen tényleg van?ez így oké ez megesik?
Sajnos nem ritka eset... párszor én is felhúztam magamat rajta... egyébként melyik játékosod volt azBarcaádám írta:a vezetőség a beleegyezésem nélkül adott el játékost...
ilyen tényleg van?ez így oké ez megesik?
Hát ehhez képest én idáig már voltam Líbia, Egyiptom és Ausztrália szövi kapitánya, bár egyiket se jelöltem kigeridoss írta:Mert amit a játék elején kijelölsz országokat, csak azokban tudsz dolgozni...:Poldi:.. írta:Az miért van, hogy van klubcsapatom és Argentína akar szöv. kapitánynak, rámegyek h accept offer (de már 3x ) és semmimindig jönnek újra, rámegyek: accept offer..2 hét múlva megint jönnek..
Mert amit a játék elején kijelölsz országokat, csak azokban tudsz dolgozni...:Poldi:.. írta:Az miért van, hogy van klubcsapatom és Argentína akar szöv. kapitánynak, rámegyek h accept offer (de már 3x ) és semmimindig jönnek újra, rámegyek: accept offer..2 hét múlva megint jönnek..
Védők:FCBMessi19 írta:Köszi a kp-jásokat!!Quaresma77 írta:Hát én az interrel vagyok és sikerült megszereznem garay t. MOndhatom a védelmem legmagabiztosabb tagja santonnal. Én garay t csak ajánlani tudom.FCBMessi19 írta:Valaki tudna ajánlani egy középső védőt,amelyik jó,de nem öreg?
Szerk:És további jó,de nem öreg kp. aki szivesen ülne a barca padján?(Moutinho-n kivül)
Szerk2:Cserecsapattal
KP : Anderson MU
Mikel Chelsea
ARsenalba is nézelődhetsz sztem ott találsz majd
Miguel Veloso Sporting
Felipe Melo Juventus stb....De védőt még pls ajánljatok,mivel a Barcával vagyok,a reáltól meg nemigen fog eljönni..Santon-ról mi a véleményed? Jó?
Köszi a kp-jásokat!!Quaresma77 írta:Hát én az interrel vagyok és sikerült megszereznem garay t. MOndhatom a védelmem legmagabiztosabb tagja santonnal. Én garay t csak ajánlani tudom.FCBMessi19 írta:Valaki tudna ajánlani egy középső védőt,amelyik jó,de nem öreg?
Szerk:És további jó,de nem öreg kp. aki szivesen ülne a barca padján?(Moutinho-n kivül)
KP : Anderson MU
Mikel Chelsea
ARsenalba is nézelődhetsz sztem ott találsz majd
Miguel Veloso Sporting
Felipe Melo Juventus stb....
Hát én az interrel vagyok és sikerült megszereznem garay t. MOndhatom a védelmem legmagabiztosabb tagja santonnal. Én garay t csak ajánlani tudom.FCBMessi19 írta:Valaki tudna ajánlani egy középső védőt,amelyik jó,de nem öreg?
Megvan!!:Dgeridoss írta:Sokatoknál látom képeken, hogy a skillek számokkal vannak meghatározva a játékosoknál. Nekem egy csík van szám helyett minden skill mellett. Hogy tudom ezt áttenni? Már próbáltam a beállításokban, ott nem találtam!