Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem a viselkedése nem tetszik,csupán olyan gengszter fílíng ha ránézek,ennyi.Zozzy 5 írta: Nekem meg pont tetszik, szerintem érdekes karakter, nagy figura. Nekem szimpatikusabb ez, mint ahogy Rijkaard bealudt a kispadon sokszor. Dehát ízlések és pofonok.
Nekem meg pont tetszik, szerintem érdekes karakter, nagy figura. Nekem szimpatikusabb ez, mint ahogy Rijkaard bealudt a kispadon sokszor. Dehát ízlések és pofonok.ozsimiki írta:Nem szoktam arcról ítélni,de ha ránézek a horvátok szöv kapitányárafinoman fogalmazva nem szimpatikus
![]()
Remélem bejönnek a tippek, énis rájuk tettem végül.Engem sem nagyon izgat fel ez a 4 csapat, főleg a németek akiket nem nagyon bírok.ozsimiki írta:Németekre,és Lengyelekre tettem, szerintem ebben a csoportban is hasonló lesz,mint a tegnapiban,azaz majd a 3.körben Lengyel-Horvát ki ki meccs lesz.
Amúgy engem ez a csoport mozgat a legkevésbé
Ez mind szép! Az UEFA és az olasz(!) játékvezetők szerint is szabályos volt. Az olaszok bírók szerint még fel is nézett a srác a szitunál és szándékosan(4) maradt lent.barca0417 írta:Szerintem se volt érvényes a gól, mert egyrészt ha valaki, akkor Puhl tudja, másrészt meg Panuccinak biztos nem jutott eszébe, az adott pillanatban, hogy" na akkor én lentmaradok a földön, és akkor les lesz", másrészt az olasz védők direkt kimozdultak, hogy Lesen hagyják a lófejűt.André T. írta:Nemtudom hogykilátta ma reggel a Nap-kelte cimű műsort???
De a lényeg az volt hogy Puhl Sándor volt a vendég és szeret
nék elnézéstkérni ha esetleg durvát mondtam volna róla mert
sajnos igaza volt mégpedig abban hogy Hollandia első gólja ér
vénytelen volt szerintem is hiszen álltilóag az UEFA szabályzatt
kimondja hogyha szándékosan vonnjaki a játékos magátt a játé
kból akkor és csak is akkor beszélhetünk érvényesgólról na már
most ahogy ő is emlitette itt semmiféle szándékosságról nem
beszélhetünk hiszen Buffon azért idézőjelben:(távolitotta el maga
elől Panuccit hogy kiüsse a labdát)Vagyis Panucci akkora ütést
kapott a fejére ami nem arróltesz tanúbizonyságott hogy szán
dékosan esett volna össze.Vagyis ebben az egy dologban egy
ett érttek vele de abban visszont nem és nemcsak vele hanem
senkivelsem aki azt mondja hogy Hollandia nem érdemelte vo
lna meg a győzelmett mert ez nemigaz.A lesgóltól függetlenül
is az olasz válogatott az én meglátásom szerint nem volt ellenfe
Hollandiának hiszensem védekezésben és semtámadásban nem
tudta őkett felülmúlni.
De emellett, én is azt mondom hogy jobbak voltak a hollandok, de ha az olaszok nem kapnak ilyen gólt, soha nem rúgnak nekik 3-at.
Én velük vagyok, de annyira nem vagyok elvakult, hogy horvát győzelemre tegyek. Egy csendes kis iksz. Remélem, hogy nem jön be, és meglesz a horvát győzelem.Zsolti írta:Én gondoltam egy merészet és wiw-en megtettem a horvát győzelmet...![]()
nekem is...bár nemtom ausztria-lengyelre mit tegyek.talán lengyel győzelmet kéne.a németeknél már nehezebb,okozhatnak a horvátok meglepetést.Capon írta:Nekem fogadás szempontjából a mai nap eddig a legnehezebb.
Jaj, nem. Úgy értettem, hogy a másnapi B. csoport meccseit követően 2. helyen végzett csapattal találkoznak a negyeddöntőben.Fernando írta:2 nap 2 meccs? Biztos?Varga Tamás írta:Ha a török-cseh meccs döntetlen, 11-es rúgások következnek, a 90 perc letelte után azonnal. A győztes továbbjut, és másnap este játszik a B. csoport első helyezettjével.
2 nap 2 meccs? Biztos?Varga Tamás írta:Ha a török-cseh meccs döntetlen, 11-es rúgások következnek, a 90 perc letelte után azonnal. A győztes továbbjut, és másnap este játszik a B. csoport első helyezettjével.
Focitppről szedtem:ozsimiki írta:Sorrend:visca el barca írta:egyébként ha két csapat egyenlő pontszámmal végez (és az uccsó fordulóban nem egymás ellen x-elnek) akkor mi az erősorrend?
egymás elleni eredmény, jobb golkulonbség, több rúgott és stb stb?
ez elég régóta így van,szal:
1.egymás elleni eredmény
2.gólarány
3.több rúgott gól
4.(eddig azt hittem,ill máshol tuti) sportszerűség
5.UEFA koefficiens
Szerintem se volt érvényes a gól, mert egyrészt ha valaki, akkor Puhl tudja, másrészt meg Panuccinak biztos nem jutott eszébe, az adott pillanatban, hogy" na akkor én lentmaradok a földön, és akkor les lesz", másrészt az olasz védők direkt kimozdultak, hogy Lesen hagyják a lófejűt.André T. írta:Nemtudom hogykilátta ma reggel a Nap-kelte cimű műsort???
De a lényeg az volt hogy Puhl Sándor volt a vendég és szeret
nék elnézéstkérni ha esetleg durvát mondtam volna róla mert
sajnos igaza volt mégpedig abban hogy Hollandia első gólja ér
vénytelen volt szerintem is hiszen álltilóag az UEFA szabályzatt
kimondja hogyha szándékosan vonnjaki a játékos magátt a játé
kból akkor és csak is akkor beszélhetünk érvényesgólról na már
most ahogy ő is emlitette itt semmiféle szándékosságról nem
beszélhetünk hiszen Buffon azért idézőjelben:(távolitotta el maga
elől Panuccit hogy kiüsse a labdát)Vagyis Panucci akkora ütést
kapott a fejére ami nem arróltesz tanúbizonyságott hogy szán
dékosan esett volna össze.Vagyis ebben az egy dologban egy
ett érttek vele de abban visszont nem és nemcsak vele hanem
senkivelsem aki azt mondja hogy Hollandia nem érdemelte vo
lna meg a győzelmett mert ez nemigaz.A lesgóltól függetlenül
is az olasz válogatott az én meglátásom szerint nem volt ellenfe
Hollandiának hiszensem védekezésben és semtámadásban nem
tudta őkett felülmúlni.
Sorrend:visca el barca írta:egyébként ha két csapat egyenlő pontszámmal végez (és az uccsó fordulóban nem egymás ellen x-elnek) akkor mi az erősorrend?
egymás elleni eredmény, jobb golkulonbség, több rúgott és stb stb?
Na itt a tuti:ozsimiki írta:Én úgy tudtam,h ez a dolog,csak a sportszerűséges cucc után dönt,ha az is egyenlő.shevy írta:nso fórumon azt írják, hogy x -nél az uefa koeffeciens dönt, az pedig a cseheknek jobb
NSO-ban nem bízok,de lehet igazuk van most,de akkor változtattak ezen a dolgon.