Primitive írta:Varga Tamás írta:.....
Ehhez csak gratulálni tudok. Nem tudom, hogy mi késztet egy ilyen hsz megírásához

Én se szeretem CR-t, viszont elismerem, hogy nagy játékos. Amit pedig Decoról írtál... Nem találok rá szavakat, a portugálok húzóembere. Próbáld meg ugyanazt a kritériumot tartani a játékosok közt ( lásd R10 - Deco). És számolj el háromig mielőtt leírsz egy ilyen hszt.
OFF END
nagyon ügyes gyerek ronaldo, de a nagy játékostól még kumma messze van. talán egyszer majd az lesz belőle, ha addig nem találkozik egy olyan fazonnal, mint amilyenhez az arzenálos brazilhorvát zsugásnak volt szerencséje.
a deco-ronaldinho párhuzamról meg annyit, h ugye egyik gyerek sem csinált semmit a klubjukban, ahol a fizetésüket kapják. ronaldinho viszont jelenleg thai-ul tanul, h majd megérthessék egymást a mancitys főnökével, tehát nem játszik sehol sem, max keresgeti a régi önmagát, ezzel szemben deco ott pengézik az eb-n, mint a válogatottjának az egyik legjobbja.
sztem ettől nem feltételül kezd el cigánykerekezni az örömtől egy barcaszurkoló, ha mondjuk közömbösek neki a portugálok, ne adj Isten, még utálja is őket.
Tamáshoz hasonlóan gondolkom én is erről a szituról.
rendkívűl bosszantónak tartom, h vki végig lazsál egy idényt a munkáltatójánál látványosan leszarva az egészet, h aztán az eb-n villogjon. remélem, úgy fogja zárni a tornát, mint anno a vb-t zidane.