Mintha ennek a cikknek nem lenne vége...EUROBARCA írta:"A NÉPSZABADSÁG összefoglalója "Ó, Ronaldinho!" címmel kezdődik, s bár sokat nem írnak a meccsről, azt megjegyzi az újságíró, hogy a brazil ex"

Mintha ennek a cikknek nem lenne vége...EUROBARCA írta:"A NÉPSZABADSÁG összefoglalója "Ó, Ronaldinho!" címmel kezdődik, s bár sokat nem írnak a meccsről, azt megjegyzi az újságíró, hogy a brazil ex"
Csatlakozom! + Törölni az alsó Milan -Barca ; Barca - Milan topicot a Mérközéseknél(mert 2 van).Enrique írta:Kéretik TÖRÖLNI a "roni" nevű topic! Gyorsan, mert nagyon idegesít h egyesek olyan topicot nyitnak, amilyen már van.!![]()
a fórumban úgy műxik, hogy "csalsz"Enrique írta:Nah most már nem kell visszaállítani az órát, mert átálltunk őszre!Legközelebb csak nyáron, de akkor remélem már minden működni fog a honlapon!
![]()
Persze az lenne a jó ha minél hamarabb!
Nem a szavazást fogjuk zárolni, hanem a Topicottom314 írta:Nekem is van:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/usercp_register.php on line 980
Tisztelt szerkesztők!
Kérem, hogy ha lehetséges, akkor zároljátok a spanyol kupa topcijának szavazását!
a mailben - amit mindig kapsz - van egy link, amivel ki lehet kapcsolni...redlions írta:Ott iktattam ki! De vmilyért még mindig küldi!Pilfer írta:profilodban nincs beállítva véletlenül?redlions írta:Kiiktattam az e-mail küldőt. Miért van az, hogy még is mindig kapok e-mail-t, ha a hozzászólásomra reagálnak?![]()
![]()
Ott iktattam ki! De vmilyért még mindig küldi!Pilfer írta:profilodban nincs beállítva véletlenül?redlions írta:Kiiktattam az e-mail küldőt. Miért van az, hogy még is mindig kapok e-mail-t, ha a hozzászólásomra reagálnak?![]()
![]()
profilodban nincs beállítva véletlenül?redlions írta:Kiiktattam az e-mail küldőt. Miért van az, hogy még is mindig kapok e-mail-t, ha a hozzászólásomra reagálnak?
Gondoltam...Enrique írta:Internet Explorer. Ami alapból van a Windowshoz. /XP Professional/ Azzal jó...Pilfer írta:milyen böngészőt használsz?Enrique írta:Nálam müxik az összes link....
Lehet h igazad van, de megvan már ezen gép 2 és fél éve és nem volt szervizben sem oan dolog miatt h elc$e$ződött volna. Csak amiatt volt párszor mert volt benn 1 DDR Ram és 1 SDR(?) Ram ami ugyen nem müxik 1mással...redlions írta:Csak az Expoler vírus által könnyen támadható. Mozillával sem működik minden...
Ezt megkérdezem majd az illetékestől...Pilfer írta:most vettem észre egy igen érdekeset![]()
azt hittem, h direkt van így, de nem...![]()
Én Mozilla Firefox böngészőt használok, és a menüpontoknál, ha rámegyek az egérrel, nem jelöli linkként azt.![]()
Ez most azért jutott eszembe, mert írta Z.Iván, hogy már műxik a Barca linkek menüpont, és beugrott, hogy nálam ez nem így van![]()
Ezért tudtam a fórumról csak akkor, amikor már volt ez a Fórum ajánló....
Erre a hibára van vmi megoldás?