Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De nem bosszantani fgom öket.Badi írta:Mert nem akarják hogy őket is bosszantsdKitfisto írta: Nem tudja valaki miért nem küldik el az aktiválást a madridista.hu-ról![]()
![]()
Mert nem akarják hogy őket is bosszantsdKitfisto írta: Nem tudja valaki miért nem küldik el az aktiválást a madridista.hu-ról![]()
De ezzel nem csak o van így.HAnonymus írta:Na, nem kellek én ide, Rivaldinho is nyomja a spanyolt!Különben nem meglepő hogy antimadridistaként többre tarja Ronaldinho Ronaldonál...
És ezt miért mondja?Ide akar jönni?Nyalizik?Rivaldinho írta:Torres decot és dinhot méltatja és azt mondja Dinho előrébbvaló mint Ronaldo, nála ő a námbőr ván!
HAnonymus megint te kellesz nekünkSzakacs írta:ez mit jelent ???
Torres, un fiel seguidor de Ronaldinho y Deco Al delantero del Atlético no le duelen prendas al asegurar que prefiere a Ronaldinho antes que Ronaldo porque el azulgrana es el mejor del mundo, el número 1, el que marca diferencias y, además, quien con su alegría contagia a todo el equipo. Deco es otro de sus preferidos por su impresionante técnica, porque corre mucho y por su virtud de adaptarse a las circunstancias de dada partido.
Jó gondold meg, hogy mit mondasz!Kitfisto írta:Én nem csinálok semmi rosszat csak szembesítem öket a valosággal.Akkor megyek is.Boixos írta:ez a te érdeked is, mert ha "keménykedsz", kiszórnak innen is, onnan is.Kitfisto írta:Átmehetek a madridista.hu-ra?persze semmi rosszat nem csinálok majd.
Én nem csinálok semmi rosszat csak szembesítem öket a valosággal.Akkor megyek is.Boixos írta:ez a te érdeked is, mert ha "keménykedsz", kiszórnak innen is, onnan is.Kitfisto írta:Átmehetek a madridista.hu-ra?persze semmi rosszat nem csinálok majd.
Ez a hozzászólás tökéletesen illik a fölösleges hsz-ek témájábaKitfisto írta:Jó lehet majd.Rivaldinho írta:ma meglesz a melegítőm, fradis ( adam kapic viselte! )
Jó lehet majd.Rivaldinho írta:ma meglesz a melegítőm, fradis ( adam kapic viselte! )
milyen igazredlions írta:Mikor lesz már szeptember?LG írta:Amugy már az nso forumát is elárasztotta a hulyeségeivel...1bol topicokat nyitott(Villareal, Sevilla fanclub, Miért utálják a reálosok és a barcások 1mást) Nem semmi a gyerek.
Kezdődik majd az általános és kevesebb ideje lesz.....
![]()