Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.06.26. 15:48:09

Varatrix írta:"Inkább örülnünk kéne ,hogy Villa odamegy!Eto'o-nak a közelébe sem ér!Vagy Henry nem fog játszani,vagy Eto'o ,és ez nekünk jó :twisted: "

Gyorsan változnak a vélemények a másik oldalon...
Úgy tudom fórumról tilos idézni,uh óvatosan ilyenekkel :wink:

Am hozzáteszem,én is hasonlóképpen látom,mint a kollega odaátról...Persze még korántsem tuti,h Villa jön.Mint ahogy az sem,h mi lesz Samu sorsa.
De én látatlanban vhogy ódzkodom Davidtól. :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.26. 14:44:50

"Inkább örülnünk kéne ,hogy Villa odamegy!Eto'o-nak a közelébe sem ér!Vagy Henry nem fog játszani,vagy Eto'o ,és ez nekünk jó :twisted: "

Gyorsan változnak a vélemények a másik oldalon...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LM10
Director del Fútbol

2009.06.26. 14:22:50

Valenciai forrás szerint Raúl Albiol nem szeretett volna távozni a csapatától. A lap úgy tudja, hogy a játékos igazán elkötelezett volt a klubja iránt, s esze ágában sem volt eligazolni, azonban Llorente úgy gondolta, hogy a gazdasági helyzet miatt jobb túladni rajta. A transzferre végül persze Albiol is rábólintott

by Madridista

Ez igen.... :twisted: Akkor Villát is el kell nekünk passzolni 8)
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.26. 12:57:48

bowlinggolyo írta:Úgy látszik a Real végleg letett arról hogy Villát megvegye hisz 30 millió eurós ajánlatot tett a Lyoniak csatárjáért, Karim Benzemáért.
Én attól félek, hogy ők járnak jobban! :roll:
Amúgy a Manchaster is akarja Benzét.
Szerintem most van anyi pénzük, hogy túl licitálják a Madridot. :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.06.26. 12:53:39

Úgy látszik a Real végleg letett arról hogy Villát megvegye hisz 30 millió eurós ajánlatot tett a Lyoniak csatárjáért, Karim Benzemáért.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
miihii
KHAL

2009.06.26. 05:38:31

messi6502 írta:
miihii írta: Na látod,ebben teljesen egyet értünk :D
Én is kíváncsi vagyok,h milyen szinten tudjuk pótolni az idővel 'kifutó' játékosokat.Mert nagyon magasra van téve mostanában a mérce a jövő fiataljainak.De a hírek és a tendencia (valamint az a néhány meccsre való felhozatal) azt mutatja,h egyelőre vannak titkos fegyvereink a raktárban (Gai,Thiago,stb...).Bízom benne,h ez mindig így is lesz,ezzel biztosítva magunknak a hűséget az alapelvünkhöz :wink:
Csak ehhez az egy részéhez szólnék bele, ha nem gond.
Én úgy gondolom a mostani utánpótlással sincs gond, mert ha lehet párhuzamot vonni, akkor:
...

Tiszta sor...
Pontosan ezt írtam én is,valamint cantera is elismerte,h a mostani fiataljaink óriásiak.
Ez a mondat úgy hangzik,mintha mást írtam/unk volna :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.25. 23:07:50

jó ez a cikk

különösen ez a része tetszett:

"A konkurencia hiányában Florentino Perez Real Madridja cirkuszi attrakcióként járja majd körbe Spanyolországot, majd a társulat fellépése után pólókkal árasztja el az elégedett az érdeklődőket. A második hely garantált. Nem lesz szégyen lemaradni az idén történelmit triplázó Barcelona mögött, amennyiben nem kapnak tőle egy hatost."
8) 8) 8)

hát igen... reméljük a legjobbakat!
PUYOL-XAVI-INIESTA
chonggy
Capitá del Barça

2009.06.25. 22:57:55

hááát,grat a realnak Albiolhoz,jó igazolás sztem...végre egy okos igazolás,rájöttek,hogy a ház épitését nem a tetőtől kell kezdeni... :?
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Komiszka
Jugador del Barça

2009.06.25. 22:38:22

Albiol azért komoly erősítés és nagy vétel, ez tagadhatatlan.
Ő az első Perez igazolás amire azt mondom, hogy pénzügyileg is jól járt vele a Madrid, mármint ár/játéktudás arányban. Sztem Albiol messze többet ér mint 15 millió.
madridronie
Madridista

2009.06.25. 22:30:58

Nem mérvadó igazolás, ahogy Cristiano Ronaldo igazolása sem az, egy fecske nem csinál nyarat...
Gratula. Kérdezem én, akkor neked hol kezdődnek a mérvadó igazolások??? Rádaásul Albiol már a 3. komolyabb erősítése a Madridnak, de ahogy érzed barátom.
László a Jugador
Barça C
Kapcsolat:

2009.06.25. 22:15:40

Nem mérvadó igazolás, ahogy Cristiano Ronaldo igazolása sem az, egy fecske nem csinál nyarat...
Elírt, nem helyesen írt szavaim után felelősséget NEM vállalok!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.25. 22:07:32

Kelemen Berti írta:HIVATALOS:A REAL MEGVETTE ALBIOLT 15 MILLIÓÉRT!!! :? :?
az ilyen hsz-eknek csak én nem látom értelmét? csak engem zavar, h vki nem képes csak 1 oldalnyi (sőt...kevesebb) hsz-t átnézni, mielőtt leír vmit? annyira nehéz? már bocsánat...

ON:

a viták feleslegesek, még idén úgyis ki fog derülni...a Barca a jobb :P
(csak poén, nem kell "beszóóóni") :D
socio66

2009.06.25. 22:06:58

ez nagyon jóó!
:lol:
kellett egy kis idő,mire leesett :)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.25. 22:04:46

De Puyol miatt nem kell félni. Szerintem már most sem lennénk bajba nélküle, de azért vele teljes az egész. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2009.06.25. 22:01:30

HIVATALOS:A REAL MEGVETTE ALBIOLT 15 MILLIÓÉRT!!! :? :?
noname
Llegenda del Barça

2009.06.25. 21:13:03

Xavi nem lesz egy ideig rosszabb, max jobb. A játéka nem túl gyors, nincsenek benne lendületes cselek. Ahogy öregszik a rutin miatt még ennél is jobban fog passzolni, de más szempontból nem lesz rosszabb. Ő sztem akkor fog gyengülni, amikor már nem bírja a futómennyiséget.
Puyol ellenben télleg öregszik, ez tény.
A Fifa egy szégyen
messi6502
Jugador del Barça

2009.06.25. 20:30:40

miihii írta:
lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.

Na látod,ebben teljesen egyet értünk :D
Én is kíváncsi vagyok,h milyen szinten tudjuk pótolni az idővel 'kifutó' játékosokat.Mert nagyon magasra van téve mostanában a mérce a jövő fiataljainak.De a hírek és a tendencia (valamint az a néhány meccsre való felhozatal) azt mutatja,h egyelőre vannak titkos fegyvereink a raktárban (Gai,Thiago,stb...).Bízom benne,h ez mindig így is lesz,ezzel biztosítva magunknak a hűséget az alapelvünkhöz :wink:
Csak ehhez az egy részéhez szólnék bele, ha nem gond.
Én úgy gondolom a mostani utánpótlással sincs gond, mert ha lehet párhuzamot vonni, akkor:

Utóbbi 3-4 évben jött: Messi, Bojan, Busquets, Piqué, Cesc (én ide sorolom, számomra Barca nevelés..)
Előtte: Puyol, Ini, Xavi, VV
Akik még jöhetnek: Thiago, Gai, Muniesa (Ide azokat vettem, akiknek a játéka nekem tetszetős) és még van pár remek fiatal.

Mellesleg múltkor volt Anglia U17 - Spanyol U17 ahol 4 Barca nevelés volt, már nem tudom kik voltak, de valószínű, hogy ők se véletlenül voltak beválogatva ( az biztos, hogy 3 védő és talán a kapus).

Lényeg, én nagy reményeket fűzök továbbra is az utánpótláshoz..

(Ha kihagytam valakit, nyugodtan írjátok.
Dos Santost direkt nem írtam be, mert én nem tudom eldönteni nála, hogy lényegében milyen szinten is van, nagyon nagy tehetség, vagy túlértékelt focista[bár nekem tetszenek a megmozdulásai, de sajna ritkán csillogtatja meg..])
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.06.25. 20:12:38

MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.25. 16:34:19

Rettentően kíváncsi vagyok az új Realra. Kakával, Cr-el, és még valakivel.. Biztos nem olyan lesz az el clásico mint a 08-09-es szezonba.
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.25. 16:24:52

Én azért Xaviban még sok évet látok, a játékstílusa legalább is kevésbé a fizikumra épül. Puyolnak viszont tényleg max 1-2 év
marci.
Jugador d'estrella

2009.06.25. 16:21:58

Akkor olvasd vissza mert mondjuk ilyet senki sem írt
Ezt én mondom!Ez Ramos sara volt,sajnos! :(
csakamadrid
Komiszka
Jugador del Barça

2009.06.25. 16:19:31

Nem igazán ezt irta Ramos hibája volt a gól ,nem vitás!DE a Barca védőjátékosai se álltak a helyzet magaslatán(szerintem ez igy korrekt!)
Akkor olvasd vissza mert mondjuk ilyet senki sem írt^^ .
Én nem olvastam olyat, hogy azt írta volna ,hogy a gól Ramos hibájából született. Inkább csak cinikus megjegyzések voltak mint pl:
én az "öngólnál" úgy láttam, hogy egy barca csillag adta be középre a passzt (piqué), és egy másik barca csillag nem volt ott a helyén (puyol), ezért ramosra maradt a hálás feladat, hogy egy labdát amit alig ér el kivágjon.
Hát engedtessék meg, hogy a Barca vs Real topicba ilyenekre lehessen reagálni.:)
miihii
KHAL

2009.06.25. 16:19:12

cantera írta:érdekes a közelmúltbeli hozzászólásaim témáinak sorba állítása, viszont hibás az a beállítás, mintha egymásra épülő valamik lennének. mivel ez egy fórum, mások is írnak ide, és az utánpótláson kívüli dolgok is előjönnek, amire ha esetleg reagálok valamit, nem biztos hogy azt jelenti, hogy a korábbi hszemet folytatnám, vagy éppen próbálnám más irányba terelni az eszmecserét.

Tulajdonképpen pont azért vettem őket sorba,mert mind az up. témakörön belül mozog,csak más-más irányba kalandozva.Ezért bátorkodtam lényegében egy kalap alá venni,mégha esetleg nem is csak egyazon párbeszéd során íródtak is.És ilyeténképpen egyezik az irányvonal,csak különböző 'vesszőparipán meglovagolva' :wink:
A BL-győztes keretes számításoknál azért szólaltam meg, mert hülyeségnek tartottam a csak BL-döntőben pályára lépő csapat "értékének" számítását. Ugyanis ha jól emlékszem volt egy hiányzó (Alves), akinek az ára máris 150%-ra emeli a számított értéket. Ráadásul ahhoz, hogy a Barca elérje ezt a sikert, nem a figyelembe vett 11 játékos érdeme csak. Vagy tévedek?

Abszolút igazad van.
Viszont jeleztem,h ez csak egy újságírói játékos matematika,ami történetesen elég markánsan jellemzi a két klub filozófiáját.És mégha ferdítve is picit -mivel tényleg nem csak a kezdő playák vitték győzelemig a BARCÁT-,de igaz és számunkra jóleső,büszkeséggel eltöltő párhuzam.Ezért is emlegették fel a srácok :P
Még annyit hozzátennék az Alveses 'beszámításhoz':
oké,vegyük bele Danit az összegbe,akkor meg kábé ott tartunk,mint amennyiért Céronit vettétek :idea: :twisted: Egyhülyeség,nem? 8)
Azért kezdtem el boncolgatni a Laporta érát, mert igen sok nyilatkozatot olvasni vele kapcsolatban, és hát így kicsit utánaolvasva a dolgoknak, néha az az érzésem hogy ellentmondásokba ütközöm. De nyilván csak én érzem ezt :-) Ő is nyilván csak a sportértékét látta anno Beckhamnek :-)

Nemtom pontosan milyen ellentmondásokra gondolsz,de így látatlanban gondolom a nagy összegű igazolásokkal kapcsban merül fel ez benned.Megvédeném Joant,mert sosem mondta,h mi nem veszünk nagyobb pénzért playát!De akkor is más filozófia alapján.Ti már jópár évvel ezelőtt is nagyobb összegeket vertetek el egy-egy spílerre,mint amennyit mi mind a mai napig nem fizet(t)ünk ki!
És nemhogy nagyobb összegeket,hanem a többszörösét annak,mint a mi legdrágább zsugásunk tarifája.És nem is egy esetről van szó.Ugye Perec első diktatorikája alatt szinte évente,és a második érájában két HÉT alatt KETTŐ :shock: Nálunk is előfordul (lehet,h Villa/Ribery/vki kapcsán hamarosan ismét) hasonló jelenség,de nálunk ez nagyon különleges eseménynek számít.Ellentétben veletek,ahol mindennapos dolog,sőt elvárás :roll:
Nagyon jó lehetőség lemérni a különbséget egy-egy Madrid-Barca meccsen (ha már a bajnokság nem jön össze), és sajnos nem tudok másra hivatkozni mint az U18-ra, ugyanis nem nagyon találkozik a két klub utánpótlás szinten (na jó, a Benjaminok is előrébb végeztek egy karácsonyi tornán). De az ottani eredmény talán mutatja, hogy olyan nagy különbség nem lehet a két utánpótlás között. És most ne Messiékkel gyertek, hanem a Juvenil csapatotok keretével. Meg a Barca B-vel. De ezt már leírtam, bocs az ismétlésért :-)

Nem igazán választanám külön a kettőt.Csak azért nem,mert ezekből a juvenil és B-C csapatokból kerülnek egyre feljebb a playák,akik nálunk eljutnak a kezdőbe (és World Class Mode-ba 8) ),nálatok is ezekből kerülnek fel,de inkább csak a keret befoltozására,semmint meghatározó zsugásként.Tehát ha nem lenne látható különbség a két oldal között,akkor nálatok miért nem jön ki legalább 3-4 évente egy klasszis?És nem veszi be a gyomrom ezt a nem bírjuk beépíteni szöveget,mert egy Xavi/Leo tudású játékost nem pazarolnátok el.De ha igen,akkor meg máshol kéne nagy karriert csinálnia,nem?Én is írtam már erről,és én is bocsi az ismétlésért... :oops:
lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.

Na látod,ebben teljesen egyet értünk :D
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.25. 16:17:15

zsuni írta:
Szerintem érdemes a hozzászólást figyelmen kívül hagyni. Smile

Egyszerűen nevetséges, röhej.
igen-igen tök vicces, hogyha piqué nem sarkazza középre a labdát akkor iker ölében landol a labda. az egész csapat halál [auto_cenzúra] volt élükön a támadókkal, de ramos a hibás. a real és a barca játékosai is vicc kategóriába tartoztak ezen a meccsen, de persze én vagyok elfogult.
Piqué-re lehet a legkevesebb panasz, sztem ő volt a spanyoloknál a legjobb. Ramost meg érdemesebb lenne előrébb játszatni, támadni nagyon tud, de védekezni... az 1. gólban közvetve, a 2.-ban pedig egyértelműen benne volt. Ettől még Puyol vagy Xavi teljesítménye sem volt jó persze, mint ahogy az egész csapaté sem sajnos.

szerk.: Ettől még nincs értelme Ramost bűnbakanak kikálltani, ezt a mecset a csapat bukta el, hozzáteszem emelt fővel legalább, ami a küzdeni akarást illeti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szbalint88 2009.06.25. 16:19:25-kor.
marci.
Jugador d'estrella

2009.06.25. 16:11:37

de ennyire ne legyen már elvakult a kedves madridista...
:lol: :lol:
Sarkon rúgják Piquét és akkor az ő hibája a gól. szánalmas
Nem igazán ezt irta :wink: Ramos hibája volt a gól ,nem vitás!DE a Barca védőjátékosai se álltak a helyzet magaslatán(szerintem ez igy korrekt!)

Saviola írta:...
Nagyon igaz!Lehetne normálisan is vitatkozni,eszmétcserélni! :)
csakamadrid
Lezárt