Labdarúgó EB 2008
- bati1989
- Jugador del Barça
Deco valóban fantasztikus!El is felejtettem, hogy ilyeneket tud művelni..!kovinho írta:Ez a Ronaldo...
A szünetbe mutatták, mikor a portugálok még az előtérben voltak, (szóval még nem vonultak ki a pályára...) ott is akkora flegma volt, hogy az hihetetlen. Annyira lesüt róla, hogy azt hiszi magáról, hogy ő az Atyaúristen.
Undorító.
Deco hatalmasat játszik, dolgozzon csak a szentem, majd eladjuk drágán.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ennek több a mondanivalójafir3bird írta:
OFF: miért cserélted le az avatárod? a House-os jobb volt

On:
Na vége: Portugália-Csehország 3-1
Kb erre is számítottam, csehek játéka azért jó,h feljavúlt, Törököket el fogják verni.
CRonie kicsit önzetlen volt most.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldo beköszönt...Maradnia kell az ereménynek mer elúszik a fogadásom
Ozsimiki!
Igazad volt, vmit elszámoltam
de sebaj, lényegében így is nagy a tét, bár én a törököktől nemvárok sokat, a svájciaktól sem, szal valszeg portugál-cseh páros jut tovább.

Ozsimiki!
Igazad volt, vmit elszámoltam

- Primitive
- Entrenador del Barça
Ehhez csak gratulálni tudok. Nem tudom, hogy mi késztet egy ilyen hsz megírásáhozVarga Tamás írta:Remélem, a 2. félidőben a csehek megnyerik a meccset. A portugálok pedig undorító módon fetrengenek, színészkednek, esnek-kelnek. CR-hez képest Jászai Mari egy kezdő színésznőcske volt. Deco pedig tovább növeli a bennem levő ellenszenvet, amit iránta érzek: egy kétszinű majom. Tűnjön el a francba Barcelonából, méltatlan a klub mezének viselésére. A süket dumát pedig mesélje be annak, aki még hisz a tündérmesékben. Egyszerűen uncsi volt számára focizni itt, inkább a száját jártatta - persze, az nem annyira volt fárasztó. Húzzon el a fenébe a portugál majom.

OFF END
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Itt remélem,h marad az eredmény, de az esti meccset nagyon várom, élet-halál harc lesz,bízok benne Svájci győzelemmel.
Azért a gólátlag is növekedett tegnap óta,és mai 3 sem rossz,még 1et lőhetnének a Portugálok!
Off:
Szerintem is elveted a súlykot Tamás...RVN is lenyilatkozta (ő is sérült volt a vége felé),h azért is lehet jobb formában,mivel 'rápihent' a sérülései miatt. Deco is hasonló cipőben jár,és rengeteget köszönhetünk neki is,tisztelettel beszélj róla szerintem.
Azért a gólátlag is növekedett tegnap óta,és mai 3 sem rossz,még 1et lőhetnének a Portugálok!
Off:
Szerintem is elveted a súlykot Tamás...RVN is lenyilatkozta (ő is sérült volt a vége felé),h azért is lehet jobb formában,mivel 'rápihent' a sérülései miatt. Deco is hasonló cipőben jár,és rengeteget köszönhetünk neki is,tisztelettel beszélj róla szerintem.

-
- Entrenador del Barça
Szerintem most fejezd ezt be ahelyett hogy szidod inkább kösdzönd emg neki amit eddig tett a csapatért mert jóval többet mint te nem tudom hogy jösz ahoz hogy leoltsd és attól hogy nem szimpatikus nem kell hangoztatni bezzeg ha R10-et szidja vki rögtön megvéded...kiakasztó amit művelsz Decoval kapcsolatban, ráadásul láthatod hogy igenis jó játékos és ha elolvasod a cikket amit vele készítettek az is kiderül hogy korrekt ember és válalja azt amit csinált, mer nyilatkozni és nem bújkál senki elől és nem sunyiban akar eligazolni ráadásul Ő is megköszöni a klubnak hogy itt lehetett....Szóval sztem szánalmas amit müvelsz....OFF vége válasz offtopicban ha irsz...Varga Tamás írta:a portugál majom.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez a Ronaldo...
A szünetbe mutatták, mikor a portugálok még az előtérben voltak, (szóval még nem vonultak ki a pályára...) ott is akkora flegma volt, hogy az hihetetlen. Annyira lesüt róla, hogy azt hiszi magáról, hogy ő az Atyaúristen.
Undorító.
Undorító.
- balboa7
- Entrenador del Barça
cseréljék már le ezt a simao gyereket...rossz nézni mit művel...ott van nani meg quaresma is a padon, ez a ...tökü meg a kezdőben...
amúgy a csehek nemtom mit alibiztek az első meccsükön, ha így is tudnak játszani...
nah megjött a gól is hálaég...kell a pénzem
amúgy a csehek nemtom mit alibiztek az első meccsükön, ha így is tudnak játszani...

nah megjött a gól is hálaég...kell a pénzem

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hajrá Portugália
Most kezdenek megint nyomni,remélem meg is lesz az eredménye!
Ottvaaan
Remélem Deco is beköszön még1x 

Most kezdenek megint nyomni,remélem meg is lesz az eredménye!
Ottvaaan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.06.11. 19:20:06-kor.

- Titinho
- Director del Fútbol
De jó képet adtak az öltözőfolyosóról...
Deco magyarázott a "kis" Moutinhonak, hogy mit hogy kell, mi merre hány méter. Joao meg nagy szemekkel "itta" Deco minden szavát! Áhh... 
De jó lenne megszerezni...
Nagy játékos lehet ebből a srácból.
Na hajrá Portugália!!!

De jó lenne megszerezni...

Na hajrá Portugália!!!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Nem láttam az első félidőt, de úgy hallom Ronaldo ismét bizonyítja, hogy ő most a legjobb játékos...
Na nem baj, majd az angol kiscsapatokat jól megtömi.

Na nem baj, majd az angol kiscsapatokat jól megtömi.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Remélem, a 2. félidőben a csehek megnyerik a meccset. A portugálok pedig undorító módon fetrengenek, színészkednek, esnek-kelnek. CR-hez képest Jászai Mari egy kezdő színésznőcske volt. Deco pedig tovább növeli a bennem levő ellenszenvet, amit iránta érzek: egy kétszinű majom. Tűnjön el a francba Barcelonából, méltatlan a klub mezének viselésére. A süket dumát pedig mesélje be annak, aki még hisz a tündérmesékben. Egyszerűen uncsi volt számára focizni itt, inkább a száját jártatta - persze, az nem annyira volt fárasztó. Húzzon el a fenébe a portugál majom. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Szívemből beszélsz! Bár biztos rá játszik hogy én Anti Ronaldós vagyok, annyira utállom még az arcát is. És ha Cech en múlik a meccs nyernek a Csehek!hau30 írta:Nagyon tudnék örülni egy Portugál lebőgésnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.06.11. 19:46:44-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Biztos-nak nem biztos,csak nagyon valószínűfir3bird írta:Nem lesz könnyű dolga a portugáloknak.Pedig "nagy" a tét, aki nyer az biztos továbbjutó.

Mivel lehet három 6pontos csapat,akkor a gk számít.
De ez nem lesz,csak kijavítottalak.

Nem lesz könnyű dolga a portugáloknak.Pedig "nagy" a tét, aki nyer az biztos továbbjutó.
igen, úgynézki mégsem lesz azbalboa7 írta:nah, sima nem nagyon lesz ez...csehek sokkal elszántabbak, mint az első meccsen...jobb olaéid portugál védelem elég silányfir3bird írta:Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltem

- balboa7
- Entrenador del Barça
nah, sima nem nagyon lesz ez...csehek sokkal elszántabbak, mint az első meccsen...jobb oldali portugál védelem elég silányfir3bird írta:Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2008.06.11. 18:19:32-kor.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

úgynézki...elég jól mozognak a portugálok, Deconak voltak jó passzai + gólt is rúgott, szép volt a gól előtti szityu.Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltembalboa7 írta:nah vezetnek a portugálok, deco ára is szökik felfelé![]()
jo ki meccs lesz ez sztem...