Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deco valóban fantasztikus!El is felejtettem, hogy ilyeneket tud művelni..!kovinho írta:Ez a Ronaldo...
A szünetbe mutatták, mikor a portugálok még az előtérben voltak, (szóval még nem vonultak ki a pályára...) ott is akkora flegma volt, hogy az hihetetlen. Annyira lesüt róla, hogy azt hiszi magáról, hogy ő az Atyaúristen.
Undorító.
Deco hatalmasat játszik, dolgozzon csak a szentem, majd eladjuk drágán.
Ennek több a mondanivalójafir3bird írta:
OFF: miért cserélted le az avatárod? a House-os jobb volt
Ehhez csak gratulálni tudok. Nem tudom, hogy mi késztet egy ilyen hsz megírásáhozVarga Tamás írta:Remélem, a 2. félidőben a csehek megnyerik a meccset. A portugálok pedig undorító módon fetrengenek, színészkednek, esnek-kelnek. CR-hez képest Jászai Mari egy kezdő színésznőcske volt. Deco pedig tovább növeli a bennem levő ellenszenvet, amit iránta érzek: egy kétszinű majom. Tűnjön el a francba Barcelonából, méltatlan a klub mezének viselésére. A süket dumát pedig mesélje be annak, aki még hisz a tündérmesékben. Egyszerűen uncsi volt számára focizni itt, inkább a száját jártatta - persze, az nem annyira volt fárasztó. Húzzon el a fenébe a portugál majom.
Szerintem most fejezd ezt be ahelyett hogy szidod inkább kösdzönd emg neki amit eddig tett a csapatért mert jóval többet mint te nem tudom hogy jösz ahoz hogy leoltsd és attól hogy nem szimpatikus nem kell hangoztatni bezzeg ha R10-et szidja vki rögtön megvéded...kiakasztó amit művelsz Decoval kapcsolatban, ráadásul láthatod hogy igenis jó játékos és ha elolvasod a cikket amit vele készítettek az is kiderül hogy korrekt ember és válalja azt amit csinált, mer nyilatkozni és nem bújkál senki elől és nem sunyiban akar eligazolni ráadásul Ő is megköszöni a klubnak hogy itt lehetett....Szóval sztem szánalmas amit müvelsz....OFF vége válasz offtopicban ha irsz...Varga Tamás írta:a portugál majom.
Szívemből beszélsz! Bár biztos rá játszik hogy én Anti Ronaldós vagyok, annyira utállom még az arcát is. És ha Cech en múlik a meccs nyernek a Csehek!hau30 írta:Nagyon tudnék örülni egy Portugál lebőgésnek.
Biztos-nak nem biztos,csak nagyon valószínűfir3bird írta:Nem lesz könnyű dolga a portugáloknak.Pedig "nagy" a tét, aki nyer az biztos továbbjutó.
igen, úgynézki mégsem lesz azbalboa7 írta:nah, sima nem nagyon lesz ez...csehek sokkal elszántabbak, mint az első meccsen...jobb olaéid portugál védelem elég silányfir3bird írta:Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltem
nah, sima nem nagyon lesz ez...csehek sokkal elszántabbak, mint az első meccsen...jobb oldali portugál védelem elég silányfir3bird írta:Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltem
úgynézki...elég jól mozognak a portugálok, Deconak voltak jó passzai + gólt is rúgott, szép volt a gól előtti szityu.Sztem sima portugál győzelem lesz, bár 0-1-re tippeltembalboa7 írta:nah vezetnek a portugálok, deco ára is szökik felfelé![]()
jo ki meccs lesz ez sztem...