Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2006.07.24. 15:20:26

Viera még jól tolná 3-4 évig aztán kész. Mottát tartsuk meg, mert nem kéne kib@szni vele, hogy a másodosztályba küldjük őt. :) Egy kicsit sérülékeny, de remélem jövőre teljes értékű lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 15:14:54

Silvanus írta:Igazából én csak maga a tény miatt vagyok ideges, hogy ha van még hátra majdnem öt hét az igazolási időszakból, akkor miért kavarnak be ezek a pondrók, hogy ha nekünk adott esetben kellene mégis valaki!?... Ez minden csak nem a Barca érdeke...

Itt van ez a Vieira ügy lehet, hogy épp a szűkös idő miatt nem jöhet majd össze ez az üzlet, de rosszabb esetben le is sérülhet komolyan 1-2 játékos a felkészülési időszakban, és akkor mi van?!... NE LEGYEN ÍGY, de akkor is, ez így gáz...

Hát teljes mértékben igazad van, féltem is a csapatot, meg, hogy ezért nem jön ide Vieira :(
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.24. 15:13:07

Igazából én csak maga a tény miatt vagyok ideges, hogy ha van még hátra majdnem öt hét az igazolási időszakból, akkor miért kavarnak be ezek a pondrók, hogy ha nekünk adott esetben kellene mégis valaki!?... Ez minden csak nem a Barca érdeke...

Itt van ez a Vieira ügy lehet, hogy épp a szűkös idő miatt nem jöhet majd össze ez az üzlet, de rosszabb esetben le is sérülhet komolyan 1-2 játékos a felkészülési időszakban, és akkor mi van?!... NE LEGYEN ÍGY, de akkor is, ez így gáz...
"Més Cuen un Club"
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 15:09:13

Silvanus írta:Hát az biztos, hogy Vieira nagy játékos, és örülnék/örülnénk neki, de hova-hova-hova? Ha jön, akkor biztos, hogy Mottának mennie kell, és még így is felmerül a kérdés, hogy Vieira vagy Edmilson a kezdő?!... Bármelyik is padozik, kár lenne érte! Hát nem tudom, valóban nehéz dolog, de szerintem ez még az észszerűség határain belül van, szóval nem tartom annyira hülye ötletnek, nem úgy mint Trezegue esetleges leigazolását. Na az aztán hülyeség lenne a javából!

Minden esetre elég érdekesek a hírek, kissé ellentmondásosak a nyilatkozatok, de majd csak elválik szerdáig a dolog.

Egyébként ez valami elképesztő, hogy szerdáig igazolhatunk, aztán vezetőség hiányában már nem igen... Barcás pártoló tagok, olyanok, akik állítólag a csapatért akarnak tenni többet mint Laporta (pfff, nevetséges!), szóval pont ezek csesznek ki most rendesen Rijkaarddal, illetve Txikivel... felháborító!!! :evil:

Egyébként vagy így - vagy úgy, de egy biztos: az elmúlt 10 év (ha nem jóval több) legerősebb, legfélelmetesebb, legcsodálatosabb focit játszó, és persze nem utolsó sorban a legeredményesebb kerete a 2006-2007-es Barcáé!!! :twisted:

Hát igen, pont ez a baromság, hogy ők a Barca pártoló tagjai, akik elvileg mind a csapat érdekeit tartják szem előtt.
Csak azért nem gon ez annyira, mert a Barca egy kész csapat, nem fognak össze-vissza igazolgatni a határidő lejárta előtt. Már csak ez az egy kérdés van hátra, hogy Vieira jön e.
Egyébként emlékszem Edmilson padozott tavaly is néha, szóval nem lenne annyira gáz.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 15:04:50

Asys írta:
sub_bass írta:Az új kezdő lehetne:
Valdes----Zambrotta--Puyol--Marquez--Gio----Deco--Vieira--Xavi----
Messi--Ronaldinho----Eto'o

Kispad: Rijkaard, Neeskens :D
Cserék:Jorquera, Belletti, Thuram, Edmilson, Iniesta, v. Bommel, Giuly, Gudjohnsen
Ez tetszik nekem !

Nekem is tetszene :D
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.24. 15:02:51

Hát az biztos, hogy Vieira nagy játékos, és örülnék/örülnénk neki, de hova-hova-hova? Ha jön, akkor biztos, hogy Mottának mennie kell, és még így is felmerül a kérdés, hogy Vieira vagy Edmilson a kezdő?!... Bármelyik is padozik, kár lenne érte! Hát nem tudom, valóban nehéz dolog, de szerintem ez még az észszerűség határain belül van, szóval nem tartom annyira hülye ötletnek, nem úgy mint Trezegue esetleges leigazolását. Na az aztán hülyeség lenne a javából!

Minden esetre elég érdekesek a hírek, kissé ellentmondásosak a nyilatkozatok, de majd csak elválik szerdáig a dolog.

Egyébként ez valami elképesztő, hogy szerdáig igazolhatunk, aztán vezetőség hiányában már nem igen... Barcás pártoló tagok, olyanok, akik állítólag a csapatért akarnak tenni többet mint Laporta (pfff, nevetséges!), szóval pont ezek csesznek ki most rendesen Rijkaarddal, illetve Txikivel... felháborító!!! :evil:

Egyébként vagy így - vagy úgy, de egy biztos: az elmúlt 10 év (ha nem jóval több) legerősebb, legfélelmetesebb, legcsodálatosabb focit játszó, és persze nem utolsó sorban a legeredményesebb kerete a 2006-2007-es Barcáé!!! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2006.07.24. 15:05:04-kor.
"Més Cuen un Club"
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.24. 15:01:21

sub_bass írta:Az új kezdő lehetne:

Cserék:Jorquera, Belletti, Thuram, Edmilson, Iniesta, v. Bommel, Giuly, Gudjohnsen
Ez tetszik nekem !
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 15:01:10

Asys írta:Hát én sajnálnám Mottát ha elkéne mennie de tény ha jön Viera a keretünk nagyon erős lessz csak egy csapat lenne vetélytársunk a chelszki!
Én is nagyon bírom őt, jó bal lába van :)
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.24. 14:57:07

Hát én sajnálnám Mottát ha elkéne mennie de tény ha jön Viera a keretünk nagyon erős lessz csak egy csapat lenne vetélytársunk a chelszki!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:56:35

fcjoc írta:
Atesz írta:
Asys írta: Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!
..
Egy játékos 30 évesen még bőven belefér..
főleg ha ő Vieira :wink:
Hát ezt mondom én is :)
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.07.24. 14:56:05

Atesz írta:
Asys írta:
Kralo írta:Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek :? . Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!
..
Egy játékos 30 évesen még bőven belefér..
főleg ha ő Vieira :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:54:32

Asys írta:
Kralo írta:Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek :? . Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Okos döntés, ha idehozzák.
Egy játékos 30 évesen még bőven belefér, csak egy évvel idősebb, mint Henry, és őt is ide akarták hozni, és elvilge ár is lehetett mondani, hogy nem bírná a rotációt
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.24. 14:48:31

Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:46:26

Vito írta:Motta-ra sajnos távlatokban nem lehet számolni. ez van.

Viera-t minden épeszű edző szívesen látná a csapatában, mert a legjobb vkp-ról van szó.
attól pedig nem kell félni, hogy kis-Juve leszünk, mert az edzőnk a régi marad az érkező játékosok pedig a csapatszerkezetet nem változtaják meg.

egyébként Laporta-ék azért is mennek rá ezekre a zsugásokra, mert tényleg aprópénzért világklasszisokat lehet venni, emelett tartani kell a lépést a Chelsea-vel is (nemgyengén erősödtek).
ha még Viera idejön, akkor a keret alapján képesnek tartom ezt a csapatot, hogy minden idők legsikeresebb Barcelona-ja legyen :!:
Igen a Chelseavel tényleg számolni kell, hogy idén még erősebbek lettek mint tavaly, ráadásul Ashley Cole is valószínüleg m,ost már oda fog menni.
Ez a Barca tényleg minden idők legjobb Barcája lehet, ezt a csapatot képesnek tartom arra, hogy akár mind a 6 trófeát begyűjtse idén, bár ez elég valószínűtlen, de én reménykefem benne, hogy sikerül.
Kralo
Entrenador del Barça

2006.07.24. 14:45:11

Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek :? . Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.24. 14:45:08

Éljen a rotáció!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:44:19

Mr. Master írta:Ha Vieira jönne, Motta kb annyit játszana, mint Ezquerro tavaly. És akkor lenne két psztunk, ahova három emberünk van. Egye fene. Nagy baj ez? Csak Victorka ne akarja, h maga mellé kapja Buffont :!:
A végén még a bajokságban egy Juvelona fog szerepelni gárántvöröskék mezben, zebracsíkos gatyában és egyik sportszár barvás a másik meg juvés lenne. Szépen néznénk ki, mondhatom :lol: :lol:
Buffon nem fog idejönni
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.07.24. 14:40:59

Az új kezdő lehetne:

Vito
Llegenda del Barça

2006.07.24. 14:38:39

Motta-ra sajnos távlatokban nem lehet számolni. ez van.

Viera-t minden épeszű edző szívesen látná a csapatában, mert a legjobb vkp-ról van szó.
attól pedig nem kell félni, hogy kis-Juve leszünk, mert az edzőnk a régi marad az érkező játékosok pedig a csapatszerkezetet nem változtaják meg.

egyébként Laporta-ék azért is mennek rá ezekre a zsugásokra, mert tényleg aprópénzért világklasszisokat lehet venni, emelett tartani kell a lépést a Chelsea-vel is (nemgyengén erősödtek).
ha még Viera idejön, akkor a keret alapján képesnek tartom ezt a csapatot, hogy minden idők legsikeresebb Barcelona-ja legyen :!:
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.07.24. 14:33:19

Ha Vieira jönne, Motta kb annyit játszana, mint Ezquerro tavaly. És akkor lenne két psztunk, ahova három emberünk van. Egye fene. Nagy baj ez? Csak Victorka ne akarja, h maga mellé kapja Buffont :!:
A végén még a bajokságban egy Juvelona fog szerepelni gárántvöröskék mezben, zebracsíkos gatyában és egyik sportszár barvás a másik meg juvés lenne. Szépen néznénk ki, mondhatom :lol: :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:05:40

Saviola007 írta:Szerintem is jól jönné a világ egyik legjobbja. rádásul nálunk a középpályások évről vére hullanak mint a legyek.
Sajnos ebben igazad van.
Vieira viszont nem egy nagyon sérülékeny típus
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.24. 14:00:55

Charlie írta:Vieira a világ legjobb védekezőközéppályása!Szívesen látnám, de akkor meg kell vállnunk 1-2 játékosunktól.

Motta...Bírom nagyon, mert látni rajta hogy remek játékos lehetne, de ezek a sérülések.Nem azzal van a bajom hogy megsérül, hanem azzal hogy hányszor egy idényben, egyszer a térde,egyszer a lábujja.Sok-sok hónapra mindig.

...

Pontosan.
Valaki írta, hogy Edmilson technikásabb. Ha így gondolja, akkor sztem nézze meg Vieira pár Arsenalos meccsét, és akkor majd rájön, hogy nem igaz, ráadásul Edmilson nem is védekező középpályás eredetileg, csak tud ott is normálisan is játszani. Ráadásul ő is nagyon sérülékeny sajnos.
Én már írtam párszor, hogy nagyon szeretem Mottát, de midnenki azt írja, hogy várjunk még egy évet vele, hátha idén nem lesz annyit sérült, mint általában szokott, de jövőre nem lesz ilyen lehetőség, hogy egy ilyen kaliberű játékost vegyünk meg ilyen olcsón, mint Vieira.
Fabregast meg nem lehet visszaszerezni ilyen olcsón, mint most Vieirát, ráadásul ha jól tudom, most hosszabbított szerződést az Arsenallal

Trezeguet felesleges, nem kell
Saviola007
Jugador del Barça

2006.07.24. 13:55:09

Szerintem is jól jönné a világ egyik legjobbja. rádásul nálunk a középpályások évről vére hullanak mint a legyek.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.24. 13:50:33

Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is nagyon erősödne a csapat Vieira leigazolásával, de nem feltétlenül van rá szükségünk. A Motta, Edmilson kettős is megoldaná ezt a szerepkört, de szerény véleményem szerint Vieira a világ legjobb védekező középpályása, nem mellesleg a támadásokból is bőven kiveszi a részét. Rengeteg labdát szerez, amelyeket gyorsan és pontosan megjátszani is képes. Gondoljunk az Arsenal gyenge játékára a tavalyi idényben...Az meg, hogy Vieira egy favágó, rengeteget szabálytalankodó játékos lenne, az egy iszonyatos baromság, hogy szépen fejezzem ki magam. Ez a poszt erről (is) szól...Miért Makalele, Davids, Emerson, Gattuso, és még lehetne sorolni nem kapott még életében sárgát, pirosat??? Szóval szerintem jó lenne, de ha nem jön, az sem baj.
Trezeguet viszont már tényleg sok lenne, ő nem viselné el a kispadot, gondoljunk csak a vébére milyen hisztit vágott le, hozzáteszem teljesen jogosan. Simán az Henry, Trezeguet kettősnek kellett volna végig játszania a franciáknál a vébén.
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.24. 13:46:45

Vieira a világ legjobb védekezőközéppályása!Szívesen látnám, de akkor meg kell vállnunk 1-2 játékosunktól.

Motta...Bírom nagyon, mert látni rajta hogy remek játékos lehetne, de ezek a sérülések.Nem azzal van a bajom hogy megsérül, hanem azzal hogy hányszor egy idényben, egyszer a térde,egyszer a lábujja.Sok-sok hónapra mindig.

Edmilson detto ugyanez, csak egy kicsivel finomabb kiadásban, annyira nem sérülékeny mint a brazil kollégája.Pedig ő egy szuper játékos.

De most belegondolva:

Valdes - Oleguer(Zambrotta),Marquez,Puyol,Zambrotta(Gio/Sylvinho) - Vieira,Xavi,Deco - Messi,Ronaldinho, Eto'o

Azt hiszem kevesebb csapat verne meg minket, mint az előző idényben, pedig ott se sokan mondhatták el ezt magukról.

De nekem, ugyanez a csapat, kivéve a francia helyére Edmilka, tökéletesen megfelelne.

2napon belül kifog derülni minden!Annyi időnk van még.Ha netán érkezne a francia, szerintem nem kell majd sírnunk.

Mondom ezeket úgy hogy nem szmpatius, de a tudását mindenképp elismerem.Aztán Barca mezben, lehet hamar megszeretjük, és nem csak a tudását ismerjük majd el.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lezárt