Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát az első szezonja tényleg nem volt valami fényes...De most a felkészülési meccseken talán jobban játszott valamivel, gólokat is szerzett. Talán az lehetett a probléma, hogy Guardiola főleg jobbhátvédként játszatta. Az előszezonban pedig a középpályán játszott, ha jól láttam.noname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben.
Szerintem meg a Villa-Ibra-Messi trióval abszolút ott leszünk minden sorozat legvégénél. Amúgy ez a csapat nagyon ütőképes lessz jövőre is. Az meg hogy Toure-t eladtuk hát lett belőle nemkevés pénz, és Busquets képes őt pótolni.Brian 20 írta:(kicsit Fabregasról)
Nem azért kellett meghosszabítania a szerződését, hogy ő lehessen az Arsenal csapatkapitánya? Előtte Henry volt aztán emlékeim szerint Gallas
Nem tudom elfogadni, hogy nem jön. Ha annyira jó a viszonya Wengerrel, akkor elengedi, révén a Barca igen magas összeget ajánlott érte.
A következő szezonban lenne rá a legnagyobb szükség, hisz az idei Reál igazán erősnek igérkezik. Ezért az új vezetőséget se értem, ilyenkor nagy átalakítások mennek végbe mindenhol, itt meg semmi. Létszámilag és szerintem papíron is csökkentünk.
Bámulatos mennyi baromságot összetudsz írniszkeptikus06 írta:Nagyon kellene egy vkp. JDS egyáltalán nem alkalmas vkp-nak. Xavi posztján lenne ő nagyon hasznos,esetleg Iniesta posztján. Idővel itt alapember is lehetne,de vkp-ként még Busquetsnél is kevesebbet tudna hozzátenni a védekezéshez. Alacsony,gyenge testalkatú,alapvetően támadó felfogású játékos, hatalmas baki lenne edzői szempontból őt vkp-ként játszatni tétmeccseken is. Az még elmegy,hogy egy kínai ellenféllel vagy koreaival szemben berakja őt Pep vkp-nak,de ez kb annyi,mintha pl a Paks ellen lépnének pályára... Ennyi erővel Iniesta is lehetne vkp,vagy Messi... [...] Persze ez mind csak üres jósolgatásnak tűnhet így,az esetleges igazolásokkal változhat a helyzet,de én ezt látom reálisnak, kíváncsi leszek igazam lesz-e.
Előszerződés biztosan nincs mert akkor az egyből kibukna,mert nem lenne miről beszélni. Beállitunk Özil-hez vagy a Werder-hez,az első szavuk egyből az lenne,hogy már késő mert előszerződése van,azt meg nem lehet már visszacsinálni. Legalábbis a Real tuti nem tekintene el tőle,főleg nem a mi kedvünkértdaffy írta:mert a real is elég komolyan érdeklődött a srác iránt és nem tudni,hogy esetleg kötöttek-e előszerződést vagy vmi egyezséget.
Van más játékos is a jelöltek között, nem kell mindenáron ezt a gyereket megvenni. Ha meg a többi csapat nagyobb fizetést kínál a játékosért, akkor nem evidens, hogy azt válassza? Nem értem ezt a részt.Fernando írta:Mert a mi általunk kínált fizetést röhögve licitálja túl a Real vagy a Chelsea, de akár a MU is. Meg mi a frászt csináljunk 1 évig? Várjunk? Szerintem butaság lenne. Nincs kész keretünk, itt nem 1-1 játékosról vagy annak a helyéről van szó, hanem a csapat sikerességéről héló.Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
mert a real is elég komolyan érdeklődött a srác iránt és nem tudni,hogy esetleg kötöttek-e előszerződést vagy vmi egyezséget.Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
Mert a mi általunk kínált fizetést röhögve licitálja túl a Real vagy a Chelsea, de akár a MU is. Meg mi a frászt csináljunk 1 évig? Várjunk? Szerintem butaság lenne. Nincs kész keretünk, itt nem 1-1 játékosról vagy annak a helyéről van szó, hanem a csapat sikerességéről héló.Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
CSAK akkor. De szerintem nem fog jönni. Pep már többször nyilatkozta, az utánpótlásból lehet meríteni, Thiago vagy Dos Santos bőven megkaphatná a lehetőséget, szerintem biztos élnének vele, emlékezzünk Johnatan idén is játszott párszor, nem is akárhogyan, bár hogy vkp-t játsszon, pár felkészülési meccsből ne induljunk ki, de így látatlanba Touré és a kis Johnatan picit távol áll egymástól, a két véglet.. Kellett Tourét elszórakozni, lehet zsebben érezték Fabregast.. nah lerágott csont, mind1.S.Agüero írta:ha 20 alatt elengedik özilt akkor azért énis elgondolkozom rajta, hogy ne vegyük e meg.
Csúnya is lenne 20 fölött megvenni egy eddig majdhogynem ismeretlen játékost.S.Agüero írta:ha 20 alatt elengedik özilt akkor azért énis elgondolkozom rajta, hogy ne vegyük e meg.
Azért, mert most lenne rá szükség.Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
Ugyan miert ne latnank?visca el barca írta:középső védőt nem fogunk venni. milito, puyol, pique mellett végszükségre ott van abidal. sőt. lehet h idén abidalt nem is látjuk már balszélen...
Szerintem a szukseges verfrissites meg volt itt is azert.Jott Villa es Adriano es ment Henry Marquez Csiga esToure.Teljesen mas tipusu jatekosok es ha idevesszuk,hogy talan most van a legnagyobb esely ,hogy beepuljon egy nel is tobb fiatal jol allunk.Egy kozeppalyasra vagy egy KH-ra viszont mindnkepp szukseg van meg.Brian 20 írta:(kicsit Fabregasról)
Nem azért kellett meghosszabítania a szerződését, hogy ő lehessen az Arsenal csapatkapitánya? Előtte Henry volt aztán emlékeim szerint Gallas
Nem tudom elfogadni, hogy nem jön. Ha annyira jó a viszonya Wengerrel, akkor elengedi, révén a Barca igen magas összeget ajánlott érte.
A következő szezonban lenne rá a legnagyobb szükség, hisz az idei Reál igazán erősnek igérkezik. Ezért az új vezetőséget se értem, ilyenkor nagy átalakítások mennek végbe mindenhol, itt meg semmi. Létszámilag és szerintem papíron is csökkentünk.
Majd jövőre elcseréljük Cesc-reLionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
középső védőt nem fogunk venni. milito, puyol, pique mellett végszükségre ott van abidal. sőt. lehet h idén abidalt nem is látjuk már balszélen...Rivaldo11 írta:Nálunk nem a távolról jól lövő játékosokban van hiány, hanem maga a lövőhelyzet a hiánycikk. Minden ellenfél betömörül, a tiszta lövőhelyzet fehér holló.zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Özilről meg annyit, reális áron felőlem jöhet, de ne feledjük, hogy még további két játékos (még egy kp, ill. egy középső védő) kellene ahhoz, hogy teljesnek mondhassuk a keretet.
Nálunk nem a távolról jól lövő játékosokban van hiány, hanem maga a lövőhelyzet a hiánycikk. Minden ellenfél betömörül, a tiszta lövőhelyzet fehér holló.zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Igen 29+6Sanama írta:29+6 ha jol emlékszemxavi12 írta:valaki nem tudja megmondani hogy mennyiért vettuk annak idején Dani Alvest?