Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
messideco
Presidente del Barça

2010.08.09. 10:03:31

noname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben.
Hát az első szezonja tényleg nem volt valami fényes...De most a felkészülési meccseken talán jobban játszott valamivel, gólokat is szerzett. Talán az lehetett a probléma, hogy Guardiola főleg jobbhátvédként játszatta. Az előszezonban pedig a középpályán játszott, ha jól láttam.
Kép
"And my heart will leave you never."
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.09. 10:00:12

Brian 20 írta:(kicsit Fabregasról)

Nem azért kellett meghosszabítania a szerződését, hogy ő lehessen az Arsenal csapatkapitánya? Előtte Henry volt aztán emlékeim szerint Gallas

Nem tudom elfogadni, hogy nem jön. Ha annyira jó a viszonya Wengerrel, akkor elengedi, révén a Barca igen magas összeget ajánlott érte.

A következő szezonban lenne rá a legnagyobb szükség, hisz az idei Reál igazán erősnek igérkezik. Ezért az új vezetőséget se értem, ilyenkor nagy átalakítások mennek végbe mindenhol, itt meg semmi. Létszámilag és szerintem papíron is csökkentünk.
Szerintem meg a Villa-Ibra-Messi trióval abszolút ott leszünk minden sorozat legvégénél. Amúgy ez a csapat nagyon ütőképes lessz jövőre is. Az meg hogy Toure-t eladtuk hát lett belőle nemkevés pénz, és Busquets képes őt pótolni.
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.09. 09:54:39

szkeptikus06 írta:Nagyon kellene egy vkp. JDS egyáltalán nem alkalmas vkp-nak. Xavi posztján lenne ő nagyon hasznos,esetleg Iniesta posztján. Idővel itt alapember is lehetne,de vkp-ként még Busquetsnél is kevesebbet tudna hozzátenni a védekezéshez. Alacsony,gyenge testalkatú,alapvetően támadó felfogású játékos, hatalmas baki lenne edzői szempontból őt vkp-ként játszatni tétmeccseken is. Az még elmegy,hogy egy kínai ellenféllel vagy koreaival szemben berakja őt Pep vkp-nak,de ez kb annyi,mintha pl a Paks ellen lépnének pályára... Ennyi erővel Iniesta is lehetne vkp,vagy Messi... [...] Persze ez mind csak üres jósolgatásnak tűnhet így,az esetleges igazolásokkal változhat a helyzet,de én ezt látom reálisnak, kíváncsi leszek igazam lesz-e.
Bámulatos mennyi baromságot összetudsz írni :lol:
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
noname
Llegenda del Barça

2010.08.09. 09:41:16

Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben. Nagyon nem szeretném ha az első csapatnál maradna. Felőlem mehetne vissza akár az Atleticbe is, úgyse viszi többre mint egy másodosztlyú csapat vagy csre egy gyenge elsőosztályúban.
A Fifa egy szégyen
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.09. 09:31:14

daffy írta:mert a real is elég komolyan érdeklődött a srác iránt és nem tudni,hogy esetleg kötöttek-e előszerződést vagy vmi egyezséget.
Előszerződés biztosan nincs mert akkor az egyből kibukna,mert nem lenne miről beszélni. Beállitunk Özil-hez vagy a Werder-hez,az első szavuk egyből az lenne,hogy már késő mert előszerződése van,azt meg nem lehet már visszacsinálni. Legalábbis a Real tuti nem tekintene el tőle,főleg nem a mi kedvünkért :D
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.09. 09:23:44

Hát számomra tökmind1 ki mennyit adna,ha valahova menni akarok,oda megyek. Az árában meg nem Özillel kell megállapodni.

Mindenesetre,nekem nem kellene,de hát majd kiderül,van egy olyan rossz érzésem,hogy Pep most be van **** hogy Fabregas nem jött és még van 40 millánk igazolni...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.09. 09:22:02

Fernando írta:
Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
Mert a mi általunk kínált fizetést röhögve licitálja túl a Real vagy a Chelsea, de akár a MU is. Meg mi a frászt csináljunk 1 évig? Várjunk? Szerintem butaság lenne. Nincs kész keretünk, itt nem 1-1 játékosról vagy annak a helyéről van szó, hanem a csapat sikerességéről héló.
Van más játékos is a jelöltek között, nem kell mindenáron ezt a gyereket megvenni. Ha meg a többi csapat nagyobb fizetést kínál a játékosért, akkor nem evidens, hogy azt válassza? Nem értem ezt a részt.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2010.08.09. 09:21:47

Lionel85 írta:Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
mert a real is elég komolyan érdeklődött a srác iránt és nem tudni,hogy esetleg kötöttek-e előszerződést vagy vmi egyezséget.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.09. 08:06:58

szkeptikus06:

Honnan tudod,hogy JDS mire képes vkp poszton?Eddig nem is játszott ott,a felkészülés alatt meg finoman szólva is nagyon meggyőző volt ezen a poszton. Elnézve a spanyol bajnokság erejét 2-3 csapatot kivéve a komplett liga ellen otthon és idegenben is bátran ki lehetne állni JDS-el.A BL érdemi dolgai meg úgyis csak februártól kezdődnek,addig meg sok minden lehet,szóval én már nem érzem úgy,hogy mindenképp kell egy vkp.

Középhátvéd szerintem nem fog jönni. Ha kellene akkor nem adtuk volna el csiga-t (tudom a hivatalos verzio pénzhiány volt,de ha annyira kellett volna megoldjuk máshogy),na meg milyen érdekes,pont egy khv-t fog felhozni Pep a fiatalok közül,azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

Egy kreativ középpályás viszont nem ártana. Bár nem vagyok oda Özil-ért,de jó áron akár jöhetne is.

Azt meg végképp nem értem,hogy miért szidod ilyen szinten Ibra-t. Néztél te felkészülési meccseket vagy csak a levegőbe pufogtatsz?Vagy egyáltalán nézted a foci vb-t?Gondolom nem,mert akkor nem irnál ilyen baromságokat Villa-val kapcsolatban,aki szélen sokkal jobb és meggyőzőbb volt mint középen.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.09. 02:03:04

Nagyon kellene egy vkp. JDS egyáltalán nem alkalmas vkp-nak. Xavi posztján lenne ő nagyon hasznos,esetleg Iniesta posztján. Idővel itt alapember is lehetne,de vkp-ként még Busquetsnél is kevesebbet tudna hozzátenni a védekezéshez. Alacsony,gyenge testalkatú,alapvetően támadó felfogású játékos, hatalmas baki lenne edzői szempontból őt vkp-ként játszatni tétmeccseken is. Az még elmegy,hogy egy kínai ellenféllel vagy koreaival szemben berakja őt Pep vkp-nak,de ez kb annyi,mintha pl a Paks ellen lépnének pályára... Ennyi erővel Iniesta is lehetne vkp,vagy Messi...

Ha nem erősítjük meg kellőképpen a csapatot,szinte biztos,hogy a reál le fog nyomni a bajnokságban, a BL-ben pedig egy Chelsea/MU/Bayern vagy Inter lehet a végállomás.
Villa egymagában kevés erősítésnek,ha megnézzük,hogy kik távoztak eddig.

A védelembe Puyol,Pique,Milito,Fontás négyes (ebben a sorrendben) középen elég lehet,ha hozzávesszük,hogy Abidal tud középen játszani-bár nem szeretném,hogy egy erősebb csapat ellen a franciának kelljen ott játszani,mert eddig az ilyen helyzetekből sok jó nem sült ki. Abból sem sülne ki sok jó,ha pl a BL-ben egy Arsenal vagy Chelsea ellen Fontás kezdőként lépne pályára... megennék reggelire a Drogba/RVP/Anelka szintű csatárok. Tehát nem ártana egy középső bekk,akinek van elég tapasztalata,egy afféle nagy öreg,aki lehúzna itt 2 évet. gondolok itt pl. Ricardo Carvalho/Materazzi/Kaladze/stb. -itt csak találomra soroltam fel neveket,nem kell egyből belekötni.

Szélső védő posztokon az Alves,Abidal,Maxwell,Adriano négyes tökéletes, Puyol is tud végszükség esetén szélen játszani. Jeffrent nem írnám ide,mert borzalmasan játszott védőt... nem is értettem,hogy rakhatta oda idén párszor Pep-lehet FM10-be képzelet magát...

A középpálya számomra rejtély,mert az alap 3-as megvan ( Xavi,Iniesta,Busi személyében) ,de kiegészítő emberként Keita nagyon kevés. Egyrészről a mali válogatott hullagyenge támadójátéka és szembetűnő pontatlansága az összjáték terén nem ígér sok jót. Akarata van,ami szép és megbescsülendő,de ha ehhez nem párosul megfelelő képzettség és (játék)intelligencia,akkor szinte nem ér semmit. Tartalék Vkp-nak esetleg elmegy,bár én nem szívesen látnám idén is olyan sokat a pályán,mint tavaly. Egy vkp-ra mindenképp szüksége lenne a csapatnak. Senna tökéletes lenne,mind árban,mind játéktudásban és akkor Keita megkapná a megfelelő időt-a padon.

Támadójátékot erősítő kp-nak ott van JDS,aki nagyon jó,és van benne lehetőség,hogy klasszis legyen,de egyszerre felhozni és mély vízbe dobni Thiagoval együtt,úgy,hogy más csere kp nincs Iniesta és Xavi helyére kész öngyilkosság lenne. A felkészülés alapján úgy tűnik ezt Pep is látja és JDS-re számít idén az első csapatban,jövőre talán jöhet Thiago is.
Özil szerintem nem kellene a csapatba,de ha érkezik,én nem fogok szomorkodni,kivéve,ah ez a vkp megerősítésének rovására menne.

Támadók terén jól állunk, esetlegesen Ibra távozása mellet egy klasszis érkezését tartanám nagyon hasznosnak ,így Villa játszhatna az eredeti posztján-középen és nem kellene a svéd majom miatt kiszorulnia szélre. Ha majd nem megy neki a góllövés jönnek majd a negatív hangok,de arról mindenki meg fog majd szépen feledkezni,hogy Villa nem szélső- mint ahogy Henry sem volt az...lehetnek ők akármilyen gyorsak, akkor elégedett a szurkoló,ha ontják a gólokat, ez pedig szélen nehézségekbe fog ütközni -távol a kaputól. Én így a Messi-Villa-Pedro hármast tenném az alapkezdőbe,de Ibra úgyis játszani fog, ez már a felkészülés alapján megállapítható,mert Pep valamiért bírja ló képét...Ennek ellenére a Messi,Pedro,Ibra,Villa,Bojan,Jeffren támadószekció elég sok lehetőséget rejt magában,habár Jeffrent a mutatott játéka alapján én inkább kölcsönben tudnám elképzelni,mint nálunk tétmeccsen. Új támadó,akkor kell,ah Ibra valamilyen csoda folytán elköszönne-de nem lesz ilyen szerencsénk...úgyhogy kénytelenek leszünk azért szorítani,hogy legalább 2-3 meccsenként egyszer sikerüljön a hálóba szerencsétlenkednie a labdát. A többi gólról majd Messi és Villa gondoskodnak,hogy ne legyen baj-remélem.
Kapusokról nem beszéltem,szerintem nincs is rá szükség.

Összességében egy középhátvéd,egy vkp és esetleg egy támadóbb felfogású kp kellene ,hogy teljes legyen a keret(24 ember).
Egyértelmű,hogy Pep V.Sánchezre,Hlebre és Cáceresre nem számít,mint ahogy Keirrison-ra és Henrique-re sem. Jó lenne belőlük valamennyi pénzt csinálni,ha már nem kellenek,csak megvettük őket. Minek?Hogy legyenek...

Szóval ha felhoznánk két fiatalt(Fontás,JDS) és jönne az általam leírt 3 igazolás,akkor versenyképes lenne a csapat a BL-ben és a bajnokságban is. Egyelőre csak az mondható el,hogy a kezdőnk az egyik legerősebb a világon,de a padunk rövid és kevéssé minőségi - ergo valószínű egy bajnoki ezüst és egy BL kiesés,ha angol csapattal hoz össze a sors. A kupát egy könnyebb sorsolással akár megnyerhetjük.

Persze ez mind csak üres jósolgatásnak tűnhet így,az esetleges igazolásokkal változhat a helyzet,de én ezt látom reálisnak, kíváncsi leszek igazam lesz-e.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.09. 01:33:44

Mert a mi általunk kínált fizetést röhögve licitálja túl a Real vagy a Chelsea, de akár a MU is. Meg mi a frászt csináljunk 1 évig? Várjunk? Szerintem butaság lenne. Nincs kész keretünk, itt nem 1-1 játékosról vagy annak a helyéről van szó, hanem a csapat sikerességéről héló.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.08. 23:54:23

S.Agüero írta:ha 20 alatt elengedik özilt akkor azért énis elgondolkozom rajta, hogy ne vegyük e meg.
CSAK akkor. De szerintem nem fog jönni. Pep már többször nyilatkozta, az utánpótlásból lehet meríteni, Thiago vagy Dos Santos bőven megkaphatná a lehetőséget, szerintem biztos élnének vele, emlékezzünk Johnatan idén is játszott párszor, nem is akárhogyan, bár hogy vkp-t játsszon, pár felkészülési meccsből ne induljunk ki, de így látatlanba Touré és a kis Johnatan picit távol áll egymástól, a két véglet.. Kellett Tourét elszórakozni, lehet zsebben érezték Fabregast.. nah lerágott csont, mind1.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.08. 23:51:20

S.Agüero írta:ha 20 alatt elengedik özilt akkor azért énis elgondolkozom rajta, hogy ne vegyük e meg.
Csúnya is lenne 20 fölött megvenni egy eddig majdhogynem ismeretlen játékost.
Olyan szintű játékos mint Thiago és JdS, és még ők még jobbak lehetnek.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.08. 23:48:35

ha 20 alatt elengedik özilt akkor azért énis elgondolkozom rajta, hogy ne vegyük e meg.
forcabarca10
Barça B

2010.08.08. 23:47:16

szerintem mindenkeéppen kell egy kp és mégpedig mesut özil:D 20 milláért a miénk is lenne,anynit szerintem megérne.:D (még csak 21 éves) lehetne xavi utódja:D
MR. TROMORT777

2010.08.08. 23:34:44

Azért, mert most lenne rá szükség.
De amikor szóba került, akkor 12 millát emlegettek. Ami nem olyan sok.
De remélem nem jön.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.08. 23:28:22

visca el barca írta:középső védőt nem fogunk venni. milito, puyol, pique mellett végszükségre ott van abidal. sőt. lehet h idén abidalt nem is látjuk már balszélen... :roll:
Ugyan miert ne latnank? :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.08. 22:51:17

Brian 20 írta:(kicsit Fabregasról)

Nem azért kellett meghosszabítania a szerződését, hogy ő lehessen az Arsenal csapatkapitánya? Előtte Henry volt aztán emlékeim szerint Gallas

Nem tudom elfogadni, hogy nem jön. Ha annyira jó a viszonya Wengerrel, akkor elengedi, révén a Barca igen magas összeget ajánlott érte.

A következő szezonban lenne rá a legnagyobb szükség, hisz az idei Reál igazán erősnek igérkezik. Ezért az új vezetőséget se értem, ilyenkor nagy átalakítások mennek végbe mindenhol, itt meg semmi. Létszámilag és szerintem papíron is csökkentünk.
Szerintem a szukseges verfrissites meg volt itt is azert.Jott Villa es Adriano es ment Henry Marquez Csiga esToure.Teljesen mas tipusu jatekosok es ha idevesszuk,hogy talan most van a legnagyobb esely ,hogy beepuljon egy nel is tobb fiatal jol allunk.Egy kozeppalyasra vagy egy KH-ra viszont mindnkepp szukseg van meg.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Brian 20

2010.08.08. 22:41:30

(kicsit Fabregasról)

Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.08. 22:37:05

Majd jövőre elcseréljük Cesc-re :twisted: :twisted: :twisted:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.08. 22:35:05

Jövőre lejár a német-török-nemtom milyen nemzitségű gyerek szerződése, akkor miért akarjuk idén pénzért megvenni? Megint nem gondolkodnak a vezetők...
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.08. 22:09:19

Rivaldo11 írta:
zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Nálunk nem a távolról jól lövő játékosokban van hiány, hanem maga a lövőhelyzet a hiánycikk. Minden ellenfél betömörül, a tiszta lövőhelyzet fehér holló.
Özilről meg annyit, reális áron felőlem jöhet, de ne feledjük, hogy még további két játékos (még egy kp, ill. egy középső védő) kellene ahhoz, hogy teljesnek mondhassuk a keretet.
középső védőt nem fogunk venni. milito, puyol, pique mellett végszükségre ott van abidal. sőt. lehet h idén abidalt nem is látjuk már balszélen... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.08. 21:50:22

zsoltman írta:Abba belegondoltatok, hogy Özil legalább lő távolról ami ránk nem igazán jellemző és nem is rosszul! A Chelsea féle csapatok ellen jó lehet egy ilyen játékos és ha nem drága kell,vékony a keret!!
Nálunk nem a távolról jól lövő játékosokban van hiány, hanem maga a lövőhelyzet a hiánycikk. Minden ellenfél betömörül, a tiszta lövőhelyzet fehér holló.
Özilről meg annyit, reális áron felőlem jöhet, de ne feledjük, hogy még további két játékos (még egy kp, ill. egy középső védő) kellene ahhoz, hogy teljesnek mondhassuk a keretet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.08. 17:57:56

Sanama írta:
xavi12 írta:valaki nem tudja megmondani hogy mennyiért vettuk annak idején Dani Alvest?
29+6 ha jol emlékszem
Igen 29+6
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8109
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.08. 17:53:54

Reális áron belül én is szívesen látnám Özil-t, nem nagyobb tehetség mint Jonathan, de van tapasztalata, rengeteg meccse és nemzetközi sikerei is, emellett pedig hihetetlen sok van még benne. 20 alatt simán elférne itt az tuti!

Amúgy Alves: 29+3 volt ha jól emlékszem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt